Alt komşu belasından nasıl kurtulurum? Mesafe nasıl koyulur?

Henüz hamile değilim ama inşallah olur :)
Çok teşekkür ederim.

Denedim aslında geçenlerde çok hastaydım. Ertesi gün geldi. İyileştiğim halde hasta numarası yaptım. Ona rağmen girdi saatlerce oturdu.
Can'ım hamilelik takvimi oluşturmuşsun hamile misin?

Bu arada Allah yardımcın olsun.. Eşim kızıyor de açma kapıyı ses te verme

Ben olsam net olurdum.
Sizinle görüşmek istemiyorum artık kapımı çalmayın.
İnsanlara haddinden fazla taviz verirsen başına çıkar.

Siz sınır koymamışsınız.
Tavrınızı baştan belli edecektiniz.

Ha kocası hapiste karısı da manyak diye çekiniyor olabilirsiniz o zaman polise şikayet edin.
Taciz ediyor.
Suç bu.

Iste ben de ondan korkuyorum. Ailece normal degiller sariyorlar insanlara.

O ne yaparsa yapsin sasirmam fincan takimiyla da gelir. Gerci fincan takimi yokmus gecenlerde mutfak penceresinden asagidaki teyzeye sesleniyordu sende fincan var mi bana versene misafirim gelecek diye.

Daha once de yazmistim brn kadinin isteklerine hayir diyorum zaten ama kadin yoktan da anlamiyor suluk gibi yapismaya calisiyor.

Gercekten de cok bos beles agzinin ayari olmayan bir insan. Dediginiz gibi zaman kaybi.

Ay onceki evimde ust kat komsumdan cektim ben de ama suan balkonuma bir sey silkelenmesine bile raziyim ya. Bu eve tasininca oh en ust kat artik rahatsiz olmam dedim ama bunu hesaba katmadim tabi.

Arsızlığa vurmuş,pişkin bunlar ya..enayi yerine koymaya kalkıyorlar insanı..cok kızıyorum bu köylü kurnazlarına..

Koylu olsa iyi. Bildiginiz dagdan inmis medeniyet gormemis.

Açma !
Hayır de !

Oyle yapiyorum. Ona ragmen aynen devam.

Temizlik yapiyorum dedim yine eve girmeye kalkti. Uyuyorum dedim yine eve daldi. Uyuyordum diye ustune basarak tekrar soyledim. Giderim bak diyor sanki kal diye yalvaricam :))) Git dedim nasil olduysa gitti ama tekrar gelmesi 1 saat surmedi.

Ay Allah'im. Ya bizim komsular ikizler ya da dedigin gibi bizim alt kata tasindi seninki :)
Yuzsuzlugun bu kadarina pes diyor insan. Ki su anlattiklarim da daha devede kulak yani. Her geldiginde mutlaka Nescafe ister birilerinden. E madem o kadar bagimlisin yaninda getir. Tek kullanimlik olanlar 50 kurus bisey yani.

Taşınıp gidince de insan üzülüyor dimi, birazcık

Ne uzulmesi zil takar oynarim.

Can'ım hamilelik takvimi oluşturmuşsun hamile misin?

Bu arada Allah yardımcın olsun.. Eşim kızıyor de açma kapıyı ses te verme

Hamile degilim henuz canim. Totem yaptim belki tutar diye :)

Aynen ondan cekiniyorum. Ve kadin polisten de cekinmez. Bir yan komsumuz var bu alttakinden beter. Esiyle kavga edip edip polis cagirir. Polis gelince kapiyi acmaz polise kufur eder cami pencereyi indirir. Bu da aynisini yapar ikisi ayni yani.

İnanmazsınız ama sütyen bile istedi.

Tersle gitsin.
Kapıyı 500 kere çalmanın anlamı yok, ya evde değilimdir ya da müsait değilimdir de. Ya da uyuyordum uyandırdın çok önemli bir şey değilse lütfen sonra gel de, kapat kapıyı suratına.
Balkondan seslenince boğazı patlasa da çıkma.
Ne bahane olursa olsun kahvaltıya vs. gitme.
Tavrı çok rahatsız edici ya, sütyen nedir, sinirim bozuldu

Kurnaz koylulukle ne alakasi var. Insanin karakteri ile alakali birsey.
Her kurnaz koylumu oluyor. Soyle ayrimlar yapmasak daha iyi.

Son durum ne?
Hala geliyor mu?

Evet balkondan seslendiğinde çıkmıyorum hiç yırtıyor kendini giriyor içeri sonra.
Öyle yapıcam canım vallahi benim de sinirimi bozdu kadın.

Kurnaz koylulukle ne alakasi var. Insanin karakteri ile alakali birsey.
Her kurnaz koylumu oluyor. Soyle ayrimlar yapmasak daha iyi.

Son durum ne?
Hala geliyor mu?

Dün gelmedi çok şükür.
Bugün de henüz eve gelmedi tıkırtısı duyulmuyor.
Gelince gelir mi bilmem ama gelirse bu sefer çok sert bir cevap alacak benden.

Acıkca soylerdim ben olsam.
Bende soyle br taktik var.
Biriyle bi yere gitmek istemedigimde yada gitmek istemedigim biri cagirdiginda esimin uzerine atiyorum.

Esim izin vermiyo.
Hal böyle olunca esimden cekiniyolar ve usteleyemiyolar.

Sizde eşim herkesle gorusmemi istemiyo !
Eşim izin vermiyo
Eşim rahatsiz oluyo falan diyebilirsiniz.

Evinize girmek istediginde suan musait degilim diyin.

İnanin size kusmesi,alinmasi su durumdan daha hayirlidir.

Bende kapidan cevirdim birini yani acmadim kapiyi
Telf. Acmadim
Anlasinlar yani istenmediklerini anladi galiba pek aramiyo eskisi gibi.

tamamını okuyamadım ama açık açık söyleyın
ben bu kadar sık kapımın calınmasından ve görüşmekten hoslanmıyorum deyın

Kadın eşim evde dediğim halde içeriye dalmaya niyetlenen bir kadın.
Ama kararlıyım sert çıkıcam artık.
Çok şükür kurtulmuşun darısı bana.

Dün gelmedi çok şükür.
Bugün de henüz eve gelmedi tıkırtısı duyulmuyor.
Gelince gelir mi bilmem ama gelirse bu sefer çok sert bir cevap alacak benden.
Yani istemediğim kisi ile iketisim zorunda olmak ne kotu ve daha cok ne sacma birsey.
Hadi kv kp anne babama aileden kotu oksalarda bir şekilde cekiyorsun, bir nebze mecbursun ama istemedigim komusunun gelmesi cok sacma sapan. Akil alir gibi degil.

Evet kapıyı açmıyorum, yüz defa hayır diyorum yine de çözüm olmuyor.
Ki evde olup kapıyı açmadığımı da biliyordur yani illa ki.

İyi yapmışsın Tutar inşaallah

ilginç
siz de bu kadar yüzsüz bi insana yüz verip kibarlık yapmayın.eşek hoşaftan anlamaz.
anladığı dilden konuşup postayı koyun. bu tip insanlar sizin gösterdiğiniz nezakaketi saflık salaklık olarak nitelendirir sizi kaz gibi yolabileceğini her istediğini yaptırabileceğini sanır. o yüzden ayarı verin diyorum:)

Yok yok kibarlık yapmıyorum. Aksine fazlasıyla kaba davrandığımı düşünüyorum.
Yani ona yaptığımı başkasına yapsam kapıma gelmeyi bırakın sokağımdan geçmezdi ama bunda yüzsüzlük diz boyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…