- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.381
Ben uzun zamandır altın almadım elim gitmiyor direk Euroya çeviriyorum.Keşke olsa, o son güzel zamanları biz iyi kötü gördük,bu gelen nesile üzülüyorum. Çok fazla imkana sahip görünürken bir çok yoksunluga tabiler. Çocuklarımız iyi günler görsün derken bunu kastetmemiştik.
Altında oyun bekliyorum bu ara. Yine değişik planlara girdiler,her an ani düşüş gelebilir. Arkası ne olur Allah bilir tabii.Kisa süreli değilse yatırım, altın her zaman kraldır. Eskiden nakit kraldi ama her an sadece kağıt hükmünde elimizde patlayabilir.
Yazdıklarım ytd arkadaşlar,en ünlü yatırımcıların terste kaldığı bir dönemden geçiyoruz.
Kreta düsünüyoruz ama kesin 40 derece olur yazinNereyi düşünüyorsunuz Yunanistan'da? Biz de kararsız kaldık.
Spora yöneltsen? Yasitlariyla spor yapsa, veya müzik kursu?Aksama bezelye köfte salata yaptım..
Bu aralar oğlumla sıkıntılar var.. Çok sıkılıyor pek arkadaş yok burda.. Resmen oturup ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım..
canım hafta sonu 2 gün futbol kursu hafta ici de 3 gun spor merkezine fitnes a goturyorum...Benim oyuna ihtiyacım var sıkılıyorum diyor hep...Yemeye içmeye veriyor kendini..Spora yöneltsen? Yasitlariyla spor yapsa, veya müzik kursu?
Merhaba bebiş büyüdü muuumerhaba kızceler nasılsınız ne var ne yok çok oldu gorusmeyeli ben ıyıyım cok sukur yuvarlanıp gıdıyoruz
Geçmiş olsun.Klasik bahar mevsimi ve be rutin kontrollere girdim sonuçları bekliyorum
Her zaman olduğu gibi demir d vitamin b 12 çok düşük...Zaten ain zamanlarda başımı kaldıramıyorum hep uyku hali...
Ilaç ve iğneyle devam edeceğim..
Ortopedi mr sonucun çıktı ama randevu gününe var...Dizlerim çok ağrıyor..
vallahi koca karı misaliyim bu aralar
Kaç yaşında. Arkadaş herkese lazım çocuk haklı. İnşallah kendine göre bulur.canım hafta sonu 2 gün futbol kursu hafta ici de 3 gun spor merkezine fitnes a goturyorum...Benim oyuna ihtiyacım var sıkılıyorum diyor hep...Yemeye içmeye veriyor kendini..
Oy kiyamam yakın olsaniz benim oglusla arkadaşlık ederlerdi tatlu.Aksama bezelye köfte salata yaptım..
Bu aralar oğlumla sıkıntılar var.. Çok sıkılıyor pek arkadaş yok burda.. Resmen oturup ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım..
Ay bu benMerhaba bebiş büyüdü muuu
Bizler de idare ediyoruz aynı tempo evde çalış işte calissonuç para yok
Selâm colombreArkadaşlar iyi geceler
Yazdım yazdım sildim. Ne desek boş.
Pazartesi ola hayrola diyelim.
Gözünaydin olsunİstanbul'da okuyan kızım geliyor yarın,seçim için. Gelmişken 2 hafta sonraki doğum gününü kutlayacağız.
Pastasını hazır istemedi,bugün yaptım.
El açması börek,Kafkas çöreği, profiterol sipariş etti. Onları da hallettim ama iyi yoruldum bugün. Eşimi de yamak tayin ettimbulaşıkları kilitledim ona. Emeklilik güzel şey azizim. Adam pişman olmaz inşallah.
Evet doğru çok sıcak olurKreta düsünüyoruz ama kesin 40 derece olur yazin
Selam canim, cidden özletdin kendini. Arada bir bi alo demerhaba kızceler nasılsınız ne var ne yok çok oldu gorusmeyeli ben ıyıyım cok sukur yuvarlanıp gıdıyoruz
Ben sicagi hic seviyorum. Esim seviyor. Aksam otelden cikarim anca o durumdaEvet doğru çok sıcak olurama kimi de öyle sever. Ben daha kuzey Ege'de bir ada ya da iyon adalarından birini düşünüyorum ama kararsızım.
Bulasiklar bitene kadar kapiyi kilitle enişte kacamasin. Isini garantiye alİstanbul'da okuyan kızım geliyor yarın,seçim için. Gelmişken 2 hafta sonraki doğum gününü kutlayacağız.
Pastasını hazır istemedi,bugün yaptım.
El açması börek,Kafkas çöreği, profiterol sipariş etti. Onları da hallettim ama iyi yoruldum bugün. Eşimi de yamak tayin ettimbulaşıkları kilitledim ona. Emeklilik güzel şey azizim. Adam pişman olmaz inşallah.