Altın biriktirmeye başlıyoruzz

canim kemiksuyu bol bol kullan corbana ve en önemlisi dinlenmekde aslinda…cocuklu kadin icin bu bölüm iste zor. Cok gecmis olsun canim
Ya canım ılık suyuyla yapıyorum bu yıl tüm çorbaları ve artık midem bulanıyor... salgın çok arttı. Çocuklardan bana geçti okulda. Onlar da çok hasta

Doğum günü mesajlarınıza teşekkür ediyorum kızlar. Oğlum çok güzel zaman geçirdi arkadaşlarıyla. En yakın arkadaşi bu akşamda kalıyor:)
mavimli mavimli mutlu yolların olsun, bu yılı tatile ayırman çok iyi olmuş, umarim gönlünce olur.
T tatlu çok geçmiş olsun, maalesef ülkedeki ekonomi, umutsuzluk kimsede tat birakmadı. Türkiye den kiminle konuşuyorsam hep aynı muhabbet, herkes çok karamsar herkes çok mutsuz ne yazıkki. 🙁
Evet gerçekten herkes çok mutsuz her şekilde. Hep olumsuz olaylar yaşantılar her geçcen gün artıyor... Insanlar yalnızlaşıyor gittikçe... Mesela kendimi bazen ateşler içinde hissediyorum... Güven yok saygı yok maddi zorluklar herkesi etkiliyor...

A Asmin75 başınız sağolsun. Görüşmeme nedenini bilmiyorum ama bu red olayını iyi düşün...
Başka çocuğu var mi
Bir avukattan bilgi ve yardim alman daha uygun olur sanki... Bizim ülkede pek miras reddi olmuyor... Hatta ölse de bıraksa diye beklenir... acı ama gerçek bu
11yasinda üc cocugu var canim. Benim kararim kesin bu konuda, bakalim mirascilarin biri artik bana dönerse ozaman red olayini avukatla cözerim.

Harclara vergilere yüzde 122 zam gelmiş .Daha dün kırmızı ete zam gelmiş. 10 liradan 15 liradan aşağı sebze meyve yok .Allahin soğanı bile on lira olmuş. Yersen enflasyon düşmüş.Hic utanma kizarmada yok
Doğru söze ne nedir.
20 tlden aşağı meyve yok.
Herşeye zam üstüne zam maaşa yüzde 15 mi versek 25 mi hesabı.😠
Kızlar ben bu grip mi nedir salgını atlatamadım...Ihlamur içiyorum meyve yiyorum. Dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum geçmiyor.... Hasta oldukça gerginlesiyorum...Son birkaç gündür hiç iyi değil ruh halim zaten
Moral bozuk olunca bağışıklık iyice düşüyor mutlaka ilaç da iç tatlu
Allah yardımcınız olsun.Ben en fazla - 30 görmüstüm.❄️❄️Çamasıraşarken çamaşır salondan balkona çıktıği an yarısı kağıt gibi donmaya baslamisti😁Terligim balkona yapisip kalmıştı. Baharda havalar ısınınca alabilmistim😁 Buzdolabi dışarıdan daha sıcaktı😁 -40 ' ı tahmin edemiyorum.En kısa sürede dönersiniz umarım😊Sonuçta güzel şeyler güzel bir gelecek için oradasıniz😊❤️ Ev için biraz birikim olmuştur.
Bende balkan kiziyim ama soğuk hiç sevmem 🥶

Benim yükselenim antalya 😃ah antalya seni de artik anca rüyalarda görebileceğiz.
11yasinda üc cocugu var canim. Benim kararim kesin bu konuda, bakalim mirascilarin biri artik bana dönerse ozaman red olayini avukatla cözerim.
Başınız sağolsun asmin.
Burada genelde mal paylaşım kavgalari var reddedeni pek görmedik avukata danışman iyi fikir bence de.

Şimdiye kadar ne aldık yaptik o yanimiza kâr gibi görünüyor.
Anca çocukları okutabilirsek şu manzara ile anca yani.
Durumlar gittikçe özellikle gencleri umutsuz hissettiriyor.
Konumuz hep ekonomi ister istemez herşeyi duyup görüyorlar etkileniyorlar.
Evet çünkü başka muhabbet duymuyorlar...Ve aslında ilerde paraya tapan bir nesil olacaklar ister istemez..

Mrb Asmin daha önce bir yakınımın başına geldiği için biliyorum sadece kendi adınıza değil kızınız adına da reddi miras davası açmanız gerekiyor. sadece kendiniz adınıza verirseniz kızınıza geçiyor miras bunu atlamayın.. ölüm tarihinden itibaren yurt içi 3 ay süre var red için yurt dışı bilmiyorum.. Birde şöyle bir bilgi buldum işine yararsa :Mirasın reddinin yazılı bir beyanla yapılması durumunda, Almanya`da noter tarafından veya yurt dışında Almanya`nın yetkili yurt dışı temsilciliği tarafından imza tasdiki yapılmalıdır. Bunun işlem harcı 56,00 Euro`dur. Başka makamların imza tasdiki geçerli değildir. Bu durumda mirasın reddi de geçerli olmaz. Konsolosluk sana ulaşmayabilir onların sana ulaşmasını beklemeden konsoloslukla görüşmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
X