-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.361
İllaki böyle tipler çıkıyor arada. Hep bana tarzı. Bencil ve utanma duygusu olmayan.Ben eskiden herkese kosardim. Maddi manevi. Yanliz senin yasadiginin benzerini birkackez yasadiktan sonra, artik degistim. 100 kez düsünüyorum artik yardim etmeden.
Insan ister istemez kötü tercübeler edince degisiyor malesef.
Kesinlikle yaş ile doğru orantılı kilo işi. Menapoz gelmeden ideal kiloya sabitlemek lazım. Ben her an bekliyorum artık. Yaş 47 oldu.Boy 165 cm 59 kiloyum. Ama 56 da daha rahat oluyorum.Ya bendim değil mi pazara gitmeyecek olan..
Baktım meyce yetmez gideyim dedim. Tabi hemem bezelye yumurta biraz meyve ve kurutulmuş birkaç meyve aldim...
Özellikle okuldan gelince kuru meyve yemek yapana kadar bizi sakinleştiriyor
Bu arada 1 haftadır tempolu yürüyorum öyle fazla yediğim de yok ama gram kilo kaybı yok... Bence yaş ilerledikçe benim metabolizma yavaşlıyor... Bakalım haftaya yine tartılırım...
rejim piskolojisiGünaydın kızlar... Gece rüyamda çeşit çeşit yemekler tatlılar gordum
kiz kilon cok iyi benceKesinlikle yaş ile doğru orantılı kilo işi. Menapoz gelmeden ideal kiloya sabitlemek lazım. Ben her an bekliyorum artık. Yaş 47 oldu.Boy 165 cm 59 kiloyum. Ama 56 da daha rahat oluyorum.
evet var halen de yapiyorum, ama cok iyi gözlemlemeye calisiyorum artikİllaki böyle tipler çıkıyor arada. Hep bana tarzı. Bencil ve utanma duygusu olmayan.
Buna kızıp diğer insanları cezalandırmak istemiyorum Asmin. Gerçekten çok zor durumda insanlar var.
Ne olacak bizim bu istahlar tatluGünaydın kızlar... Gece rüyamda çeşit çeşit yemekler tatlılar gordum
Gerçekten ihtiyacı olani bulmak zor gerçekten. Hayal kırıklığı gibi olmuş ama senin niyetin belli olsun üzülme.İllaki böyle tipler çıkıyor arada. Hep bana tarzı. Bencil ve utanma duygusu olmayan.
Buna kızıp diğer insanları cezalandırmak istemiyorum Asmin. Gerçekten çok zor durumda insanlar var.
Dün baktığımda 1250 civariydi.Ay kizlaaar altına ne oldu öyle bi maaşı alaydik tuh
Turtam hatırlarsın altın 300 bandindayken 1000 lira olacak demiştim,hatta şu an burada olmayan arkadaşlar alayvari yaklaşımda bulunmuştu. Piyasada güvensizlik her zaman metale yarar. Eşime 7 liradan aldirdigim gümüşler 16 oldu mesela.Dün baktığımda 1250 civariydi.
Şimdi baktım 1380
Ben de yaptim Kıyafet ayakkabi alisverisimiziSelamlar kızlar
Seçim sonrası ciddi dolar artışı beklentisi var. Her iki seçenekte de sonuç artış yönünde. Bu da yepyeni zamlar demek.
İhtiyaçlarınız varsa temin etmeniz iyi olabilir.
Ben giyim ,ayakkabı gibi şeyleri geciktirmeden aldım. Küçük ev aletleri,mutfak aletleri vs geçen yıl yenilemiştim zaten.
Şu anda anneler günü kampanyaları güzel indirimler veriyor. Altın takı aldım kızıma netten. Sepet indirimi gayet iyi.
Mazot indiriminde de arabayı fullerim diyorum.
Seçim sonrasını göremiyorum ve ciddi endişelerim var. Sonumuz hayrolsun ne diyelim.
Bir kez de insanlık için iyi gelişmeler olsa.Selamlar kızlar
Seçim sonrası ciddi dolar artışı beklentisi var. Her iki seçenekte de sonuç artış yönünde. Bu da yepyeni zamlar demek.
İhtiyaçlarınız varsa temin etmeniz iyi olabilir.
Ben giyim ,ayakkabı gibi şeyleri geciktirmeden aldım. Küçük ev aletleri,mutfak aletleri vs geçen yıl yenilemiştim zaten.
Şu anda anneler günü kampanyaları güzel indirimler veriyor. Altın takı aldım kızıma netten. Sepet indirimi gayet iyi.
Mazot indiriminde de arabayı fullerim diyorum.
Seçim sonrasını göremiyorum ve ciddi endişelerim var. Sonumuz hayrolsun ne diyelim.
Keşke olsa, o son güzel zamanları biz iyi kötü gördük,bu gelen nesile üzülüyorum. Çok fazla imkana sahip görünürken bir çok yoksunluga tabiler. Çocuklarımız iyi günler görsün derken bunu kastetmemiştik.Bir kez de insanlık için iyi gelişmeler olsa.
Hem yükseliş hep zam.
Altın alacaktım alamadım pazartesiye erteledim.
Ayakkabı,kiyafet ihtiyaçlarimiz var acil alayim.
Hayırlı olsun. Zam zamdirSelam kizlar, zor kalktim bugün, halen de uykum var.
Allahdan ev temiz hepimiz disardaydik dün diye
Kizimin kumbarasini acip saydim. 85€ birikmis. Oyuncak alcakmis onunla. Esime dedim yarisina oyuncak alsin, yarisinida birikime.
Gelecek ay gün sirasi bende olcak. O para ehliyet tazelemeye gider herhalde.
Birikim konusunda tek ilerliyen benim zulam yine.
Sendikayla is veren zam konusunda anlasdilar. Daha fazlasina ümütlenmisdik. Gelecek zamlari direk gelmemis gibi kenara atmayi düsünüyorum.
Sizde durumlar ne?
Nereyi düşünüyorsunuz Yunanistan'da? Biz de kararsız kaldık.Selam kizlar,
izinim cok fazla hizli gecti. Sonuc olarak 3 gün, 5-6 saat benimdi, gerisi ev isi, kizi krese hazirlana, öglen yine kresden alma filan. 2 hafta izin ala bilseydim ne iyi gelirdi.
Bizim tatilfikrimiz esim sayesinde degisti yine. Italya yerine, yunanistana gidelim diye. Ucak ve otel 2500€ tutar, fiyatda sadece kahvalti var. Daha baska birsey yemedik icmedik, bir yere gitmedik. 10 günlük fiyat bu iyi bir otelde. Bakiniyorum halen. Resmen 4 ayin birikimi tatile gidecekItalya olsaydi arabayla 4-5 saat. Neyse hayirlisi.
Yarin is günü, 6 saat sonra kalkcam. Tatli rüyalar kizlar