Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam arkadaslar,
bugün kizim uzun uydu ama kocam evden cikarken takur takur sesler cikarinca yine erken uyandim
Ev cok fena, hafta arasi yetisemiyoruz, bugün el atmam gerek. Kiza pide yapcam, buzlukta kalmamis. Hafta arasi kolaylik oluyor buzlukta en azindan kiza göre hazir seyler olunca. Aslinda ekmekde yapmaliyim, ama hic canim istemiyor. 1 hafta daha disardan alirim herhalde.
Komsum bu ayin sonunda türkyeye gidecek iki haftaligina. Onsuz vakit nasil gececek hic biliyorum. Kresde 1 hafta kapali olcak. Cocuklar birlikte oynuyordu bizde sohbet ediyorduk parkda.
Izin icin arastirma yapmaliyim daha, kiza yeni passaport cikarmam gerek.
Benim miras isim vardi hatirliyorsunuzdur. Red edecektim. Annemin isyanlarindan sonra vaz gectim. Onunlada ugrasiyorum. Gercekten bursey gelirse ordan, annemin dislerini yaptircam, birazda nakit vercem, gerisinide kizimin adina bi hesaba yatircam.
Annemde hakli, o paralar bize ödenmiyen nafakalarla birikti.

Merhaba bebiş büyüdü muuu

Bizler de idare ediyoruz aynı tempo evde çalış işte calis sonuç para yok

Selam canim, cidden özletdin kendini. Arada bir bi alo de
T tatlu büyüdü teyzesii 4yas olmasına az kaldı ınsAllah krese gıdıp gelıyor yarı hafta hasta zaten:))

A Asmin75 canım bn de sizi cok ozledım eskısı gıbı yazmak ıstıyorum artık ne güzel gunlerımı vardı yaa

Iyi yaptın canım
Ne kadar istemesende o para sizin hakkiniz

Selaaam
Bugün gün su gibi aktı
Sabah pazara çıktım oradan markete gectim aylık alisverisimi yaptim
Ikindine doğru anneme gectim yemekten sonra eve geldim vee ne göreyim
Filtre kahve makinem bozulmuştu buyukbas anneler günü hediyesi filtre kahve makinesi almis
Kendine kahve makinesi almışsın bende sana topuklu ayakkabı alayımda bende arada giyerim dedim çok güldük
Anasina da 2li telve almis dünyanın parası yazık sanki kahve yapa yapa ölüyor

iyi günlerde kullan canim

Selamlar,
Cocuklar coktan uyudular, ben de sessizlikte oturmayi seviyorum, size merhaba diyeyim dedim yatmadan. Bu ay bizde her haftasonu bir dogum gunu var cocuklarin arkadaslarinin, iyi oluyor cocuklar egleniyor bizler de sohbet ediyoruz. Bugunku parti plajdaydi, daha suya girmek icin erken ama kumda falan oynadi cocuklar, hava da cok guzeldi.
Eve geldik camasir yikadim, yarin da devam ederim. Ben soguk havalarda kurutma kullaniyorum ama guzel havalarda asmayi tercih ediyorum. Balkon baya batmisti, yika sil zaman aldi. Sonra esimle lahmacun yaptik tavada, ben actim o pisirdi, dort tava ayni anda pisirince cabuk bitirdik. Birazini buzluga atariz, cocuklar icin iyi oluyor. O sirada esim turlu de yapti, yarin da bir iki birsey daha yapariz yemeklik.
Camalari silmem lazim ama erteliyorum, belki haftaya yaparim. Perdeleri de yikar, takarim.
Hepinizin anneler gununu kutluyorum, evlatlarimizla nice guzel senelerimiz olsun. Allahim tum isteyenlere de saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Bu siralar biraz fazla alisveris yaptim, elbise ayakkabi canta ne hosuma giderse aldim, kimisini ihtiyactan kimisini de begendigimden aldim, esime de dedim sakin bana hediye alma ben senin adina yaptim alisverisimi :)

Yaa çok güldüm sabah sabah
Çanta da al ara sira sende kullanırsın

Asmin o sizin hakkınız o zaman Çok yorum yapmamıştım ama alman en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…