Alt komşu belasından nasıl kurtulurum? Mesafe nasıl koyulur?

işte ben de onu diyorum. herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. bu tip insanların anlayış eşiği çok yüksek. o yüzden üst perdeden konuşmazsanız anlamaz. bi daha beni rahatsız edersen polis çağırıcam seni kapımda bi daha görmeyim diyin. bi daha da gelirse polis çağırın bakın bakalım bi daha gelebiliyor mu

eşinizi dinlemediğinize pişman olursunuz...

Bu yorum sanki ben kadınla görüşmeye çok meraklıymışım gibi olmuş. Lakin öyle değil.
Kapıdan kovduğum da oldu, her istediğine de hayır diyorum. ama yine geliyor yine geliyor.
Kapıyı açmadığım halde yarım saat arayla kapıya geliyor.

teyze kahvaltıya çağırdığında onunla gıtmek zorunda deılsınız hatta o orda ıse gıtmezsınız teyzeye guzel bır dılle anlatırsınız alınırsa kek borek yapar verırsınız mesela ? kadın kapınıza bır daha gelırse polisi ararsınız ???

sütyen istemek nedirr ya hemde kullanılmamış hayırdan yoktan anlamayn insana azcık çirkefleşeceksin heralde, başka yolu yok.

inanmıyorum sizin ev balkonuna mı geldi yaniiiii :-o:-o

aynen canım balkonlar dip dibe ordan oraya geçmiş... hastaaa... şükür ki kurtuldum uzak olunca da mesafe girdi aramıza bir iki defa da buraya çat kapı yapınca kapıyı kapatıp dışarı çıkıp kapı önünde konuştum eşim müsait değil dedim artık karşılaşırsak selamlaşıp geçiyoruz...

hakikaten hastaymış ya yuh kapıdan kovsan bacadan giriyor dedikleri buymuş

Allahimm okurken daraldim gicik oldum kadina!! Ne anlayissiz. Bence acikca soylemelisiniz rahatsiz oldugunuzu!

Hahahah aynı sorun bendede vardı bende çok çektim herdakika o kapı kabusunu ve şu bitti bu bitti hadi kahve içelim bana gel ben geliyorum gibi çıldırdım ve kendi evim olmasına evimi çok sevmeme ragmen taşındım canım başka çare yok. Yeni taşındıgım yerde ise nasıl bir psikolojı olduki kimseye selam vermedim tekrar yaşamamak için bu olayları uzak duruyorum açıkcası .. taşın canım sen

Artık gelmiyor şükür evine.
Gelse de yoğunum diyorum açmıyorum kapıyı. Evden çalışıyorum diye uydurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…