Altın biriktirmeye başlıyoruzz

canim kemiksuyu bol bol kullan corbana ve en önemlisi dinlenmekde aslinda…cocuklu kadin icin bu bölüm iste zor. Cok gecmis olsun canim
Ya canım ılık suyuyla yapıyorum bu yıl tüm çorbaları ve artık midem bulanıyor... salgın çok arttı. Çocuklardan bana geçti okulda. Onlar da çok hasta

Evet gerçekten herkes çok mutsuz her şekilde. Hep olumsuz olaylar yaşantılar her geçcen gün artıyor... Insanlar yalnızlaşıyor gittikçe... Mesela kendimi bazen ateşler içinde hissediyorum... Güven yok saygı yok maddi zorluklar herkesi etkiliyor...

11yasinda üc cocugu var canim. Benim kararim kesin bu konuda, bakalim mirascilarin biri artik bana dönerse ozaman red olayini avukatla cözerim.

Doğru söze ne nedir.
20 tlden aşağı meyve yok.
Herşeye zam üstüne zam maaşa yüzde 15 mi versek 25 mi hesabı.
Moral bozuk olunca bağışıklık iyice düşüyor mutlaka ilaç da iç tatlu
Bende balkan kiziyim ama soğuk hiç sevmem

Benim yükselenim antalya ah antalya seni de artik anca rüyalarda görebileceğiz.
11yasinda üc cocugu var canim. Benim kararim kesin bu konuda, bakalim mirascilarin biri artik bana dönerse ozaman red olayini avukatla cözerim.
Başınız sağolsun asmin.
Burada genelde mal paylaşım kavgalari var reddedeni pek görmedik avukata danışman iyi fikir bence de.

Evet çünkü başka muhabbet duymuyorlar...Ve aslında ilerde paraya tapan bir nesil olacaklar ister istemez..

Mrb Asmin daha önce bir yakınımın başına geldiği için biliyorum sadece kendi adınıza değil kızınız adına da reddi miras davası açmanız gerekiyor. sadece kendiniz adınıza verirseniz kızınıza geçiyor miras bunu atlamayın.. ölüm tarihinden itibaren yurt içi 3 ay süre var red için yurt dışı bilmiyorum.. Birde şöyle bir bilgi buldum işine yararsa :Mirasın reddinin yazılı bir beyanla yapılması durumunda, Almanya`da noter tarafından veya yurt dışında Almanya`nın yetkili yurt dışı temsilciliği tarafından imza tasdiki yapılmalıdır. Bunun işlem harcı 56,00 Euro`dur. Başka makamların imza tasdiki geçerli değildir. Bu durumda mirasın reddi de geçerli olmaz. Konsolosluk sana ulaşmayabilir onların sana ulaşmasını beklemeden konsoloslukla görüşmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…