Öncelikle gecmis olsun canim.
Neden sen doktorunu degistirmiyorsun, madem böyle durumlarla karsilastin.
Ben böyle bir sey cok sükür Allahima yasamadim, ama biliyorum, yabanci olunca birde almanca az olunca böyle durumlarla karsilasa biliyor insan.
Senin tek hatan, bilmiyorum yaptinmi, ama önceden haber vermemen. Yani termine gec kalacagina dahil haber verseydin bu kadar sorun cikmazdi diye düsünüyorum. Yanlis anlama sakin, amacim seni elestirmek degil, bir tek böyle olsaydi daha makul olurdu birtanem.
Neyse olan olmus, istersen baska bir doktorlarada göz at canim.
bencede tatlim doktorunu degistir...
[/QUOTcanim oyle yaptim
oncelikle grcmis olsun canim okuyunca hayret ettim nasil oyle yapabilirler ben senin yerinde olsam bidaha o doktora gitmem baska doktormu yok canim ne hakki var itip kalkmaya hem termine ne kadar zamanindada varsakda en az bir saat bekletiyorlar bence yabanci dusmanligi yapiyorlar resmen hele bide almanca yoksa tamam
cok gecmis olsun canim üzüldüm..bencede hic düsünme sikayet et bir almana yapsaydi ya o hareketi bak ozaman neler olurdu orda aninda polisi cagiridi ve daha neler neler
anliyorum seni canim, benim annemler de almanyanin bir köyünde oturuyorlar ve malum hic cocuk doktoru yok, o yüzden yengeminde almancasi az oldugundan abim götürmek kaliyordu arabayla büyük sehire. Abimde her zaman evde bulunmuyordu, yengemin yakinmalari aklima geldi simdi senin yazilarini okuyunca.
Sevindim ev doktorunda asi yapmasina, öptüm seni canim.:1hug:
selam bayanlar bencede doktorunu degistir aysima,benim oglumda 3 yasinda ve konusamiyor kelimelerin bazilarini söylüyebiliyor ,(almancada kelimeler söylüyor ancak cümle kuramiyor)bende dün cocuk doktoruma gittim bahsettim konusamadigini türkce ile almancayi karistiriyordur dedi eylülde kindergartene gidecek ,almancayi daha iyi anlamaya basladimi legoterapiye yollucak benim icimde rahatlamis oldu...
Sevgili asima okuduklarim beni resmen sok etti ve gecmis olsun diyorum .Canim benim nerde yasiyorsun bilmiyorum eger belirtirsen sana bir adres vercem ve oraya sikayet et diycem .Yada nerde olursan ol Almanca bilen biri ile o dr yide yaninda calisanida Krankenkasse nize sikayet et ben koca bir hastane ile ugrastim .Kesinlikle duyarli olacaktiir hastalik sigortasi olan sirket mutlaka ve mutlaka sikayet et bizlerin yanlisi bu ve buna benzer durumlarda cekingen kaliyoruz ve bu sekilde olaylar büyüyor veya böyle kendini bilmez dengesizler cogaliyor.bence dr yi deyistirsende karankenkasse ya sikayet et illaki kolay gelsin cANIM:
bu durumu esine anlatmadinmi bari o gidip sana niye böyle davraniyorlar diye kizardi.üstelik sikayetci olabilirsin sezeryanlisin seni cekistirip durmus hicte hakki yok buna , sana dokunamaz bile ne demek ya.insan gec kaldi diye böylemi muamele görecek artik.hem o kadini hemde salak gibi bakan doktoru sikayet et canim.allahtan benim cocuk doktoruda , kadin doktoruda türk.
cok gecmis olsun canim üzüldüm..bencede hic düsünme sikayet et bir almana yapsaydi ya o hareketi bak ozaman neler olurdu orda aninda polisi cagiridi ve daha neler neler