Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Canım durduk yere masraf çıkmış. Benimkiler de yakında başlar arizalara hissediyorum.

Güle güle kullan makineni..Aman buzdolabı bir şey olmasın onun telafisi her şekilde zor. İçindekilere yazık olması mi dersin fiyatlar mi dersinn..

Vallahi iple cuma gününü çekiyorum. Oğlumun sınavlar bitsin evde kağıt goresim yok artık...
Dr kontrolüne gittim. Baş ağrım geçmedi. Bir çok tahlil tetkik verdi..Migren başladı bence. İnşallah başka şey yoktur

Birkaç gündür beslenmemi düzenledim. Demir değerim çok düşmüş.

Tüm sonuçların çıkması falan Kasım sonunu bulacak..

Makinelerin hayırlı olsun güle güle kullan canim
Akşama yeşil mercimek yapacağım yanına da mantar soslu makarna yaparım.

Bu ara kendime yönelik yemekler yapacağım ve yemek zorundalar
Bende akşam pırasa yanına makarna yaptım piyasayı sadece ben yemişim

Oglum seneye 1.sınıfa gıdecek nasıpse bakalm asırı heyecanlıyım iş yerine yakın devlet okulu var oraya vermeyi dusunuyorum sınıflarda her yerde cok kalabalık hijyen sorunu had safadaymıs ögretmen secımı de kesınlıkle yok dıyorlar bakalım yasayıp görecegiz Rabbim iyilerle karsılastırsın hepımızı

Canimm yaa o kadar büyüdü mi bebisti ya. Masallahhh

Her yerde okullar kalabalık canım kırsal kesim hariç. Böyle olunca da temizlik sorun. Bu yıl tasarruf tedbiri diye personel alımı da az oldu. Benim sınıfım da öyle. Kalabalık. Bazen tenefüste dolap kapı siliyorum.
Gönlüne göre olsun Ankara'dasin değil mi

Canımm elinizde büyüdü sayılır kuzu yok canım samsundayız biz çok heyecanlıyım seneye için hevesliyim ama bi yandan da gözüm korkuyor

Ödemeleri yaptım 9bin cıvarı kaldı elimde Allah kerim karta çok yüklenmek ıstemıyorum zaten sımdıden taksıtlerle 20 bin küsür gelecek ay. Bide telefon için kv param zaten tl de altın bozmayın demıstı onun bi kalan kısmını ödeyecegiz geleck ay. Bu ay bıttı sımdıden geleck ayı dusunuyoruz Allah saglık versin cümlemizd

Canımm elinizde büyüdü sayılır kuzu yok canım samsundayız biz çok heyecanlıyım seneye için hevesliyim ama bi yandan da gözüm korkuyor
Okul hayatı başlayınca aslında işler zorlasiyor. Ödevleri takibi düzeni vs...
Ama bir şekilde zaman geçiyor. Benimki ortaokula başladı

Zamlar ne olacak onu düşünüyorum ne düşünüyorsunuz kızlar asgari, memur zammı sizce ne olur
Yani gorunen ciddi bir zam olmayack gibi birkaç yerde % 10 yazıyor.. Şu sartlarda hiç bir kıymeti yok.

Önceki gibi ne birikim yapılıyor ne alışveriş her şey sorun

Canım akıl vermek gıbı olmasın ama bence limit dusurme bundan sonra kolay kolay limit artırma yapmayacaklar dıyorlar nolur nolmaz lazım olabılir diye dusunuyorum ben kendine hakim olmaya calıs Hayat artık gercekten cok zor Rabbim hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…