- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.801
Ben sadece kisisel birikimimi yaziyorum canimKızlar birikim tablosuna, kişisel birikimlerimizi mi yaIyoruz yoksa aylık kenara ayırdığımız birikimimizi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece kisisel birikimimi yaziyorum canimKızlar birikim tablosuna, kişisel birikimlerimizi mi yaIyoruz yoksa aylık kenara ayırdığımız birikimimizi mi?
Doğum günü kutlu olsun oğlununYarın oğlumun 11. Yaş günü, üç arkadaşı yatıya kalacak. Ertesi gün ben işe, kardeşim Türkiye ye dönüyor. Normal hayata dönecek artık, düzenimiz çok karişti. Süreklı ya dişardayız, ya arkadaşlar var ya da biz arkadaşlarlaydık. Dün akşam da yılbaşını arkadaşlarla kutladık, çok eğlendik ama çok yoruldum. Ben yaşlanıyorum galiba
Merhaba hoşgeldiniz, hedefleri ekliyorum ilk sayfaya.Merhaba beni de katın birikim listenize.
aylık hedefim değişebilir henüz miktar net olmasa da aylık 25 gr has altın şeklinde listenize katılabilirim. yıllık hedefim ise 300 gr has altın tabi bu miktara ulaşmak için bir yerden alacağım dolar borcumun geri gelmesi lazım. umarım gelir de buraya yazarım, en geç şubat sonunda gelmesini bekliyorum bakalım. belki maaşım da artar. o zaman tekrar aylık ve yıllık olarak güncellerim miktarları.
borç alan insanlar neden geri vermezler nefret ediyorum bu tiplerden.
Benim uğurlu taşım çeyrek altıngram alsan simdilik? Motive olursun bence.
Yüzde 35-40 bekliyorum ben.Evrene olumlu enerji yolladım bakalım hadi inşYarin zamlarimiz belli olsa da hedefimizi belirlesek çok ümitli değilimde olsun
Yemişler senin olumlu enerjiniYüzde 35-40 bekliyorum ben.Evrene olumlu enerji yolladım bakalım hadi inş
Olumlu enerjin bile fakir ama mantikliYüzde 35-40 bekliyorum ben.Evrene olumlu enerji yolladım bakalım hadi inş
Şimdi gönlümden geçen %90-100 ama olmayacak üzülmeym diye düşük tuttumOlumlu enerjin bile fakir ama mantikli
Evet burda da arkadaşımız psikolojisini düşünmüşŞimdi gönlümden geçen %90-100 ama olmayacak üzülmeym diye düşük tuttum
Gerçekten kafa dengi arkadaşla vakit geçirmek terapi gibi.... Ve zaman geçtikçe böyle arkadaşlıklar edinmek zor oluyor...Benim kredi kartları patladı resmen bu ay
Kiz sürekli bisey istiyo
O isteyince küçükte istiyo
Bezdum da
Gecen aldığım tunigi eve gelince beğenmedim pantolonunun beli lastikli olunca g.t göbek yayıldı. Cık olmadı onları iade ediciim. Allahtan lcwnin o rahatlığı var
Akşamda avmde gratisten bi kac bisey aldım
Kartlar bi kesileydi
Ben varım İstanbula geleceğim işlemler için kısmetse hele bir resmi ilan edilsin.Kizlar emeklilik durumuna denk gelen var mı aramizda yok sanırım.
Eşimin öyle bir sansı olacak sanırım ama gunleri yetmiyor.
Staj sonrasi ona sgk sigorta primi ödenmiş temmuz 99da.
10 gün kadar çalışmış ama başlangıcı var yani.
Dedim koca bu ne şans kartini kaparim haberin olsun tamam diyor yeterki olsun.
Askerlik borçlanmasını yapabilir bakalım.
Ben ondan heyecanlı.
Mutlu yillar canimcimKızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Yarın doğum günüm. 45 oluyorum. Yılbaşı çok güzel gecti. Çok sevdiğim misafirlerim geldi, keyifli zaman geçirdik. Yeni yıla iyi bir ruh haliyle girdim. Bu sene aynen devam eder inşallah. Hepimiz için güzel, şanslı bir yıl olsun.