Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Ben eskiden herkese kosardim. Maddi manevi. Yanliz senin yasadiginin benzerini birkackez yasadiktan sonra, artik degistim. 100 kez düsünüyorum artik yardim etmeden.
Insan ister istemez kötü tercübeler edince degisiyor malesef.
İllaki böyle tipler çıkıyor arada. Hep bana tarzı. Bencil ve utanma duygusu olmayan.
Buna kızıp diğer insanları cezalandırmak istemiyorum Asmin. Gerçekten çok zor durumda insanlar var.

Kesinlikle yaş ile doğru orantılı kilo işi. Menapoz gelmeden ideal kiloya sabitlemek lazım. Ben her an bekliyorum artık. Yaş 47 oldu.Boy 165 cm 59 kiloyum. Ama 56 da daha rahat oluyorum.

Günaydın kızlar... Gece rüyamda çeşit çeşit yemekler tatlılar gordum
Ne olacak bizim bu istahlar tatlu
İllaki böyle tipler çıkıyor arada. Hep bana tarzı. Bencil ve utanma duygusu olmayan.
Buna kızıp diğer insanları cezalandırmak istemiyorum Asmin. Gerçekten çok zor durumda insanlar var.
Gerçekten ihtiyacı olani bulmak zor gerçekten. Hayal kırıklığı gibi olmuş ama senin niyetin belli olsun üzülme.

Selamlar kızlar
Seçim sonrası ciddi dolar artışı beklentisi var. Her iki seçenekte de sonuç artış yönünde. Bu da yepyeni zamlar demek.
İhtiyaçlarınız varsa temin etmeniz iyi olabilir.
Ben giyim ,ayakkabı gibi şeyleri geciktirmeden aldım. Küçük ev aletleri,mutfak aletleri vs geçen yıl yenilemiştim zaten.
Şu anda anneler günü kampanyaları güzel indirimler veriyor. Altın takı aldım kızıma netten. Sepet indirimi gayet iyi.
Mazot indiriminde de arabayı fullerim diyorum.
Seçim sonrasını göremiyorum ve ciddi endişelerim var. Sonumuz hayrolsun ne diyelim.

Dün baktığımda 1250 civariydi.
Şimdi baktım 1380
Turtam hatırlarsın altın 300 bandindayken 1000 lira olacak demiştim,hatta şu an burada olmayan arkadaşlar alayvari yaklaşımda bulunmuştu. Piyasada güvensizlik her zaman metale yarar. Eşime 7 liradan aldirdigim gümüşler 16 oldu mesela.
Paramız erimesin diye uğraşıyoruz ama enflasyonun altında kalması kaçınılmaz. Bir emlak paralel yükseldi,onun da şu an alıcısı kalmadı.

Ülkeler resesyonda bizimki de iflasını ilan edebilse edecek halde. Savaşta olan ülkenin ekonomisi bizden iyi vay halimize.

Ben de yaptim Kıyafet ayakkabi alisverisimizi
Laptop almam lazım evdeki mefta oldu ama kartlarım dolu hazirandan sonra alırım diye düşünüyordum ya tuh

Bir kez de insanlık için iyi gelişmeler olsa.
Hem yükseliş hep zam.
Altın alacaktım alamadım pazartesiye erteledim.
Ayakkabı,kiyafet ihtiyaçlarimiz var acil alayim.

Bir kez de insanlık için iyi gelişmeler olsa.
Hem yükseliş hep zam.
Altın alacaktım alamadım pazartesiye erteledim.
Ayakkabı,kiyafet ihtiyaçlarimiz var acil alayim.
Keşke olsa, o son güzel zamanları biz iyi kötü gördük,bu gelen nesile üzülüyorum. Çok fazla imkana sahip görünürken bir çok yoksunluga tabiler. Çocuklarımız iyi günler görsün derken bunu kastetmemiştik.

Altında oyun bekliyorum bu ara. Yine değişik planlara girdiler,her an ani düşüş gelebilir. Arkası ne olur Allah bilir tabii.Kisa süreli değilse yatırım, altın her zaman kraldır. Eskiden nakit kraldi ama her an sadece kağıt hükmünde elimizde patlayabilir.

Yazdıklarım ytd arkadaşlar,en ünlü yatırımcıların terste kaldığı bir dönemden geçiyoruz.

Selam kizlar,

izinim cok fazla hizli gecti. Sonuc olarak 3 gün, 5-6 saat benimdi, gerisi ev isi, kizi krese hazirlana, öglen yine kresden alma filan. 2 hafta izin ala bilseydim ne iyi gelirdi.

Bizim tatilfikrimiz esim sayesinde degisti yine. Italya yerine, yunanistana gidelim diye. Ucak ve otel 2500€ tutar, fiyatda sadece kahvalti var. Daha baska birsey yemedik icmedik, bir yere gitmedik. 10 günlük fiyat bu iyi bir otelde. Bakiniyorum halen. Resmen 4 ayin birikimi tatile gidecek Italya olsaydi arabayla 4-5 saat. Neyse hayirlisi.
Yarin is günü, 6 saat sonra kalkcam. Tatli rüyalar kizlar

Hayırlı olsun. Zam zamdir ben de EYT emeklisi oldum maaşım yattı

Nereyi düşünüyorsunuz Yunanistan'da? Biz de kararsız kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…