selam kizlar benim uc yasinda bi oglusum var bide subatta dogan bi kizim var.Çok üzgünüm çoookinanin burda bir kac doktoru dovecektim ya nerdeyse oglum iki dille oldugu icin konusmasinda sorun yasadi cocugu nerdeyse konusma ozurlu ilan edi<yolardi yok kindergartina gidemez duzgun konusamiyo bende ozaman terapi verin derim yok derler neyse bayabi bucadele ettik terapi icin simdi konusmaya basladi bayabi.ya kizlarÇok üzgünüm çoookbu gun sabah kizimi doktora goturdumson haftasi konrolve asicsi icin biraz gec kaldi sabbah sekize termin vermislerdi oglumu kindergartina yolladim sekizde biraz geciktim neyse gittim doktora gittik orda calisan bi bayan dediki gec kaldiniz sizi alamam ya son hafta yapilmassa asisi gecicek kadin sizin sorunuz diyo.neyse doktorla konzusabilirmiyim yok oturun dedibekleme yerinde sonrakapiyi yuzume carpti patttttt diye kizimda yanima hneyse disari ciktim doktoru gordum tM KONUSUCAM KADIN KOLLARIMA SARILDI otur bekle diye ya resmen itip kakmaya basladi iyi almancamda olmayinca bana alay ediyo neyse elini cek diyorum uzerimden cekmiyo cek diyorum cekmiyi ben kadini bi iterim bi yapisti yere .dovecektim dua etsin yeni sezeryan olduguma bide minnacik kizima ay kizlar kadin gicikligina iceri almadi doktorda bunlarin hepsini gordu sessiz kaldi ya yabanci olmak cok zor kizlar cok