Altın biriktirmeye başlıyoruzz

KV ne istiyor senden Evini temizliyorsun, kizina iyiligin dokunuyor, saygisizlik etmiyorsun.
Umarim artik rahat birakir seni, aile mevzularinizada karismaz. Üzme kendini sen
Bilmiyorum ama böyle kibirli olacaksın elini biseye surmeyeceksin tepeden bakacaksın memnun olmayacaksın sürekli şikayet edeceksin herseyden. ozaman kıymetli olunur sanki. Bu ana oğul ondan anlayacak demekki

Yani ne derdi var ki seninle uğraşıyor böyle.
Edilmeyecek haklar varsa etme tabiki herkesin cani var.. Ben destekliyorum seni yolacak olursan haber ver gelirim

Ahh ahha gunaydin
Bu sinir hali beni hep zarara ugratiyor
Madem öyle dedim gittim kendime bi güzel yazlık alışverişi yaptım 3000tuttu
Arkadaşım olduğu için aylık elden 500 falan vereceğim artik pandemiden beri almiyordum iyi oldu demekki böyle olacaksin
Kızın odasina perde aldım 400de oraya verdim eski perdesi sindrellali pembe bir perdeydi komşuma verdim iki tane küçük kızı var nasıl sevindiler
acik parfüm 120de oraya gitti
Gezdim ama rahat bi ayakkabi bulamadim deriler bin tlden basliyor bakalim
Biri beni durdursun

Yani ne derdi var ki seninle uğraşıyor böyle.
Edilmeyecek haklar varsa etme tabiki herkesin cani var.. Ben destekliyorum seni yolacak olursan haber ver gelirim
Hanimefendilikten cikalimmi diyorsun ama değmez emin ol kadın zılgıtı yiyor unutup bi kac zaman sonra buluyor benle ugrasacak birsey
Allaha havale ediyorum artık.

Hanimefendilikten cikalimmi diyorsun ama değmez emin ol kadın zılgıtı yiyor unutup bi kac zaman sonra buluyor benle ugrasacak birsey
Allaha havale ediyorum artık.
Senin oralara yolum düşerse haber verecem sana ben onu bir parçalayayım olsun ben rahatlarım sen de bakarsin pansuman ilaç falan

Kızlar bana bir şeyler oluyor bu yıl
saçlarımı boyattim uzun yılardır dokunmuyordum sonra çiftçi oldum resmen bahçe ekmiştim zaten yarın da bir fide dikeceğim
sırada ne var derseniz bilmiyorum ama tepem atıyor 1 komşuyu az kaldı boğacam. Fazla dedikoducu takipçi. Kim gelmiş kim gitmiş kim ne almış ne vermiş. Her giriş çıkışta kapı açıyor geldin mi yok şu da geldi bu da gitti.
Zamanın çok etrafa ilgileniyorsun gir işe çalış ben kendimize karışilmasından hoşlanma dedim en sonunda..

Iyi geliyordur ama ciftcilik kesin
O komsulardan buraya tasindigimizdan beri malesef cok var. Resmen kücük istanbula tasinmisiz ve bildigin mahalle hayati sürdürüryoruz tanimadigim insanlarin cik fazla özelini biliyorum dedikodu sayesende.

Evi b.k götürüyor resmen. Bu hafta birseye yetisemedim. Simdi kizi uyutdum. Banyola mutfagi silcem. Sabah su kontroluna geliyorlarmis. Isden sonrada evi temizliyecegim, esimin arkadasi cumartesi gelcekmis pazara kadar kalir herhale.
Haftaya izinliyim umarim kendime biraz vakit ayirip dinlene bilirim.
Hayde öpüldünüz kiz tam daldi ben is basina

Geliyim bende onu yolayim

Evet tabiki her şeyler ortada bire bin katarak... Paylaşmayı tabiki severim ama gelmiş bahçeden ektiğim kıvırciklardan almış kendi tarafına dikmiş benim oğlan da görünce soyledi. Yarım saat geçmeden gitti oğlum kadının aldıklarını sökmüş getirmiş
Geç kaldın erken geldin üst komşu yabancı muhabbet edilmiyor neler nelerr ben de yarın itibariyle yabancı dile gececem önce soverekkk

Selamlar arkdaslar, gecmis bayraminiz kutlu olsun. Biz de bu hafta sirkette bayram kutlamasi yaptik, sagolsun sirket etkinliklerimiz icin butce sagliyor bize, Iran restaurantindan yemek ayarladik, tatliyi da isteyen yapti getirdi, ben Kemal pasa ve kucuk kostebek pastalar yaptim, hepsi begenildi. Gecen seneki etkinlikten kalma Ramazan ve bayram temali susler vardi, onlarla da salonu susledik cok hos oldu, CEO da dahil sirkette olan herkes geldi gibi.
23 Nisan icin de Turk marketinin cafe kisminda etkinlik duzenlendi, cocuklar da eglendi, toplanan gelir depremzedeler icin kullanilacak.
Kiza bayram hediyesi bisiklet aldim, oglana da hoverboard dusunmustum ama kendisi lego tren seti begendi onu aldik artik.

Bu yaz Turkiye planimiz yok, insallah seneye, ama yaza bir iki kisa tatil istiyorum, gormedigimiz komsu eyaletler var.
Birikim olarak 3 gr altin aldirdim kiz kardesime, bir de maaslardan odemelerden sonra ne kalirsa onu biriktirebiliyoruz.

Aklimda evin ihtiyaci bir kac esya var, onlari almak var sirasiyla. Kizin ve oglanin dogun gunleri geliyor, hep kendi aramizda kutladik ama artik buyuyorlar ve arkadaslarinin dogun gunlerini gordukce kendileri de istiyorlar, bu sene party yapsak mi diye dusunuyorum bakalim.

Vallahi afferin ogluna. Bence iyi yapmis

Hayırlısı olsun cnm umarım bir sıkıntı çıkmaz aranızda para mevzularından.
Kremler çok pahalı geçen bende bine yakın ödedim.
Şu erkek ailesiyle mesafe koymak lâzım araya zira karışmayı hepsi de seviyor.
Güle güle kullan cnm iyi yapmissinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…