- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.341
Ödersin inş cnm insan stres oluyor ödemeler artınca bende aynı durumdayım.Selam kızlar ne de çabuk geçti gitti bayram. Zaman hızla geçiyor...
Okuldan dönerken pazara uğradım. Sonra bir şeyler atıştırıp yürüyüşe çıktın. Simdi az dinlénip yemek yapacağım.. 2 kredimin de ödeme vakti yaklaşıyor. Bakalım nasıl çözeceğim. Şu 7 ay geçse çok rahatlayacağım..
Yaş aldıkça fikirler,tercihler,zevkler değişiyor ondandirKızlar bana bir şeyler oluyor bu yıl
saçlarımı boyattim uzun yılardır dokunmuyordum sonra çiftçi oldum resmen bahçe ekmiştim zaten yarın da bir fide dikeceğim
sırada ne var derseniz bilmiyorum ama tepem atıyor 1 komşuyu az kaldı boğacam. Fazla dedikoducu takipçi. Kim gelmiş kim gitmiş kim ne almış ne vermiş. Her giriş çıkışta kapı açıyor geldin mi yok şu da geldi bu da gitti.
Zamanın çok etrafa ilgileniyorsun gir işe çalış ben kendimize karışilmasından hoşlanma dedim en sonunda..
Meraklı ve dedikoducu komşu hiç cekilmiyor eski mhlemde vardi
Hic boş kalmiyorsunuz asminEvi b.k götürüyor resmen. Bu hafta birseye yetisemedim. Simdi kizi uyutdum. Banyola mutfagi silcem. Sabah su kontroluna geliyorlarmis. Isden sonrada evi temizliyecegim, esimin arkadasi cumartesi gelcekmis pazara kadar kalir herhale.
Haftaya izinliyim umarim kendime biraz vakit ayirip dinlene bilirim.
Hayde öpüldünüz kiz tam daldi ben is basina
Kolay gelsin cnm
Kıyamam yorulmuş kuzuKizimla ev temizliyoruz güya. 5 dk güzel temizledi sonra sil dedigim yerlere bi bezi dokundurup bitdi dedi simdide yorulmus kanepede keyf yapiyor bana benzemis, ev islerini sevmiyor