-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.881
Yok canım vermedi herkes öyle bağışıklık kazanacakmisiz... Şu an çalışan ve okuyan kesmin yarisi raporlu olmali diyorDr rapor vermedimi
Verseymis iyi olurmuş. Dinlenmek iyi gelir. Haftasonu geldi neysekiYok canım vermedi herkes öyle bağışıklık kazanacakmisiz... Şu an çalışan ve okuyan kesmin yarisi raporlu olmali diyor
şimdi biraz daha rahatladım hafta sonuyla beraber ağarırım heralde...
3 gün spor yaptım. O da kaldı.
bu hafta konsolosluga mail atayim öylese. Cok tesekür ederimMrb Asmin daha önce bir yakınımın başına geldiği için biliyorum sadece kendi adınıza değil kızınız adına da reddi miras davası açmanız gerekiyor. sadece kendiniz adınıza verirseniz kızınıza geçiyor miras bunu atlamayın.. ölüm tarihinden itibaren yurt içi 3 ay süre var red için yurt dışı bilmiyorum.. Birde şöyle bir bilgi buldum işine yararsa :Mirasın reddinin yazılı bir beyanla yapılması durumunda, Almanya`da noter tarafından veya yurt dışında Almanya`nın yetkili yurt dışı temsilciliği tarafından imza tasdiki yapılmalıdır. Bunun işlem harcı 56,00 Euro`dur. Başka makamların imza tasdiki geçerli değildir. Bu durumda mirasın reddi de geçerli olmaz. Konsolosluk sana ulaşmayabilir onların sana ulaşmasını beklemeden konsoloslukla görüşmeni tavsiye ederim
Bereketli olsun canimSelam canlar,
dün kizi annemde biraktik Münihe gidip baya bir is hal etdik. Bana kislik bot lazimdi, onu aldik bide kizima 10g altin aldik. 597€ tutdu.
Ordanda gidip bi yemek yiyip eve geldik.
Neyseki bugün daha iyiydim. Biliyorsun 1 gün gitmesek abartarak kesinti yapıyorlar...Verseymis iyi olurmuş. Dinlenmek iyi gelir. Haftasonu geldi neyseki
TurtişimO zamansa oğlaklar iyiki dogdunuz
Siz olmasaniz biz bu dünyada gerektigi yerde duygularımız ile değil mantigimizla karar verebilmeyi nasil öğrenirdik
Herşeyi nasil basitçe çözerdik
Çalışkan,akıllı oğlaklar
K kahvemsi mutluluk
@mavimli
Bende dört gündür evdeyim.Disari adım atmadım desem yeridir.Pazarada gitmedim.Evde olanları yapıyorum. Her ay bir gram kesin aliyormusun ?Bu hafta nakit sıkışıgim var diye pazara gitmedim evdekilerle devam...
Dondurucu da balık var 1 gün balık 1 gün kuru 1 günde sebze tamamdır...
Borsa işlerine sarinca elimde hic nakit birakmadim diyebilirim...
Maaşla önce 1 gr almalıyım. Sonra borçlar...
Bereketli olsun asminnSelam canlar,
dün kizi annemde biraktik Münihe gidip baya bir is hal etdik. Bana kislik bot lazimdi, onu aldik bide kizima 10g altin aldik. 597€ tutdu.
Ordanda gidip bi yemek yiyip eve geldik.
Haftasonu sana kalir böylece biraz dinlenirsin.Selam kızlar benim de sevdiğim gün. Bugün ne varsa yedim içtim okulda tenefuslerde bile ağzım durmadı bitki çayı meyve vitamin ne varsa...
Sonra eve geldim ev uçuyor tabiki hafta ici pek ilgilenmeyince maluumm....
Yemek yiyip hemen ilaçları içtim. Hemen çamaşır attım makineye 3 makine yıkandı astım tabikiiii Kurumadi
Evi supurdum yemek yaptım...
Yarın çamaşır kuruyunca utu ardından bir daha süpürür silerim tamam daha ne olsun...
mümkün tabi, ben mesela dolar kazanıp, kağıt para asla biriktirmeyen biriyim. bozar direk altın alırım. ben de inanamıyorum günlük değişimlere. ben uzun vadeciyim yani ömrüm boyunca altın biriktireceğim acdil durumlarda kullanmak için. henüz çocuğum yok ama onun için de gümüş biriktiriyorum. stokçuluğu kesinlikle doğru buluyorum. gerekirse ek buzluk alınıp tüm sebzeler, kbakliyatlar hazırlanıp stoklanmalı.Selam altin kizlar,
dün 597€ ya aldgim 10g bugün 618€ gösteriyor. Mümkün mü ya bu derece yükselis, ben mi yanlis görüyorum?
Bugün 5kg undan lavas yapip buzlugu atdik. Ciddi fark ediyoe evde ekmek yapmamiz. Disardan alsam 60-80€ gider ekmege ayda. Böylece unla ceyranla en fazla 15-20€.
Hele bide misafir gelince cok iyi oluyor.
Bugün pek baska bir is yapmadim. Cocukla oynadim, parka gitdik. Yarinda komsumun kizi bizde, annesi calisiyor.
Yarin icin alisveris listesi hazirladim, temizlik yapilcak ondan sonrada zaten tatilim bitiyor.
8 ay öncesine kadar çok gramlar alirdim kimi 3 kimi 8 olmuştu bir zamanlar.. Taksitle de alırdım.. Ama şimdi borç kredi vs olunca 1 gr alsam şükürBende dört gündür evdeyim.Disari adım atmadım desem yeridir.Pazarada gitmedim.Evde olanları yapıyorum. Her ay bir gram kesin aliyormusun ?
bizim ek buzlugumuz varda yanliz sebzeyi buzluga koymuyoruz. Sanki tadi degisiyor gibi geliyor bize. Daha fazla kuzu kestirip et koyuyoruz, veya kizima corba, pide gibi yemekler fazladan hazirlayip koyuyorum. Bide tabi ekmek.mümkün tabi, ben mesela dolar kazanıp, kağıt para asla biriktirmeyen biriyim. bozar direk altın alırım. ben de inanamıyorum günlük değişimlere. ben uzun vadeciyim yani ömrüm boyunca altın biriktireceğim acdil durumlarda kullanmak için. henüz çocuğum yok ama onun için de gümüş biriktiriyorum. stokçuluğu kesinlikle doğru buluyorum. gerekirse ek buzluk alınıp tüm sebzeler, kbakliyatlar hazırlanıp stoklanmalı.
gün boyunca temiz habada iyce yorun, aksamda küvete sok ve yastigina yakin biryere 1-2 damla lava yagi dök. Yanliz cocuklar rutin ister. Her gün ayni saatlerde uyutmaya calis. Bir süre öyle yapinca alisiyorlar, o saatlerde uykulari gelir.Günaydınnn
Her defasında düzenli birikimlerimi yazacağım diyorum yine olmuyor, paylaşmayıncada birikim hevesi olmuyor harcıyorum
Valla benim 1 yaş oğlum var çocuk uyumuyor deneyimli anneler bi bana yardım etse yaşadınızmı böyle bişey günlerdir hergün 2 saat uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum
2023 hedefim 12 gram altınkaramelli_turta eklersen sevinirim
İlk gramı aldım şükür her ay 1 gram alabilirsem süper olacak
Ama önce bu çocuğun uyuması lazım kötü durumdayız valla
lavanta yagi olacaktigün boyunca temiz habada iyce yorun, aksamda küvete sok ve yastigina yakin biryere 1-2 damla lava yagi dök. Yanliz cocuklar rutin ister. Her gün ayni saatlerde uyutmaya calis. Bir süre öyle yapinca alisiyorlar, o saatlerde uykulari gelir.