@Mune çok çıkmazdayım. En azından bir fikir edinene kadar konum taşımayabilir misin lütfen?
Merhaba hanimlar. Şimdiden degerli vaktinizi ayirdiğiniz için ayri ayri tesekkur ederim hepinize.

Biliyorum burda birçok hanımın bu konu hakkında en azindan bir fikri var diye düşünüp buraya açıyorum. Evet konu başlıktan da anlaşılacağı gibi Almanya'da üniversite. Ben çok gitmek istiyorum. Maddi olarak biraz sıkıntılı olsa da diğer bütün konuları halletmeye çalışıyorum. Gece gündüz hep aklımda orası var. Açıp açıp üniversitenin resmine bakıyorum. Öyle bir engel var ki benim bütün planlarımı, geleceğimī, motivasyonumu bağlayan. O da 'ailem'. Evet ailem bütün maddi manevi şartlari sağlasamda izin vermeyeceklerini, eğer çiğneyip gidersem haklarını helal etmeyeceklerini belirtiyorlar. 'Burdaki üniversitelerin suyu mu çıktı? , 24üne geldin evlen artık' vb şeyler. Avantajlarini anlatiyorum yok. Nuh diyorlar peygamber demiyorlar. Şu son zamanda Almanya'da yaşanılan olaylar yüzünden birazda. Tamam bende de soru işareti oluşmuştu ama orayı tanıtan, orda okuyan youtuberlara sorduğumda öyle birşey olmadığını söylüyorlar. N'olur birşey soyleyin, bir yol gosterin lütfen. Benim artik rüyalarıma giriyor. Herşeyī yapmaya hazırım dediğim gibi ailem elimi ayağımı bağlıyor. Kafayi yemeye az kaldi.Biliyorum uzun oldu. Şimdiden teşekkür ederim hepinize