Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar,

bugün esimle kahve icmege ciktik, terziye ugradik pantolonlarim kisaltilcak, yarinda kuaförde randevum var, gitdi kafadan 100€.
Bu hafta baya yogun gececek. Münihe gitcez annemin ilaclarini yazdircam, kislik bot almam gerek, kizin biriken parasiyla kiza ala bilirsem 10g altin alacam. Onu hemen obir bankadaki kasaya birakacam.
Altini bankdan aliyorum, burdaki kuyumcular cok fark atiyor üstünde, bozdurmak isteyincede almiyorlar altin cikinca.
Gicik oldum hepsine.
Aylik harcligimi cektim 300€. 200 ünü zulaya atdim, bakalim 100€ la gecine bilcem mi bu ay.
Hayat risk sigortamizi yapmak istiyoruz bu ay, gelen teklif biraz karisik, onu arastirip bir yere karar vermeliyiz. Esimle benimki beraber 110€ aylik tutacak, ama birimize birsey olursa 300 bin ödüyecekler. En azindan kizin garantide olmasini bilmek beni baya rahatlatdircak.
Babam öldü bu hafta. 40 yildan fazla görüsmüyoruz, üzülcek birsey burakmamis bende. Burda mali mülkü varmi bilmiyorum, ama türkyede var. Burda mirasi nasil red edecegimi biliyorumda, türkyedeki miras isleri nasil biliyorum. Ordaki mirasida red etmek istiyorum, ama konsolosluk mu bana ulasir, nasil olur hic fikrim yok. Siz biliyormusunuz? Burda hem kendim, hemde kizim icin red etmeliyim, cünkü benden sonra ona yoksa miras hakki düsüyor, ordada öyle mi?
Selam Asmin. Miras olayını hiç bilmiyorum kızlar yazarlar. Başın sağolsun.
Almanyada altın biriktirmek çok da mantıklı değilmiş onu anladım. Eurodan altına dönüştürmenin pek mantığı yok çünkü aynı hesap. Bu yüzden Euro biriktirmeyi tercih ediyorum. Lira gelirimi altın yapıyorum ben.
Nisan ayında Bamberg, Nürnberg, Münih gezisi düşünüyoruz. Tanışma fırsatı olabilir 😊

Kızlar ben bu grip mi nedir salgını atlatamadım...Ihlamur içiyorum meyve yiyorum. Dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum geçmiyor.... Hasta oldukça gerginlesiyorum...Son birkaç gündür hiç iyi değil ruh halim zaten
Cok gecmis olsun cnm bi kac gun rapor alıp dinlensen mi? Dinlenmeden geçmiyor malesef
refah payi ne demek ve nasil aliyorsunuz?
Asgari ücretle memur masinin arasinda pek fark kalmiyor sanki?
Yani refaha erdiğini ferahladigimizi zannediyorlar verdikleri %9la
simdi tüm memurlar 25 mi alcak?
Aynen
Selam kizlar,

bugün esimle kahve icmege ciktik, terziye ugradik pantolonlarim kisaltilcak, yarinda kuaförde randevum var, gitdi kafadan 100€.
Bu hafta baya yogun gececek. Münihe gitcez annemin ilaclarini yazdircam, kislik bot almam gerek, kizin biriken parasiyla kiza ala bilirsem 10g altin alacam. Onu hemen obir bankadaki kasaya birakacam.
Altini bankdan aliyorum, burdaki kuyumcular cok fark atiyor üstünde, bozdurmak isteyincede almiyorlar altin cikinca.
Gicik oldum hepsine.
Aylik harcligimi cektim 300€. 200 ünü zulaya atdim, bakalim 100€ la gecine bilcem mi bu ay.
Hayat risk sigortamizi yapmak istiyoruz bu ay, gelen teklif biraz karisik, onu arastirip bir yere karar vermeliyiz. Esimle benimki beraber 110€ aylik tutacak, ama birimize birsey olursa 300 bin ödüyecekler. En azindan kizin garantide olmasini bilmek beni baya rahatlatdircak.
Babam öldü bu hafta. 40 yildan fazla görüsmüyoruz, üzülcek birsey burakmamis bende. Burda mali mülkü varmi bilmiyorum, ama türkyede var. Burda mirasi nasil red edecegimi biliyorumda, türkyedeki miras isleri nasil biliyorum. Ordaki mirasida red etmek istiyorum, ama konsolosluk mu bana ulasir, nasil olur hic fikrim yok. Siz biliyormusunuz? Burda hem kendim, hemde kizim icin red etmeliyim, cünkü benden sonra ona yoksa miras hakki düsüyor, ordada öyle mi?
Basın sagolsun cnm.
Ben senin yerinde olsam reddetmezdim. En azindan kızına faydası olsun.

Selam kizlar,

Gicik oldum hepsine.
Başınız sağolsun.

Selam Asmin. Miras olayını hiç bilmiyorum kızlar yazarlar. Başın sağolsun.
Almanyada altın biriktirmek çok da mantıklı değilmiş onu anladım. Eurodan altına dönüştürmenin pek mantığı yok çünkü aynı hesap. Bu yüzden Euro biriktirmeyi tercih ediyorum. Lira gelirimi altın yapıyorum ben.
Nisan ayında Bamberg, Nürnberg, Münih gezisi düşünüyoruz. Tanışma fırsatı olabilir 😊
Altini kizima hic bir hesapta görünmüyen garantisi olarak sakliyorum canim, yoksa aslinda dedigin gibi. Kesin bulusalim geldiginde 🥰

Cok gecmis olsun cnm bi kac gun rapor alıp dinlensen mi? Dinlenmeden geçmiyor malesef

Yani refaha erdiğini ferahladigimizi zannediyorlar verdikleri %9la

Aynen

Basın sagolsun cnm.
Ben senin yerinde olsam reddetmezdim. En azindan kızına faydası olsun.
canim onun bir kurusu evimize girsin istemem. Kesin red etmek istiyorum, sadece türkyedeki islemi bilmiyorum

Su an en son saka yapilacak konu şekerim
Refah payıyla %25 yapar diye ümit ediyoruz

Allah yardımcınız olsun
Soğuk ülke en sevmediğim
Yine de para içinde bazı şeylere katlanmamak lazim yas geçiyor ve bu günler bir daha gelmeyecek. En kısa zamanda hayallerinizi gerceklestirirsiniz insallah. Ne iş yapıyorsunuz orda?
hem de ne soğuk -40 derece şu an, mühendisiz biz.

hem de ne soğuk -40 derece şu an, mühendisiz biz.
Allah yardımcınız olsun.Ben en fazla - 30 görmüstüm.❄️❄️Çamasıraşarken çamaşır salondan balkona çıktıği an yarısı kağıt gibi donmaya baslamisti😁Terligim balkona yapisip kalmıştı. Baharda havalar ısınınca alabilmistim😁 Buzdolabi dışarıdan daha sıcaktı😁 -40 ' ı tahmin edemiyorum.En kısa sürede dönersiniz umarım😊Sonuçta güzel şeyler güzel bir gelecek için oradasıniz😊❤️ Ev için biraz birikim olmuştur.

İki katına çıkmadan alabiliriz inşallah.
Altına hücum yetmedigi zaman
Zammı 30a cikardilar
Dün tweterde çok tepki aldılar. Özelliklede memur-sen başkanı .Gıcık adam memurun hakkını savunacagina şaksakcilik peşinde.Milletvekili olma sevdasına herşeye kafa salliyorlar.Allahtan o sendikada değilim.Hicbir kuruşu haketmiyorlar

Altına hücum yetmedigi zaman

Dün tweterde çok tepki aldılar. Özelliklede memur-sen başkanı .Gıcık adam memurun hakkını savunacagina şaksakcilik peşinde.Milletvekili olma sevdasına herşeye kafa salliyorlar.Allahtan o sendikada değilim.Hicbir kuruşu haketmiyorlar
İstifa yagdi bugun sendikalardan paniklediler tabi
Dün 4 gram almıştım ne kadar oldu bugün?
1121 su an

X