-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.781
Bende de kıymalı karnabahar ve mercimek vardı bugün. Kuru fasulye yaptım yarına. Cuma günü üşendim yapmadimBende kıymalı karnabahar ve tarhana çorbası var.Temizlik yapılacak ama kalkasım yok
Dünden kalma erişteli yeşil mercimek var benimdeBende de kıymalı karnabahar ve mercimek vardı bugün. Kuru fasulye yaptım yarına. Cuma günü üşendim yapmadim
Çeyrek parası olana kadar beklemeyin bence gram yarim gram ne olursa alın... Paranız değer kaybetmesin. Hem birikiminizi bu şekilde görmek dah teşvik edici ve mutlu edebilir. YTDAltı aydan fazladır bir mutfak kumbaram var, ona ufak tefek paraları atıyordum ve bir çeyrek parası olunca, onu alırım dedim.
Geçen saydım, daha 600 lira bile olmamış, 595 lira
Öff ya bu birikim nasıl yapılacak? Kalmıyor ki elde bir şey. Üç çeşit sebze alıp eve dönsem, 100 lira tutuyor nerdeyse.
Aaa beni mi anlatıyorsunHayat çok pahalı gelen gidiyor.Ben maaşı alınca ayırıyorum yetmezse karttan alıyorum genelde yetmiyor kartta doluyorMaaş aşınca kartı ödeyip boşaltıyorum hop gene başa sarmaca.
Bu yıl yılbaşı pazartesine denk gelseydi bir gün dinlenseydim...Selam kizlar,
misafirler gitdi. Hemen evi temizledik. 3 gündür cok gec uyuyup erken kalkiyoruz. Esim uyudu, annemde. Bende kizla oynuyorum. Esim uyansin kizi devralsin, birazda ben uyuyayim.
Bu hafta pazara girmeyeceğim...Kendime pazar market yasağı koydum....Evde kuru dondurucuda ne varsa onlardan devam...Dünden kalma erişteli yeşil mercimek var benimdeDiğerleri yarın için
Bir de bennAaa beni mi anlatıyorsun
E hadi dinlen artik biraz.Selam kizlar,
misafirler gitdi. Hemen evi temizledik. 3 gündür cok gec uyuyup erken kalkiyoruz. Esim uyudu, annemde. Bende kizla oynuyorum. Esim uyansin kizi devralsin, birazda ben uyuyayim.
Afiyet olsun canim. Bende lahmacun ici hazırladım fırına gonderdimBende kıymalı karnabahar ve tarhana çorbası var.Temizlik yapılacak ama kalkasım yok
Ya bende çok isterdim yarin tatil olmasiniBu yıl yılbaşı pazartesine denk gelseydi bir gün dinlenseydim...
Bitmeyen ev işi yapmışlar....
Benim maasima %20 yapacaklar peki ben oradaki %100farki neyle kapatacağım ?Araç muayene ücretleri 2023 yılında yeniden değerleme oranında artırıldı.
Yapılan zamla birlikte yeni yılda araçlarını (Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork) muayene ettirecek vatandaşlar, 1130,40 TL ücret ödeyecek.
%122 zam gelmiş Kasımda 507tl ye yaptırmıştım.Kafayı yememek elde değil
Neyseki benimki şirket aracıAraç muayene ücretleri 2023 yılında yeniden değerleme oranında artırıldı.
Yapılan zamla birlikte yeni yılda araçlarını (Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork) muayene ettirecek vatandaşlar, 1130,40 TL ücret ödeyecek.
%122 zam gelmiş Kasımda 507tl ye yaptırmıştım.Kafayı yememek elde değil
Dogum gunu kutlu olsun oglusununYarın oğlumun 11. Yaş günü, üç arkadaşı yatıya kalacak. Ertesi gün ben işe, kardeşim Türkiye ye dönüyor. Normal hayata dönecek artık, düzenimiz çok karişti. Süreklı ya dişardayız, ya arkadaşlar var ya da biz arkadaşlarlaydık. Dün akşam da yılbaşını arkadaşlarla kutladık, çok eğlendik ama çok yoruldum. Ben yaşlanıyorum galiba
Kişisel birikimimizi yalamiyoruz çok ayıpKızlar birikim tablosuna, kişisel birikimlerimizi mi yaIyoruz yoksa aylık kenara ayırdığımız birikimimizi mi
Hosgeldiniz yurt disindaydiniz degilmiMerhaba beni de katın birikim listenize.
aylık hedefim değişebilir henüz miktar net olmasa da aylık 25 gr has altın şeklinde listenize katılabilirim. yıllık hedefim ise 300 gr has altın tabi bu miktara ulaşmak için bir yerden alacağım dolar borcumun geri gelmesi lazım. umarım gelir de buraya yazarım, en geç şubat sonunda gelmesini bekliyorum bakalım. belki maaşım da artar. o zaman tekrar aylık ve yıllık olarak güncellerim miktarları.
borç alan insanlar neden geri vermezler nefret ediyorum bu tiplerden.
Oglusunun nice saglikli, mutlu yillari olsunYarın oğlumun 11. Yaş günü, üç arkadaşı yatıya kalacak. Ertesi gün ben işe, kardeşim Türkiye ye dönüyor. Normal hayata dönecek artık, düzenimiz çok karişti. Süreklı ya dişardayız, ya arkadaşlar var ya da biz arkadaşlarlaydık. Dün akşam da yılbaşını arkadaşlarla kutladık, çok eğlendik ama çok yoruldum. Ben yaşlanıyorum galiba