kesinlikle katiliyorum... karsilarinda bir alman olsaydi el sürmeye cesaret edemezlerdi baslarina gelecekleri bildikleri icin...
entegrasyon deyip duruyorlar ya ... hadi entegre olup onlar gibi her seyi sikayet edelim :)
canim bu olaylar olurken esim yanimdaydi guzelim osadece kadinin itip kaktigini gormedi bekleme odasindaydi canim.onaya bide delirisim adama diyorum tek buldugu cozum kak gidelim diyoya .esim pasif kaldi ben dahabi delirdim canim .siz burdan bana sikayet ediceyim tam yeri yazin ben almanca bilen tam birini bulayimda sikayet edeyim canim esim orali deyil:1shok:
canim ben oldenburg ta oturuyor icinde deyil canim koyunde guzelim.ya sikayet etmek istiyorum esim taraftar deyil yok kimse doktora karsi bisey kazanamaz diyip duruyo ay deli oluyorum.dile hakim olamamanin acisini yasiyorum kendime yeterli olabilsem kendim sikayet edicem
Özür Dilerim Arkadasim Ama Gecikmeli Olan Sensin!! Doktor Seni Neden Uyarsin Yada Neden Hatirlatsin!! Yani Her Hastasini Hatirlatmaya Kalkarsa Isini Yapamaz!! Bebek Senin Bebegin Sorumluluk Sana Düsüyor!!!
Burada Dogdum Burada Büyüdüm Daha bu zamana Kadar Böyle birsey ile Karsilasmadim!!! Etrafimdanda Duymadim Yani Doktor-Hasta Iliskisi Olayindan Kast ettim!!
Bizlerede Pek Cok görevler Düsüyor Ama niye Ise Yüklemini Baska Sirtlara Yüklüyoruz!!
Sikayet Etme Konusuna Gelince!! Yardimci Olacaklarni Sanmiyorum!!! Arti Esin Nasil Duymaz iceride iken bu Olanlari!! Anlam veremedim Dogrusu!!! Sen Ifade edemedin Olabilir Ama Esin Savunmasini Yapsaydi madem!! Tatli Dil Yilani Deliginden Cikarir Demis Atalarimiz!!! Cokda Dogru Demisler!!! Tabii Bu Benim Düsüncem!!!
Sana Düsen Doktorunu Degistirmek!! Ve Terminlerine Biraz daha Erken Davranmak!!!
selam arkadaslar.benim sorum ilcg firmasi hakkinda bilgisi olan varmi acaba?tr ye gemiyle mal götüren bi firma bu ticaret yapan kisilere.esleriniz yada siz biliyormusunuz önerirmisiniz ne tür bilgiler verebilirsiniz?tesekkürler
ARKADASIM BU TUR SEYLERI BUGUNE KADAR NASIL GORMEDIN VE KARSILASMADIN YADA DUYMADIN SASIRDIM KALDIM.HALBUKI BENIM CEVREMDE BUNU YASAYAN DOLU INSAN VAR YANI BIR INSAN BIRAZCIK GEC KALDIYSA BIR INSANA BOYLE MI DAVRANMALILAR ACABA KENDI MILLETLERINDEN BIRI OLSA BOYLE MI YAPARLARDI:BENDE DOKTORUMA BIR KEZ RANDEVUSUZ GITMISTIM HEMDE ILK KEZ GITTIGIM ZAMANDi.AMA NEZAKETLE BIDAHA TERMIN OLMADAN GELMEYINIZ DEDILER VE O GUNLUGUNE BIZI ALDILAR ALMASALAR BILE BUNU NEZAKETLE SOYLEYEBILIRLERMIS DEGILMI.BOYLE SEZERYANLI BIR KADINI KOLUNDAN CEKISTIRIP ITME HAKKINI KESINLIKLE VERMEZ ONA HEPIMIZ INSANIZZZZ
ne olursa olsun ordaki görevliyeÖzür Dilerim Arkadasim Ama Gecikmeli Olan Sensin!! Doktor Seni Neden Uyarsin Yada Neden Hatirlatsin!! Yani Her Hastasini Hatirlatmaya Kalkarsa Isini Yapamaz!! Bebek Senin Bebegin Sorumluluk Sana Düsüyor!!!
Burada Dogdum Burada Büyüdüm Daha bu zamana Kadar Böyle birsey ile Karsilasmadim!!! Etrafimdanda Duymadim Yani Doktor-Hasta Iliskisi Olayindan Kast ettim!!
Bizlerede Pek Cok görevler Düsüyor Ama niye Ise Yüklemini Baska Sirtlara Yüklüyoruz!!
Sikayet Etme Konusuna Gelince!! Yardimci Olacaklarni Sanmiyorum!!! Arti Esin Nasil Duymaz iceride iken bu Olanlari!! Anlam veremedim Dogrusu!!! Sen Ifade edemedin Olabilir Ama Esin Savunmasini Yapsaydi madem!! Tatli Dil Yilani Deliginden Cikarir Demis Atalarimiz!!! Cokda Dogru Demisler!!! Tabii Bu Benim Düsüncem!!!
Sana Düsen Doktorunu Degistirmek!! Ve Terminlerine Biraz daha Erken Davranmak!!!