Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Keşke olsa, o son güzel zamanları biz iyi kötü gördük,bu gelen nesile üzülüyorum. Çok fazla imkana sahip görünürken bir çok yoksunluga tabiler. Çocuklarımız iyi günler görsün derken bunu kastetmemiştik.

Altında oyun bekliyorum bu ara. Yine değişik planlara girdiler,her an ani düşüş gelebilir. Arkası ne olur Allah bilir tabii.Kisa süreli değilse yatırım, altın her zaman kraldır. Eskiden nakit kraldi ama her an sadece kağıt hükmünde elimizde patlayabilir.

Yazdıklarım ytd arkadaşlar,en ünlü yatırımcıların terste kaldığı bir dönemden geçiyoruz.
Ben uzun zamandır altın almadım elim gitmiyor direk Euroya çeviriyorum.

Ben de seçim sonrası her şey de yükseliş bekliyorum ama ne yazık ki artık yetişemiyorum. Kartlarım dolu elektronik ihtiyaçlarım var... bankalar makas aralığını iyice açtı. Önceden 3 5 demeden ufak döviz alırdım..
Insallah maaşlar iyileşir ekonomi bir nebze olsun düzelir... Yoksa halimiz harap gerçekten...

Klasik bahar mevsimi ve be rutin kontrollere girdim sonuçları bekliyorum
Her zaman olduğu gibi demir d vitamin b 12 çok düşük...Zaten ain zamanlarda başımı kaldıramıyorum hep uyku hali...
Ilaç ve iğneyle devam edeceğim..
Ortopedi mr sonucun çıktı ama randevu gününe var...Dizlerim çok ağrıyor.. 😂
vallahi koca karı misaliyim bu aralar😂😂😂

Klasik bahar mevsimi ve be rutin kontrollere girdim sonuçları bekliyorum
Her zaman olduğu gibi demir d vitamin b 12 çok düşük...Zaten ain zamanlarda başımı kaldıramıyorum hep uyku hali...
Ilaç ve iğneyle devam edeceğim..
Ortopedi mr sonucun çıktı ama randevu gününe var...Dizlerim çok ağrıyor.. 😂
vallahi koca karı misaliyim bu aralar😂😂😂
Geçmiş olsun.
Venatura iyi geldi bana demir ve B12 düşüklüğünde. İğneye rağmen yükselmeyen değerleri kısa sürede arttırdı.
Bir araştırın.

İstanbul'da okuyan kızım geliyor yarın,seçim için. Gelmişken 2 hafta sonraki doğum gününü kutlayacağız.
Pastasını hazır istemedi,bugün yaptım.
El açması börek,Kafkas çöreği, profiterol sipariş etti. Onları da hallettim ama iyi yoruldum bugün. Eşimi de yamak tayin ettim🤣🤣 bulaşıkları kilitledim ona. Emeklilik güzel şey azizim. Adam pişman olmaz inşallah.😂

Aksama bezelye köfte salata yaptım..
Bu aralar oğlumla sıkıntılar var.. Çok sıkılıyor pek arkadaş yok burda.. Resmen oturup ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım..
Oy kiyamam yakın olsaniz benim oglusla arkadaşlık ederlerdi tatlu.
Merhaba bebiş büyüdü muuu

Bizler de idare ediyoruz aynı tempo evde çalış işte calis🤣 sonuç para yok😂😂😂
Ay bu ben 😀

İstanbul'da okuyan kızım geliyor yarın,seçim için. Gelmişken 2 hafta sonraki doğum gününü kutlayacağız.
El açması börek,Kafkas çöreği, profiterol sipariş etti. Onları da hallettim ama iyi yoruldum bugün. Eşimi de yamak tayin ettim🤣🤣 bulaşıkları kilitledim ona. Emeklilik güzel şey azizim. Adam pişman olmaz inşallah.😂
Gözünaydin olsun 😍
iyi yoğrulmuşsun bugün :)

Bulasiklar bitene kadar kapiyi kilitle enişte kacamasin. Isini garantiye al 😂
Gecen kizim babasina isyan etdi. Dedigide:
Hep annemle ben temizlik yapiyoruz, sen sadece oturma odasini bizbiz (makine cekmek) yapiyorsun birakiyorsun 😂😂😂

X