Alt Komşumu Kıskanıyorum :D

Site bahçesinde gördüğünüzde sizde inin aşağı.
Çocukların peşinde dolanmakla kaynaşır gidersiniz

Bende sana geleyim mi demem, onun yerine davet ederim.
Ama parkta oynuyolar ya zaten, evde oynamalarindan daha iyi değil mi
Onun dışında yazım dilinizden anladığım kadarıyla gayet sosyal bir insansınız, sadece denginize denk gelmemissinizdir.
Mesela ben herkesle sohbet ederim, hemen hemen herkes
Anaokulunda ki arkadaşlarla hala görüşüyoruz, toplanıyoruz, sağolsun çok şeker insanlar.
Gel gelelim birinci sınıfta 30 tane velinin hiç biriyle mi samimi olmaz insan, yok olamadım, bende bir ilk
Çocuğunuz daha küçük, bence ha gayret devam, elbet bir çevre edinirsiniz

Dün burada yazılanlara yorum yapıp hiç komşum yok diye üzülürken, akşam saatlerinde karşı komşum sac böreği getirdi. Çok güzel yapmış.
Artık benim de komşum var.
Bence komşunuza bir şeyler pişirip götürmek harika bir fikir. Şahsen ben ikramı alan kişi olarak aşırı memnun oldum.

Bana Diyor Nau Nau yalnız değilsin benim de komşularla pek ilişkim yok. kızımla çıkardık bahçeye o arkadaşları ile oynar ben bankta oturur onu izlerdim ya da daha küçükken peşimde koşardım arkadaşlarının anneleri ile muhabbetim yoktu. Kimse de benle muhabbet etmezdi. Ben komşularım soğuk diye düşünürdüm.. Bir gün annem çıktı bahçeye iki komşum kahveye davet etmiş onu demek ki soğuk olan benmişim

Ay evet dimi
Ama bahçede gördükçe kıskanıyorum
Yazın onların oğlu ve kızı oynarken biz bebeğimle bakacağız uzaktan gibi senaryolar kalbimi darlıyor
Onlar bahçede otururken aç camııııı,,,,,,, ben sizi kıskanıyoreeeeeeee,, hemen yanınıza geliyoreeeeeeee,,,,

Ama hazırlıklı ol bir kek kurabiye yap bari

bu asosyallikse bende asosyalim komşu sevmem kendi aklım ve mantığım yetiyor kimseye ihtiyacım yok yalnizligi severim binadaki kimseyi tanımıyorum desem yeridir zaten çabuk hasta olan biriyim işten gelip dinlenecek yerde niye birilerine hafta sonumu harcayıp gövde gösterisi yapayım ki saçmalık. ayrıca niye elin kadınına evime gel kahve içmeye diyeyim ki tövbe date e çıkar gibi lezbiyen hareketler ya ben zaten kuşağı insanı olarak anormal görüyorum ya da turk kadını kafası bana çok uzak.

Son düzenleme:
Bence sırf çocuk yüzünden muhabbet kurmaya çalıştığınızı anlıyorlardır o yüzden olmuyodur. Ben de sitede oturuyorum çok insanla tanıştım ama 1 kişi hariç kimseyle kafa ve aile yapım uyuşmadı. Uyuşanla da komşuluk yapmak için fazla üşengecim.

Bende komşuluk konusunda tutturamiyorum aile apartmanindayiz 4 eltiyiz benimle ve kaynanam var biz altta çift daire 2 gelin, 2 ve 3. katta 2 gelin en üstte de kaynanam üstteki eltiler kankayiz biz dediler çok samimiler yandaki bana ben seninle onlar gibi olamam dedi bende meraklı değilim zaten yakın olmaya üstteki eltimle gurultu sebebiyle kavgamız oldu binaca ben kötü gelin ilan edildim mahallede samimi oldum dediğim birisi vardı yandaki eltimle samimi yalanını yakaladim çektim kendimi bir komsum daha var 5 aylık bebeği var 3 kez gittim bebek var sen gel dedi yazın ancak çıkarım dedi hep arayan mesaj çeken ben olunca bir yerde tıkanıyor bende düşünüyorum acaba sorunlu benmiyim diye

Benimde kızım anaokuluna gidiyor sınıfında çok iyi anlaştığı bir arkadaşı vardı bir gün cikista babası almaya gelmiş arabayla kizimsiz gitmem diyor benim kızımda tutturdu gideceğim onlara diye babası dedi kızım anneleriniz görüşür gider gelirsiniz diye annesine anlattım daha sonra numaramı aldı bizim kız herkese aynı kimi görürse eve davet eder dedi aramadı bende aramadım kaldı öyle bizim anasifinda konuştuğum bir kaç veli var diğer sınıftan da öyle veliler var ama sadece ayak üstü bir tanesi kahveye çağırdı hatta hediye falan almış bana bende ona hediye almayı düşünüyorum şimdi ama göremiyorum 1 haftadır numarası da var aslında ama aramadım

Annem annen gibi
Sen de ben gibi

AŞIRI AYNI BENSİN

Kiz olsun al kurabiyeni kahveni, çok özendim kizlar, sizi yukardan gördüm, hava da güzel, biraz hava alalim diye ciktik, size de kurabiye getirdik de. Ay de ayol baktin sohbet güzelse devami gelir zaten, mirin kirina dönüyorlarsa da anlarsin ki zaten senlik degiller, yeni avlarin peşine düşersin vxvxvb

anladim. Senin yerinde olmak isterdim ne yalan soyliyim. Çünkü benim kimsem yok. 29 yasindayim. Cocukluk arkadaşım dahi evine istemiyor kimseyi,bulusmak istemiyor. Bende bıraktım. Kızım anaokuluna gidiyor orada 1 kişiyle tanışıp yakın olduk sadece. Diğerleri kafama uymadı Çünkü benim düz mantık bir kafa yapım var. Sohbetimi sevmiyorlar. Onların muhabbeti bana uymuyor zaten. Fazla laylaylom geliyorlar bana. Kızım var 4 yasinda onun için bazı annelere mesaj attim kanım isinanlara hafta davet ettim. Biri ile akraba çıktık Allahtan ama kadının çevresi var zaten,beni ne yapsın.

Aboooov apartmanı eltiler basmış bir de kaynana geçim oluyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…