- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.341
Ödersin inş cnm insan stres oluyor ödemeler artınca bende aynı durumdayım.Selam kızlar ne de çabuk geçti gitti bayram. Zaman hızla geçiyor...
Okuldan dönerken pazara uğradım. Sonra bir şeyler atıştırıp yürüyüşe çıktın. Simdi az dinlénip yemek yapacağım.. 2 kredimin de ödeme vakti yaklaşıyor. Bakalım nasıl çözeceğim. Şu 7 ay geçse çok rahatlayacağım..
Yaş aldıkça fikirler,tercihler,zevkler değişiyor ondandirKızlar bana bir şeyler oluyor bu yıl
saçlarımı boyattim uzun yılardır dokunmuyordum sonra çiftçi oldum resmen bahçe ekmiştim zaten yarın da bir fide dikeceğim
sırada ne var derseniz bilmiyorum ama tepem atıyor 1 komşuyu az kaldı boğacam. Fazla dedikoducu takipçi. Kim gelmiş kim gitmiş kim ne almış ne vermiş. Her giriş çıkışta kapı açıyor geldin mi yok şu da geldi bu da gitti.
Zamanın çok etrafa ilgileniyorsun gir işe çalış ben kendimize karışilmasından hoşlanma dedim en sonunda..
Hic boş kalmiyorsunuz asminEvi b.k götürüyor resmen. Bu hafta birseye yetisemedim. Simdi kizi uyutdum. Banyola mutfagi silcem. Sabah su kontroluna geliyorlarmis. Isden sonrada evi temizliyecegim, esimin arkadasi cumartesi gelcekmis pazara kadar kalir herhale.
Haftaya izinliyim umarim kendime biraz vakit ayirip dinlene bilirim.
Hayde öpüldünüz kiz tam daldi ben is basina
Kıyamam yorulmuş kuzuKizimla ev temizliyoruz güya. 5 dk güzel temizledi sonra sil dedigim yerlere bi bezi dokundurup bitdi dedisimdide yorulmus kanepede keyf yapiyor bana benzemis, ev islerini sevmiyor
Bereketli olsun günun canım.. Evet gerçkten yürüyüş öyle iyi geliyor ki her şey evden çıkana kadar... Ben kilo çok aldim doğum harici bu kiloyu gormemistim. Kısa boylu olunca hepten çirkin oluyor.. Malum geniş bazenler de var. Bakalım biraz da olsa verebilecek miyimBir koşu okudum geldim
Hepinizi çok özledim
BU ay yine çok acildim.
Alımlar,ödemeler bitmiyordu.
Kartlar coştu haliyle.
Temmuzdan sonra biraz rahatlarız gibi görünüyor.
Bu ay gün sırası bende
Bir miktar altın alımı yapabilirim.
Ilk 6 aylik hedefi sanirim tutturamıyorum.
Dünden akşam yemeği var erken yiyip biraz yürüyelim diyoruz ablamla.
Bu hafta 3 kez çıktık iyi geliyor bana.
Tenkyu bebisimHayırlısı olsun cnm umarım bir sıkıntı çıkmaz aranızda para mevzularından.
Kremler çok pahalı geçen bende bine yakın ödedim.
Şu erkek ailesiyle mesafe koymak lâzım araya zira karışmayı hepsi de seviyor.
Güle güle kullan cnm iyi yapmissinn
Ay evet yarından itibaren bende çıkacağım bi 3 4 kilo fazlam varBir koşu okudum geldim
Hepinizi çok özledim
BU ay yine çok acildim.
Alımlar,ödemeler bitmiyordu.
Kartlar coştu haliyle.
Temmuzdan sonra biraz rahatlarız gibi görünüyor.
Bu ay gün sırası bende
Bir miktar altın alımı yapabilirim.
Ilk 6 aylik hedefi sanirim tutturamıyorum.
Dünden akşam yemeği var erken yiyip biraz yürüyelim diyoruz ablamla.
Bu hafta 3 kez çıktık iyi geliyor bana.
kiz bizim ev otogardan daha iyi isliyor sankiÖdersin inş cnm insan stres oluyor ödemeler artınca bende aynı durumdayım.
Yaş aldıkça fikirler,tercihler,zevkler değişiyor ondandir
Meraklı ve dedikoducu komşu hiç cekilmiyor eski mhlemde vardi
Hic boş kalmiyorsunuz asmin
Kolay gelsin cnm
Kıyamam yorulmuş kuzu
Bende bugün bize ek zam verecek sanmıştım ama temmuza kaldi hayallerSelam kizlar, zor kalktim bugün, halen de uykum var.
Allahdan ev temiz hepimiz disardaydik dün diye
Kizimin kumbarasini acip saydim. 85€ birikmis. Oyuncak alcakmis onunla. Esime dedim yarisina oyuncak alsin, yarisinida birikime.
Gelecek ay gün sirasi bende olcak. O para ehliyet tazelemeye gider herhalde.
Birikim konusunda tek ilerliyen benim zulam yine.
Sendikayla is veren zam konusunda anlasdilar. Daha fazlasina ümütlenmisdik. Gelecek zamlari direk gelmemis gibi kenara atmayi düsünüyorum.
Sizde durumlar ne?
Bereketli olsun6 gr altın
100 euro
200 sterlin aldım .
(2aydır alım gerçekleştirememiştim neredeyse)
heycanla sunumu bekliyorus canimSelam kızlar günler hızla geçiyor...
Bugün okuldan sonra yürüyüşe ciktim
Yediklerine dikkat etmeye çalışyorum ama akşam resmen krize giriyorum hep bir şey yeme isteği
A Asmin75 birikimleri altından yana kullanmadim. Ufak tefek ne bulsam borsadan hisse aldim.. Haziran sonunda hesaplayıp kaç gr yapar şeklinde kamuoyuna sunacagim
Bahar kendini hissettirdi. Dün kendime 1 tane sandalet aldim. Sığabileceğim kıyafetlerle okul sezonunu kapatmalıyım. Kıyafet almayacağım...
Kurban yaklaşıyor kısmet olursa onu ayarlamam lazım.
Valla ben de meraktayım bakalım ne olacak. Öyle çok değil ama yaparız sizlere bir güzellik çarpı 5 yaparsa hisselerimheycanla sunumu bekliyorus canimCoksa artik tüm gruba birseyler ismarlarsin di mi
Saka bir yana insallah iyi kazancin olur borsadan
Ben eskiden herkese kosardim. Maddi manevi. Yanliz senin yasadiginin benzerini birkackez yasadiktan sonra, artik degistim. 100 kez düsünüyorum artik yardim etmeden.Günaydın arkadaşlar.
2-3 kilo da ben aldım.Sporu bıraktım tabii gayet normal. Kendimi motive edemiyorum,aslında düşük dozlu bir antidepresan ihtiyacım var, farkındayım. Bu zihin yorgunluğunu atmam lazım.
Dün de canımı sıkan bir durum oldu. Zor durumda bilerek yardım ettiğimiz arkadaş araba almış, Allah daha çok versin,seviniriz ama bizi neden kullandın demek istiyorum. Kaç kişiyi harekete geçirdim onun için. Ona giden yardimla kaç depremzedenin elinden tutardık.İnsaf diyorum. İnsanlığa karşı umudumu kırıyor böyleleri.
Uzun zamandır nakit yardım yapmama kararı aldım bireysel yardımlarda. Yiyecek veya market fişi alıyorum,alkol-sigara alınmıyor aklınızda olsun sizin de.Zekat,kurban gibi bağışlar için de her zaman Losev diyorum.Yerine ulaştığına güveniyorum.
Hayat şartları her geçen gün zorlaşıyor. Ne kadar kolay birikim yapabiliyorduk sadece 2 sene önce. Bu günlere bakıp şükür geçti demek nasip olur inşallah. Bu bankaların iflası falan can sıkıcı. Dijital paraya hazırlık deniyor. Bazı uzmanlar altın ve gümüşe fiziki olarak girin diyor da o da güvenlik sorunu doğuruyor. Yangın, deprem, hırsızlık derken biraz zor. Piyasanın kurtları bile ters köşe oldu bu süreçte. Beklenmedik olaylar oluyor,bitmesi dileğiyle.