Alt Komşumu Kıskanıyorum :D

Bugün o diğer komşuyu gördüm. Merhaba dedim. O da merhaba dedi. Sonra ben mal gibi sustum.
O bana Nasılsınız falan dedi. 30 saniye konuştuk.
Orada bir gün bize kahveye gelin vs. diyebilirdim diyemedim.
Erkeklerin kızlara açılması gibi... Zorlanıyorum

Dogal ol kuzum, dogal olursan hem kasilmazsin, hem karsiya verdiğin enerji güzel olur

O nasıl apartman yaa, okurken daraldım Gökten elti yağıyor

Direkt karşı tarafın mahaline iştirak etmektense siz arayıp davet edebilirsiniz Özür dilerim tavsiye veremiyorum ama çok tatlı bir konu bu, bugün okuduğum en normal şey. İnşallah size ve oğlunuza faydalı, keyifli zaman geçireceğiniz kaliteli arkadaşlar edinirsiniz. Çocuğum yok ama kedim var, aynı şehirde olsak buyrun bana gelin diyeceğim neredeyse

Bence sizi soğuk buluyorlar cesaret edemiyorlar çünkü öncesinde kendinizi geri çeken ( istemeyerek de olsa) görünen sizsiniz.
Bir dahaki görüşmenizde bunu düşünerek adım atın..

Ahaha aynı ben. Hiç adım Atamıyorum. Avrupa yakasından kızlar eqlesin

Anadoludan kızlar da beni eqlesin

Çok şekersiniz <3

Bence sizi soğuk buluyorlar cesaret edemiyorlar çünkü öncesinde kendinizi geri çeken ( istemeyerek de olsa) görünen sizsiniz.
Bir dahaki görüşmenizde bunu düşünerek adım atın..

Evet sanırım. Hayatım boyunca herkes beni soğuk buldu. Ta ki tanıyana kadar. Hep sen ne canayakınmışsın derler.

Zamanında sizin gibiydim bende,kimi görsem arkadaş olalım kafasindaydim.neyse sonunda bı komşuyla tanıştım çokta samimi olduk.butun apartman birbirimize gidip geldik.ne gece ne gündüz kaldı,catkapi birileri geliyordu.iceri girmese bile kapıda illaki gorusurduk.o sıralar ücretsiz izindeydim,izin bitip işe donunce koptuk iyi de oldu.yerinizde olsam asla komşuluk işlerine girmem.

Benim şu aralar istediğim hayat bu
İstiyorum ki buraya komşum yakamdan düşmüyor diye konu açayım slslsjf

Çok tatlısın ya ben de ilk insanlara soğuk gelirim sonra herkesle sohbet edebilirim ama komşularla samimi değilim okullar açılınca taşındık.... çocuğun okulundan ve arada bir gittiğim parktan çaya kahveye kahvaltıya davet ediliyorum ama gitmiyorum

Ay evet dimi
Ama bahçede gördükçe kıskanıyorum
Yazın onların oğlu ve kızı oynarken biz bebeğimle bakacağız uzaktan gibi senaryolar kalbimi darlıyor
Yok sizde inin bebisle gidin onlarin yanına oynasın çocuk zamanla ilerler yada ilerlemez bakarsınız parklara gidin ben ilk bebekte sokakta nerde çocuk sesi duysam gittim bir sürü insanla tanıştım parklara cok giderdim şimdi ikinci oldu yazın bol bol çayımı yapar parka giderim

Benim şu aralar istediğim hayat bu
İstiyorum ki buraya komşum yakamdan düşmüyor diye konu açayım slslsjf
İnanın kızımı öğlen uykusuna bile yatiramiyordum hep kapıda birileri olurdu.ilk zamanlar hoşuma gidiyordu ama sonra çok bunaldım.en sonunda fazla samimiyet ayrılık getirdi ve tamamen koptuk.boyle samimi olmak hiç iyi bişey değil yaşayıp görünce hak vereceksiniz.normal arkadaşlar edinin ama komşuyla samimi olmayın.

Walla çocuk varsa çat çat dal gitsin
Israr da et ne olacak
Onlar bahçede iken sen de in boşver
Kahveni al sen de onlarla takıl
Çocuk olunca daha kolay iletişim kuruluyor

Kimsenin se i davet etmesini bekleme bikere sen cagir , bence komsuyla bikere daha sansini dene .ama koca bir kis kadinla gorusmemissin insanlarda aptal degil sana mesafe kiyabilir ,arkadassiz kaldi bana yaklasiyor diyebilir. Sen niye kica kis alt komsunla gorusmedin ki cok acayip

Bence birgün pasta yapıp beraber bahçede vakit geçirmeyi teklif edin , herseyi plânlayın güzel bir ortam kurun ve kaynaşın, baktınız olmadi bir daha o ortama girmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…