hatize arkadasim öncelikle ben bir insanim hayvan degilim yani anlayan,konusan bir varligim,ama bu notu yazan yani bize hakaret eden sahis bunu anlamamis bu bir. ikincisi apartman hayatini ve almanyanin yasam kurallarini biliyorum.almanlar madem kurallari cok iyi biliyorlar gelsin kibarca söylesin korkakca davranip hakaret etmensi bu onun medeni bir insan olmadiginin kanitidir. ayrica merdivenlerimize park kumu döküldü ki silip silmedigimizi kontrol ediyorlar.almanyada hak hukuk bana gelince islemiyor ne yazikki ,gecen sene komsumuzdan enseme sert bir darbe yedim ,mahkemeye verdik ve savci olayi komsuluk ilskisi gibi basit bir olay diye kapatti,alman olsaydim bangir bangir bagirip hakkmi alirdim herhalde sonuc ben yedigim yumrukla kaldim. yok kadinsin almanyada cok cezasi var kadin dövmenin hani nerde biz türklere gelince hak huukuk kalmiyor. 12 senedir almanyadayim cektiklerimi bir ben birde allah bilir.o yüzden bana hak hukukve de almanlardan bahsetmeyin en iyisi bile kücük bir olaydan sonra bile cirkin olabiliyor.evet dedigin gibi onlarla esitiz,vergimizi veriyor ,kiramizida onlar gibi ödüyoruz.ama esitlige gelince ben ortada birsey göremiyorum