Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Çeyrek parası olana kadar beklemeyin bence gram yarim gram ne olursa alın... Paranız değer kaybetmesin. Hem birikiminizi bu şekilde görmek dah teşvik edici ve mutlu edebilir. YTD

Selam kizlar,

misafirler gitdi. Hemen evi temizledik. 3 gündür cok gec uyuyup erken kalkiyoruz. Esim uyudu, annemde. Bende kizla oynuyorum. Esim uyansin kizi devralsin, birazda ben uyuyayim.
Bu yıl yılbaşı pazartesine denk gelseydi bir gün dinlenseydim...
Bitmeyen ev işi yapmışlar....

Araç muayene ücretleri 2023 yılında yeniden değerleme oranında artırıldı.

Yapılan zamla birlikte yeni yılda araçlarını (Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork) muayene ettirecek vatandaşlar, 1130,40 TL ücret ödeyecek.

%122 zam gelmiş Kasımda 507tl ye yaptırmıştım.Kafayı yememek elde değil

Mutlu yillar herkese
Sağlık,huzur,para bizimle olsun
Dün akşam misafirlerimiz vardi eğlendik ne güzel oldu. Gece de kaldılar bugün öğleden sonra gittiler anca evi temizledim ortalığı toparladık malûm premseslik bitti
Bu akşamin yemeğini dünden yapmistim kalanlar da oldu.
Bulaşık, çamaşır vs 1 ocak külkedisi modunu yakaladik

Bende kıymalı karnabahar ve tarhana çorbası var.Temizlik yapılacak ama kalkasım yok
Afiyet olsun canim. Bende lahmacun ici hazırladım fırına gonderdim
Bu yıl yılbaşı pazartesine denk gelseydi bir gün dinlenseydim...
Bitmeyen ev işi yapmışlar....
Ya bende çok isterdim yarin tatil olmasini
Benim maasima %20 yapacaklar peki ben oradaki %100farki neyle kapatacağım ?
Bende eylülde yaptirmistim 2 yıl sonraya 2000 olur artık

Neyseki benimki şirket aracı
Şaka bir yana gerçekten çok ciddi artmış

Selam kızlar
Dun gündüz alışverişle gecti.
Akşam annemlere gittik, yeni yıla birlikte girdik.
Herkese hediye, pasta,vs biraz masraflı bir gün oldu.
Bugün de eşimin arkadaslari doğumgünü sürprizi yapmaya geldiler.
Haftaicine yemek hazırlığı yapamadim, bu biraz kötü oldu.
Bu yıl resmi tatiller çok kısa, erken rezervasyon otelleri araştırmaya başladık ama uçak çok pahalı, geçen seneye göre yüzde ucyuz artmış

Yarın oğlumun 11. Yaş günü, üç arkadaşı yatıya kalacak. Ertesi gün ben işe, kardeşim Türkiye ye dönüyor. Normal hayata dönecek artık, düzenimiz çok karişti. Süreklı ya dişardayız, ya arkadaşlar var ya da biz arkadaşlarlaydık. Dün akşam da yılbaşını arkadaşlarla kutladık, çok eğlendik ama çok yoruldum. Ben yaşlanıyorum galiba

Merhaba beni de katın birikim listenize.
aylık hedefim değişebilir henüz miktar net olmasa da aylık 25 gr has altın şeklinde listenize katılabilirim. yıllık hedefim ise 300 gr has altın tabi bu miktara ulaşmak için bir yerden alacağım dolar borcumun geri gelmesi lazım. umarım gelir de buraya yazarım, en geç şubat sonunda gelmesini bekliyorum bakalım. belki maaşım da artar. o zaman tekrar aylık ve yıllık olarak güncellerim miktarları.
borç alan insanlar neden geri vermezler nefret ediyorum bu tiplerden.

Son düzenleme:
Dogum gunu kutlu olsun oglusunun
Valla yaşlanıyoruz mesela benim bildiğin dizlerim ağrıyor
Kızlar birikim tablosuna, kişisel birikimlerimizi mi yaIyoruz yoksa aylık kenara ayırdığımız birikimimizi mi
Kişisel birikimimizi yalamiyoruz çok ayıp
Hosgeldiniz yurt disindaydiniz degilmi
300gr yıllık burda utopik bir rakam cunku

Oglusunun nice saglikli, mutlu yillari olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…