Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Verseymis iyi olurmuş. Dinlenmek iyi gelir. Haftasonu geldi neyseki

bu hafta konsolosluga mail atayim öylese. Cok tesekür ederim

Selam kizceler geldi en sevdiğim gün cuma aksami
Bugun lcwdan aldıklarımı iade edip başka icime sinen bir tunik aldım
Araba bakıma girdi hesapta 3bin bırakmıştım. Kayinbabam sagolsun 2bine halletmiş.
Bana kaldı 1000tl
Maasta eklenince 1 gr fazla alirim iyi oldu
Yemeğe sebzeli kavurma pilav salata yaptım
Yarin pazara gidicem.onun içün yemekten sonra buzdolabını siler yatışa gecerim artik

Selam kızlar benim de sevdiğim gün. Bugün ne varsa yedim içtim okulda tenefuslerde bile ağzım durmadı bitki çayı meyve vitamin ne varsa...
Sonra eve geldim ev uçuyor tabiki hafta ici pek ilgilenmeyince maluumm....

Yemek yiyip hemen ilaçları içtim. Hemen çamaşır attım makineye 3 makine yıkandı astım tabikiiii Kurumadi
Evi supurdum yemek yaptım...
Yarın çamaşır kuruyunca utu ardından bir daha süpürür silerim tamam daha ne olsun...

Bende dört gündür evdeyim.Disari adım atmadım desem yeridir.Pazarada gitmedim.Evde olanları yapıyorum. Her ay bir gram kesin aliyormusun ?

Selam canlar,

dün kizi annemde biraktik Münihe gidip baya bir is hal etdik. Bana kislik bot lazimdi, onu aldik bide kizima 10g altin aldik. 597€ tutdu.
Ordanda gidip bi yemek yiyip eve geldik.
Bereketli olsun asminn
Haftasonu sana kalir böylece biraz dinlenirsin.

Selam altin kizlar,

dün 597€ ya aldgim 10g bugün 618€ gösteriyor. Mümkün mü ya bu derece yükselis, ben mi yanlis görüyorum?
Bugün 5kg undan lavas yapip buzlugu atdik. Ciddi fark ediyoe evde ekmek yapmamiz. Disardan alsam 60-80€ gider ekmege ayda. Böylece unla ceyranla en fazla 15-20€.
Hele bide misafir gelince cok iyi oluyor.
Bugün pek baska bir is yapmadim. Cocukla oynadim, parka gitdik. Yarinda komsumun kizi bizde, annesi calisiyor.
Yarin icin alisveris listesi hazirladim, temizlik yapilcak ondan sonrada zaten tatilim bitiyor.

mümkün tabi, ben mesela dolar kazanıp, kağıt para asla biriktirmeyen biriyim. bozar direk altın alırım. ben de inanamıyorum günlük değişimlere. ben uzun vadeciyim yani ömrüm boyunca altın biriktireceğim acdil durumlarda kullanmak için. henüz çocuğum yok ama onun için de gümüş biriktiriyorum. stokçuluğu kesinlikle doğru buluyorum. gerekirse ek buzluk alınıp tüm sebzeler, kbakliyatlar hazırlanıp stoklanmalı.

Günaydınnn
Her defasında düzenli birikimlerimi yazacağım diyorum yine olmuyor, paylaşmayıncada birikim hevesi olmuyor harcıyorum
Valla benim 1 yaş oğlum var çocuk uyumuyor deneyimli anneler bi bana yardım etse yaşadınızmı böyle bişey günlerdir hergün 2 saat uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum
2023 hedefim 12 gram altın karamelli_turta eklersen sevinirim
İlk gramı aldım şükür her ay 1 gram alabilirsem süper olacak
Ama önce bu çocuğun uyuması lazım kötü durumdayız valla

Bende dört gündür evdeyim.Disari adım atmadım desem yeridir.Pazarada gitmedim.Evde olanları yapıyorum. Her ay bir gram kesin aliyormusun ?
8 ay öncesine kadar çok gramlar alirdim kimi 3 kimi 8 olmuştu bir zamanlar.. Taksitle de alırdım.. Ama şimdi borç kredi vs olunca 1 gr alsam şükür borsada daha fazla zaman geçiriyorum diyelim

bizim ek buzlugumuz varda yanliz sebzeyi buzluga koymuyoruz. Sanki tadi degisiyor gibi geliyor bize. Daha fazla kuzu kestirip et koyuyoruz, veya kizima corba, pide gibi yemekler fazladan hazirlayip koyuyorum. Bide tabi ekmek.

gün boyunca temiz habada iyce yorun, aksamda küvete sok ve yastigina yakin biryere 1-2 damla lava yagi dök. Yanliz cocuklar rutin ister. Her gün ayni saatlerde uyutmaya calis. Bir süre öyle yapinca alisiyorlar, o saatlerde uykulari gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…