Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Dogum gunu kutlu olsun oglusunun🥰
Valla yaşlanıyoruz mesela benim bildiğin dizlerim ağrıyor 😂

Kişisel birikimimizi yalamiyoruz çok ayıp 😂

Hosgeldiniz yurt disindaydiniz degilmi
300gr yıllık burda utopik bir rakam cunku😂
Evet yurt dışındayım ama ne avrupa ne Amerika. kampta yaşıyoruz eşimle Rusyada. :) rezil bir hayat. tek dayanak maaşımız. onun dışında ne psikoloji kaldı ne sağlık. yaş geçti geçiyor çocuk da yok:)

Su an en son saka yapilacak konu şekerim
Refah payıyla %25 yapar diye ümit ediyoruz
Evet yurt dışındayım ama ne avrupa ne Amerika. kampta yaşıyoruz eşimle Rusyada. :) rezil bir hayat. tek dayanak maaşımız. onun dışında ne psikoloji kaldı ne sağlık. yaş geçti geçiyor çocuk da yok:)
Allah yardımcınız olsun
Soğuk ülke en sevmediğim
Yine de para içinde bazı şeylere katlanmamak lazim yas geçiyor ve bu günler bir daha gelmeyecek. En kısa zamanda hayallerinizi gerceklestirirsiniz insallah. Ne iş yapıyorsunuz orda?

Allah yardımcınız olsun
Soğuk ülke en sevmediğim
Yine de para içinde bazı şeylere katlanmamak lazim yas geçiyor ve bu günler bir daha gelmeyecek. En kısa zamanda hayallerinizi gerceklestirirsiniz insallah. Ne iş yapıyorsunuz orda?
%25 yaptılar.Birikim hedefi falan kalmadı.Ancak çocuk okutup geçinme derdine düşeceğiz bu saatten sonra

Selam canlar
Birikim için aylık 5 gr koyacağım kenara öncelikle
Yıllık hedefimi 60gr karamelli_turta karamelli_turta
6 aylık hedefimi 30gr olarak belirledim
Kardeşimin yaza düğün olabilir onun içinde ayri biriktirecegim için fazla miktarları buraya yazmayacağım malum altin yüksek kıyafet falan cocuklarla derken yaza cok acilacagiz
Birde yazin boya falan yaptırmayı düşünüyorum eve. Onu da altin cinsinden ayırarak değer kaybetmesini önlemek lazim

Ve şu an moralim çok bozuk çok üzülüyorum halimize🥺

Selam canlar
Birikim için aylık 5 gr koyacağım kenara öncelikle
Yıllık hedefimi 60gr karamelli_turta karamelli_turta
6 aylık hedefimi 30gr olarak belirledim
Kardeşimin yaza düğün olabilir onun içinde ayri biriktirecegim için fazla miktarları buraya yazmayacağım malum altin yüksek kıyafet falan cocuklarla derken yaza cok acilacagiz
Birde yazin boya falan yaptırmayı düşünüyorum eve. Onu da altin cinsinden ayırarak değer kaybetmesini önlemek lazim

Ve şu an moralim çok bozuk çok üzülüyorum halimize🥺
Başına ağrılar girdi duyunca bu kadar emege yazik yaa..m Yıllarca ülkenin en ücra yerlerinde çalıştım... Bu mu hakettigim... Boşuna okumuşum sınavlara girmişim

Allah yardımcınız olsun
Soğuk ülke en sevmediğim
refah payi ne demek ve nasil aliyorsunuz?
Asgari ücretle memur masinin arasinda pek fark kalmiyor sanki?

Kızlar ben bu grip mi nedir salgını atlatamadım...Ihlamur içiyorum meyve yiyorum. Dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum geçmiyor.... Hasta oldukça gerginlesiyorum...Son birkaç gündür hiç iyi değil ruh halim zaten
canim kemiksuyu bol bol kullan corbana ve en önemlisi dinlenmekde aslinda…cocuklu kadin icin bu bölüm iste zor. Cok gecmis olsun canim

Doğum günü mesajlarınıza teşekkür ediyorum kızlar. Oğlum çok güzel zaman geçirdi arkadaşlarıyla. En yakın arkadaşi bu akşamda kalıyor:)
mavimli mavimli mutlu yolların olsun, bu yılı tatile ayırman çok iyi olmuş, umarim gönlünce olur.
T tatlu çok geçmiş olsun, maalesef ülkedeki ekonomi, umutsuzluk kimsede tat birakmadı. Türkiye den kiminle konuşuyorsam hep aynı muhabbet, herkes çok karamsar herkes çok mutsuz ne yazıkki. 🙁

Selam kizlar,

bugün esimle kahve icmege ciktik, terziye ugradik pantolonlarim kisaltilcak, yarinda kuaförde randevum var, gitdi kafadan 100€.
Bu hafta baya yogun gececek. Münihe gitcez annemin ilaclarini yazdircam, kislik bot almam gerek, kizin biriken parasiyla kiza ala bilirsem 10g altin alacam. Onu hemen obir bankadaki kasaya birakacam.
Altini bankdan aliyorum, burdaki kuyumcular cok fark atiyor üstünde, bozdurmak isteyincede almiyorlar altin cikinca.
Gicik oldum hepsine.
Aylik harcligimi cektim 300€. 200 ünü zulaya atdim, bakalim 100€ la gecine bilcem mi bu ay.
Hayat risk sigortamizi yapmak istiyoruz bu ay, gelen teklif biraz karisik, onu arastirip bir yere karar vermeliyiz. Esimle benimki beraber 110€ aylik tutacak, ama birimize birsey olursa 300 bin ödüyecekler. En azindan kizin garantide olmasini bilmek beni baya rahatlatdircak.
Babam öldü bu hafta. 40 yildan fazla görüsmüyoruz, üzülcek birsey burakmamis bende. Burda mali mülkü varmi bilmiyorum, ama türkyede var. Burda mirasi nasil red edecegimi biliyorumda, türkyedeki miras isleri nasil biliyorum. Ordaki mirasida red etmek istiyorum, ama konsolosluk mu bana ulasir, nasil olur hic fikrim yok. Siz biliyormusunuz? Burda hem kendim, hemde kizim icin red etmeliyim, cünkü benden sonra ona yoksa miras hakki düsüyor, ordada öyle mi?

X