alt tarafı olduğun burun estetiği

Cocuk oyuncagi sanki. Siradan yoldaki mehmet aga tabire bak gorusme diyor.:) ablayla..
O işler burada yazıldığı kadar kolay olsa keşke... çoook büyük problemler olur görüşülmez o ayrı tabi ama bu sebeplerle görüşmeyi keserse bugün yarın eşiyle büyük sorun yaşar. 2 aylık evli biri tabiki kendini ezdirmesin ama karşı tarafı da ezmeye çalışmasın mümkünse. Saygı gösterdiğin kadar görürsün...

arzusaka benimde erkek kardesim var. Zamanin da her turlu nazimi. Niyazimi cekmis bende onun, senelerce ayni evi acisiyla ,tatlisiyla paylasmisiz kardesiz biz yaa bunun otesi varmi..ben ve o evlendik biz yine kardesiz bu gercekligi degistiremez ama malesef evlenince esler sadece bana aitsin sahibin benim gibi bir davranisa giriyor..hatalara tahammulleri yok bir anda sileceksin diyor. Benim borum otecek diyor. Onlar kimki diyor. Ben o kadar uzuliluyorum ki bu tutumlara..tabiki ortada ciddi anlamda hainlik olur kalleslik olur. Yaptiklari dogrudur. Derim ama gozlemlerim kiskanclik ,ego sadece..

Yazdığınız yorum o kadar anlamlı geldi ki bana.. Çok teşekkürler.. Allah razı olsun sizden

beyrul benimde erkek kardeşim var ama bekar. Ama yani evlenince karısı bana böyle yapsa bozulurum. Hoş ben de görümcelik yapmam ama işte taze gelinler istiyor ki eşleri çöpsüz üzüm olsun. Kimsesi olmasın. Ben de iki görümce bir elti var. Çok mu muhteşemler değiller. Ama eşimin ailesiler. Ben saygı gösterdiğim sürece bana saygı gösterir onlarda. Bana laf kalmalarına fırsat vermiyorum çünkü. Kendi ablam abim olsa nasıl davranırsam öyle davranıyorum. O yüzden de büyük sıkıntılar olmadı hiç çok şükür.

Neyse konu sahibi belli ki görümceyi çIkaracak hayatından. Ben ufaktan kaçar. Bir sonraki konunuz eşinizle ailesi yüzünden yaptığınız büyük kavga olmaz temennisi ile iyi akşamlar diyorum. Esen kalın.

Öyle tabi. Üstelik ben 22 yaşındayım o 33 34 falan. Ben çocuksu olabilirim daha olgunlaşmam gereken konular var. Ama bence onun da hataları var

Neyse konu sahibi belli ki görümceyi çIkaracak hayatından. Ben ufaktan kaçar. Bir sonraki konunuz eşinizle ailesi yüzünden yaptığınız büyük kavga olmaz temennisi ile iyi akşamlar diyorum. Esen kalın.
:))) allah razi olsun diyor. Uzak dur konusma yazana istedigi buymus demekki bizde bosa yazdik. Esen kalalim hepimiz.

Ama bakın siz çok severiz birbirimizi aramasaydı kırılırdım diyorsunuz. Biz o kadar yakın değ
:))) allah razi olsun diyor. Uzak dur konusma yazana istedigi buymus demekki bizde bosa yazdik. Esen kalalim hepimiz.
Yoo
Yoo uzak kal dediği için değil, ilk paragrafta yazdıkları için
Çünkü bu konuda eşimin neden böyle yaptığını çok merak ediyordum. Cevabını verdi bana. Uzak kalmak kalmamak benim için çok önemli değil. Ben buraya bu konuyu açtım çünkü gerçekten hatam varsa öğrenmek ve ne yapmam gerektiğini bilmek istiyorum. Bende hatalı olabilirim elbette. Önemli olan bu değil benim için. Bundan sonra nasıl olmalı

Size de iyi akşamlar.

Si

Ama bakın siz çok severiz birbirimizi aramasaydı kırılırdım diyorsunuz. Biz o kadar yakın değ

Tatlım dedim ya işte.İnsanlık vazifesidir.Yakınlığa uzaklığa bakmamalı bazı şeyler.Sen üstüne düşeni yap.Şöyle düşün.Kimse sana laf edemez en azından.

Her dakika ara demiyorum.Ama bu gibi durumlarda yedi kat eli bile arıyoruz yeri geliyor.Abla buda.Eşinin hatırı var hiçbir şey yoksa.

Abla tavsiyesi sana.Dinleyip dinlememek sana kalmış tabi.

Aramalıydınız.
Sonuçta ameliyat bu,burun estetiği bile olsa.İnsan mesajla iletmez böyle şeyleri,2 dakika sesini duysanız yeterdi.Bozulmakta haklı.Sonraki kısımlar çok çocukça,iki taraf için de söylüyorum.

Gorumcenin adi seviye miymis? Seviyeyledik kismini yanlis mi okudum

Aman, hep erkek ailesi haklı.. Ben kürtaj oldum, görümcem mesaj bile atmadı.. Şuan tekrar hamileyim, annesigile dedik ve yine görümcem bir mesaj bile atmadı.. Ama eşim çocuğun ultrason görüntüsünü yolladı.. Yollama dememe rağmen.. Biz ona dedik mi çocuk bekliyoruz diye, diyor.. Ultrasonu yolladın da ne oldu, gene yok bir mesaj diyecektim de, desem de değişmiyor..

Seninki de klasik görümce işte.. Böyle olmasa iyi ama.. Yine bir çiçekle gidin ziyarete.. Aramaya, müsait olmasına gerek yok.. Uyuyor olsa bile gitmiş olursunuz.. Bebek görme değil neticede, yatalak da değil.. Hiç değilse lafını edemez..

Sabrettim okudum tamamını.bir çok davranışın çok basit sosyal medyadan laf sokmak resim şeklinde yazı paylaşmak ne kadar sığlık.onlar kadar sen de suçlusun sen paylaşmışsın çok belli ona paylaştığın.o sıkı takipçi sen sürekli laf vermişsin.ikinci konu eşim ailesine patates yiyoruz dese çok sinirlenirdim sen ablası yardım etmiyor diye sinirleniyorsun.aile içi maddi işler aileye özeldir duyulması ayıptır.ablası zengin kendine zengin sana mı zengin.yArdım etse sevecek misin?

Konu tamamını okumadı ama aramak isteseydin whatsapptan da arama yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…