-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.861
Ya canım ılık suyuyla yapıyorum bu yıl tüm çorbaları ve artık midem bulanıyor... salgın çok arttı. Çocuklardan bana geçti okulda. Onlar da çok hastacanim kemiksuyu bol bol kullan corbana ve en önemlisi dinlenmekde aslinda…cocuklu kadin icin bu bölüm iste zor. Cok gecmis olsun canim
Evet gerçekten herkes çok mutsuz her şekilde. Hep olumsuz olaylar yaşantılar her geçcen gün artıyor... Insanlar yalnızlaşıyor gittikçe... Mesela kendimi bazen ateşler içinde hissediyorum... Güven yok saygı yok maddi zorluklar herkesi etkiliyor...Doğum günü mesajlarınıza teşekkür ediyorum kızlar. Oğlum çok güzel zaman geçirdi arkadaşlarıyla. En yakın arkadaşi bu akşamda kalıyor:)
mavimli mutlu yolların olsun, bu yılı tatile ayırman çok iyi olmuş, umarim gönlünce olur.
T tatlu çok geçmiş olsun, maalesef ülkedeki ekonomi, umutsuzluk kimsede tat birakmadı. Türkiye den kiminle konuşuyorsam hep aynı muhabbet, herkes çok karamsar herkes çok mutsuz ne yazıkki.
Cok geçmiş olsun cnm salgın var ama ne olduğu belli degilAtesim var kemiklerim sızlıyor okuldan eve zor attım kendimi... Hemen ataş düşürücü icio uyumuşum...
Zaten ruh halim kötü bir de hasta olunca kendimi kendim çekemiyorum
cok gecmis olsun canimAtesim var kemiklerim sızlıyor okuldan eve zor attım kendimi... Hemen ataş düşürücü icio uyumuşum...
11yasinda üc cocugu var canim. Benim kararim kesin bu konuda, bakalim mirascilarin biri artik bana dönerse ozaman red olayini avukatla cözerim.
Doğru söze ne nedir.Harclara vergilere yüzde 122 zam gelmiş .Daha dün kırmızı ete zam gelmiş. 10 liradan 15 liradan aşağı sebze meyve yok .Allahin soğanı bile on lira olmuş. Yersen enflasyon düşmüş.Hic utanma kizarmada yok
Moral bozuk olunca bağışıklık iyice düşüyor mutlaka ilaç da iç tatluKızlar ben bu grip mi nedir salgını atlatamadım...Ihlamur içiyorum meyve yiyorum. Dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum geçmiyor.... Hasta oldukça gerginlesiyorum...Son birkaç gündür hiç iyi değil ruh halim zaten
Bende balkan kiziyim ama soğuk hiç sevmemAllah yardımcınız olsun.Ben en fazla - 30 görmüstüm.Çamasıraşarken çamaşır salondan balkona çıktıği an yarısı kağıt gibi donmaya baslamisti Terligim balkona yapisip kalmıştı. Baharda havalar ısınınca alabilmistim Buzdolabi dışarıdan daha sıcaktı -40 ' ı tahmin edemiyorum.En kısa sürede dönersiniz umarım Sonuçta güzel şeyler güzel bir gelecek için oradasıniz Ev için biraz birikim olmuştur.
Başınız sağolsun asmin.11yasinda üc cocugu var canim. Benim kararim kesin bu konuda, bakalim mirascilarin biri artik bana dönerse ozaman red olayini avukatla cözerim.
Evet çünkü başka muhabbet duymuyorlar...Ve aslında ilerde paraya tapan bir nesil olacaklar ister istemez..Şimdiye kadar ne aldık yaptik o yanimiza kâr gibi görünüyor.
Anca çocukları okutabilirsek şu manzara ile anca yani.
Durumlar gittikçe özellikle gencleri umutsuz hissettiriyor.
Konumuz hep ekonomi ister istemez herşeyi duyup görüyorlar etkileniyorlar.
Sanki bu sefer bu salgin koronadan da farklı ve yaygın...Cok geçmiş olsun cnm salgın var ama ne olduğu belli degil
Çok geçmiş olsun.Bu seferki griple Corona arası değişik birşeyAtesim var kemiklerim sızlıyor okuldan eve zor attım kendimi... Hemen ataş düşürücü icio uyumuşum...
Bir oğlak olarak bende teşekkür ederimO zamansa oğlaklar iyiki dogdunuz
Siz olmasaniz biz bu dünyada gerektigi yerde duygularımız ile değil mantigimizla karar verebilmeyi nasil öğrenirdik
Herşeyi nasil basitçe çözerdik
Çalışkan,akıllı oğlaklar
K kahvemsi mutluluk
mavimli
Doğum günün kutlu olsunBir oğlak olarak bende teşekkür ederim
Evet gerçekten öyle bir ara ateş çıkıyor bir ara kemiklerim kopuyor ne olduğu belirsiz. Bugün dr geçmedi ilaçlara rağmen..Çok geçmiş olsun.Bu seferki griple Corona arası değişik birşey
Dr rapor vermedimiEvet gerçekten öyle bir ara ateş çıkıyor bir ara kemiklerim kopuyor ne olduğu belirsiz. Bugün dr geçmedi ilaçlara rağmen..