-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.821
%16 canimKizlarrrrr ne oldu sizin zam? Tutdurdum mu?
saka%16 canim
Yersen
Evet yurt dışındayım ama ne avrupa ne Amerika. kampta yaşıyoruz eşimle Rusyada. :) rezil bir hayat. tek dayanak maaşımız. onun dışında ne psikoloji kaldı ne sağlık. yaş geçti geçiyor çocuk da yok:)Dogum gunu kutlu olsun oglusunun
Valla yaşlanıyoruz mesela benim bildiğin dizlerim ağrıyor
Kişisel birikimimizi yalamiyoruz çok ayıp
Hosgeldiniz yurt disindaydiniz degilmi
300gr yıllık burda utopik bir rakam cunku
Su an en son saka yapilacak konu şekerim
Allah yardımcınız olsunEvet yurt dışındayım ama ne avrupa ne Amerika. kampta yaşıyoruz eşimle Rusyada. :) rezil bir hayat. tek dayanak maaşımız. onun dışında ne psikoloji kaldı ne sağlık. yaş geçti geçiyor çocuk da yok:)
%25 yaptılar.Birikim hedefi falan kalmadı.Ancak çocuk okutup geçinme derdine düşeceğiz bu saatten sonraSu an en son saka yapilacak konu şekerim
Refah payıyla %25 yapar diye ümit ediyoruz
Allah yardımcınız olsun
Soğuk ülke en sevmediğim
Yine de para içinde bazı şeylere katlanmamak lazim yas geçiyor ve bu günler bir daha gelmeyecek. En kısa zamanda hayallerinizi gerceklestirirsiniz insallah. Ne iş yapıyorsunuz orda?
Aynen canım tam tahmin ettiğim gibi geldi%25 yaptılar.Birikim hedefi falan kalmadı.Ancak çocuk okutup geçinme derdine düşeceğiz bu saatten sonra
Başına ağrılar girdi duyunca bu kadar emege yazik yaa..m Yıllarca ülkenin en ücra yerlerinde çalıştım... Bu mu hakettigim... Boşuna okumuşum sınavlara girmişimSelam canlar
Birikim için aylık 5 gr koyacağım kenara öncelikle
Yıllık hedefimi 60grkaramelli_turta
6 aylık hedefimi 30gr olarak belirledim
Kardeşimin yaza düğün olabilir onun içinde ayri biriktirecegim için fazla miktarları buraya yazmayacağım malum altin yüksek kıyafet falan cocuklarla derken yaza cok acilacagiz
Birde yazin boya falan yaptırmayı düşünüyorum eve. Onu da altin cinsinden ayırarak değer kaybetmesini önlemek lazim
Ve şu an moralim çok bozuk çok üzülüyorum halimize
refah payi ne demek ve nasil aliyorsunuz?Su an en son saka yapilacak konu şekerim
Refah payıyla %25 yapar diye ümit ediyoruz
Allah yardımcınız olsun
Soğuk ülke en sevmediğim
Yine de para içinde bazı şeylere katlanmamak lazim yas geçiyor ve bu günler bir daha gelmeyecek. En kısa zamanda hayallerinizi gerceklestirirsiniz insallah. Ne iş yapıyorsunuz orda?
simdi tüm memurlar 25 mi alcak?%25 yaptılar.Birikim hedefi falan kalmadı.Ancak çocuk okutup geçinme derdine düşeceğiz bu saatten sonra
canim kemiksuyu bol bol kullan corbana ve en önemlisi dinlenmekde aslinda…cocuklu kadin icin bu bölüm iste zor. Cok gecmis olsun canimKızlar ben bu grip mi nedir salgını atlatamadım...Ihlamur içiyorum meyve yiyorum. Dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum geçmiyor.... Hasta oldukça gerginlesiyorum...Son birkaç gündür hiç iyi değil ruh halim zaten
Evet tüm memur ve emekliler %25 alacaksimdi tüm memurlar 25 mi alcak?