Almanyada Dil Bilmeyip Sorun Yasayanlarin Paylasim Alani

aime 21 canim o almanca ögrenmek icin degil almanca konusanlara türkce ögretmek icin bir site sanirim ?? Yoksa benmi yanlis anladim kafamçokkarıştı:dance:

merhabalar ben almnyaya geleli 2 sene olucak ama fazla almncam yok bende cok sikinti cekiyorum hatta pazartesi günü ciktim hastanedn 2 hafta yattm hastanede cok zorlandim gercekten

aime 21 canim o almanca ögrenmek icin degil almanca konusanlara türkce ögretmek icin bir site sanirim ?? Yoksa benmi yanlis anladim kafamçokkarıştı:dance:

canim sen yanlis anlamissin
o sitede her dil var neredeyse
türkce almancada var almanca türkcede var....

TRDE003.HTM

burdan bak tekrar istersen

ana sayfasida bu http://www.goethe-verlag.com/book2/

tamam canim simdi bakinca buldum önceki baktigimda bir türlü bulamamistim paylasim icin tesekkürler

önemli degil...
umarim isinize yarar...
o gördügünüz yazilar kitap olarak satiliyor...
13 bölüme kadar sanirim zaten internetde yayinlamislar...

iyi ögrenmeler

merhabalar ben almnyaya geleli 2 sene olucak ama fazla almncam yok bende cok sikinti cekiyorum hatta pazartesi günü ciktim hastanedn 2 hafta yattm hastanede cok zorlandim gercekten

canim benim kiyamam sana bebegin dogduktan sonra ve biraz bpüyüdükten sonra ins kursa gidip ögrenirsin sende cok zor biliyorumm ilk zamanlar bende öyleydim ama simdi degil cok sükür gelir gelmez kursa gidebildim ben ins en kisa zamanda ögrenirsin sende

Sen burda derdini yazacana elline bir sözlük alip almanca ilk önce kendin ögrensen nasil olur....
Bu Arada esin yani kocan ne yapiyor ben olsam o rezilikten sonra ona haber eder söylerdim ...
ve kimse kimseye dokunamaz kimsenin hakki yok buna ... bu suctur hata Polis bile yabanci düsmanligindan doktor beyin basi belaya soka bilirdin mesela ..
badem cocugun konusmada sorun yasiyor burun kulak doktoruna, yada büyük Hastaneye telefon actir Termin al test ettir

Bu arada acilen Cocuk Doktorunu degistir .... o Artzthelferine iki lafta söylemeyi unutma gicik olum
senin sesin yükselmedimi doktor sanki duymadimi demekki onunda isine gelmis belkide talipat ondandir...

X