Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam Asmin. Miras olayını hiç bilmiyorum kızlar yazarlar. Başın sağolsun.
Almanyada altın biriktirmek çok da mantıklı değilmiş onu anladım. Eurodan altına dönüştürmenin pek mantığı yok çünkü aynı hesap. Bu yüzden Euro biriktirmeyi tercih ediyorum. Lira gelirimi altın yapıyorum ben.
Nisan ayında Bamberg, Nürnberg, Münih gezisi düşünüyoruz. Tanışma fırsatı olabilir

Cok gecmis olsun cnm bi kac gun rapor alıp dinlensen mi? Dinlenmeden geçmiyor malesef
refah payi ne demek ve nasil aliyorsunuz?
Asgari ücretle memur masinin arasinda pek fark kalmiyor sanki?
Yani refaha erdiğini ferahladigimizi zannediyorlar verdikleri %9la
simdi tüm memurlar 25 mi alcak?
Aynen
Basın sagolsun cnm.
Ben senin yerinde olsam reddetmezdim. En azindan kızına faydası olsun.

Başınız sağolsun.

Altini kizima hic bir hesapta görünmüyen garantisi olarak sakliyorum canim, yoksa aslinda dedigin gibi. Kesin bulusalim geldiginde

canim onun bir kurusu evimize girsin istemem. Kesin red etmek istiyorum, sadece türkyedeki islemi bilmiyorum

hem de ne soğuk -40 derece şu an, mühendisiz biz.

hem de ne soğuk -40 derece şu an, mühendisiz biz.
Allah yardımcınız olsun.Ben en fazla - 30 görmüstüm.Çamasıraşarken çamaşır salondan balkona çıktıği an yarısı kağıt gibi donmaya baslamistiTerligim balkona yapisip kalmıştı. Baharda havalar ısınınca alabilmistim Buzdolabi dışarıdan daha sıcaktı -40 ' ı tahmin edemiyorum.En kısa sürede dönersiniz umarımSonuçta güzel şeyler güzel bir gelecek için oradasıniz Ev için biraz birikim olmuştur.

İki katına çıkmadan alabiliriz inşallah.
Altına hücum yetmedigi zaman
Zammı 30a cikardilar
Dün tweterde çok tepki aldılar. Özelliklede memur-sen başkanı .Gıcık adam memurun hakkını savunacagina şaksakcilik peşinde.Milletvekili olma sevdasına herşeye kafa salliyorlar.Allahtan o sendikada değilim.Hicbir kuruşu haketmiyorlar

İstifa yagdi bugun sendikalardan paniklediler tabi
Dün 4 gram almıştım ne kadar oldu bugün?
1121 su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…