Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Doğum günü kutlu olsun oğlunun
Nasil mutlu olur kimbilir
Merhaba hoşgeldiniz, hedefleri ekliyorum ilk sayfaya.
Borç vermek sıkıntı ne zaman iade edeceğini de söyleseydi.

Iyi geceler hatunlar.
Aksam msj attı ahretliğim. hazırlanın kahve ismarlicam diye (uzmanlığı kazanınca kutlama yapalim dediydik)
Yeminle 10dkda mutfağı bal dök yala yapıp 5dkda hazirlanip ciktik diğer arkadasla
Cok iyi geldi birazda avm yaptik
Böyle moral depolayip ise gitmek müthiş oluyo
Çocukların yazılısı vardi onlar evde kaldilar

Benim kredi kartları patladı resmen bu ay
Kiz sürekli bisey istiyo
O isteyince küçükte istiyo
Bezdum da
Gecen aldığım tunigi eve gelince beğenmedim pantolonunun beli lastikli olunca g.t göbek yayıldı. Cık olmadı onları iade ediciim. Allahtan lcwnin o rahatlığı var
Akşamda avmde gratisten bi kac bisey aldım
Kartlar bi kesileydi

Gerçekten kafa dengi arkadaşla vakit geçirmek terapi gibi.... Ve zaman geçtikçe böyle arkadaşlıklar edinmek zor oluyor...

Benim de kredi kartları çok yüksek. Çocukla bir yere çıkmaya korkuyorum minicik atistirmalik dahi 5 TL den başlıyor...

Benim de uzmanlık yatınca ayrı biriktircem diyordum ama zor görünüyor

Selam kizlar,
ben bile heycan yaptim sizin zama. Bana ne oluyorsa, sanki ben alcam Hadi ortaya bi 65 % atayim
Bugün komsumla cocuklari gezdirdik. Bizimle güne giren bi abla ev hanimi, gecen 2 gremse bi tam almis. Helal olsun kadina. Hep evin ihtiyaclarini indirimdeyken bol bol alirmis, füzili birsey almazmis. Esinin verdigi mutfak parasindan biriktiriyor herhalde.
Biraz olsun o abla kadar olamadik ki komsumla ben calisiyoruz yani

Selam herkese. Benim için harcamalı bir ay oluyor ancak 2-3 ay içinde fiyatların tavan olacağını bildiğim için şimdiden almaya çalışıyorum eksiklerimi.
Amazon’dan kitap aldım. Okumak istediğim kitaplar vardı. 530 tl civarı tuttu.
Haricinde kendime bilgisayar aldım :) artık yenilemem gerekiyordu ve daha fazla ötelenmeyi göze alamadım. Fiyatların kesin artacağını biliyorum çünkü.
Taksitle ödeyeceğim bilgisayarı. Kartlar full dolu ama halledeceğim.

Birikim namına da 100 dolar aldım.
Bereketi bol olsun.

Ben varım İstanbula geleceğim işlemler için kısmetse hele bir resmi ilan edilsin.

Mutlu yillar canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…