- 5 Ağustos 2012
- 1.321
- 12
Hic onemli değil canım..hanımefendi teşekkür ediyorum size yazımı anlaşılması gerekenin tamamen dışında anladığınız için.. saygılar..
o ailenin anneanne babaanne dede faktörü var mıydı acaba merak ettim doğrususiz bir konu açmışsınız ama herkesin anladığı farklı. ben de kendim şahit oldum. avusturyada yaşan bir türk ailenin çocukları. arada türkiyeye geliyorlar. öyle güzel yetiştirmiş ki çocuklarını. bir tane 4 yaşında kızı da var. öyle cana yakın ki. hem almancayı hem de türkçeyi çok güzel konuşuyor. annesi onlara hiç bağırmadan ama her şeyi de açıklayarak sorumluluk veriyor. onlar da inatlaşmadan yerine getiriyor. mesela yemek yemesi için zorlamıyor. zaten acıkınca yiyorlar. evde türkçe konuşuyorlar. ana okuluna gidiyor. 2 yaşından beri. orda da almanca konuşuyormuş. şaşkınlıkla şahit oldum. benim de evladım olursa bir gün kızmadan sorumluluk sahibi yapmayı, eğlenerek büyütmek en büyük arzum.
biz türk anneleri laf da söyletmeyiz anneliğimize
arkadaşlar yazıyı paylaşan arkadaşımız zannımca siz de böyle olun demiyor
ben şahsen alacağımı anlayacağımı anladım ortaya karma bir eğitim metodu çıkartıp çok iyi çocuklar yetiştireceğimize inanıyorum
illa alman ,fransız,italyan olması gerekmiyor lütfen olumlu anlayalım
Ne kotu yetiştirilmesiz ki Avrupa ve amerikanin kapip gittiği genclerimiz ordan milyonları asti.. Oyle kötüyuz amerika daki turk profesör sayısı avrupalılardan fazla.. Oyle berbatiz ki bizim cocuklarımız bilinçli bı sekilde zehirleniyor okul önlerinde .. Kendi istekleriyle planlı ve programlı organize isler sayesinde..Anne babasıyla karşılıklı extacy cekmiyo , öğrenmemiş ya bireyselligi.. Öğretmemişler anam
o ailenin anneanne babaanne dede faktörü var mıydı acaba merak ettim doğrusu
Kisi karşısındakini kendisi gibi bilir vesselam.burda adını şanını bilmediğim kim olduğunu bilmediğim beni hayatı anlamda hiç enterese etmeyen bı bayana kendi fikirlerimi bildirdim..o kadar..happymother ne doluymuşsun sen kıyaslama konusunda çok haklısın biz çok farklıyız avrupa ülkeleri çok farklı onların doğal gördükleri bize ters geliyor müslüman ülke oluğumuz için herşey daha kontrollü annelikte özellikle
Pardon serapcim su afrodizyak anneye cevap yazacaktım..happymother ne doluymuşsun sen kıyaslama konusunda çok haklısın biz çok farklıyız avrupa ülkeleri çok farklı onların doğal gördükleri bize ters geliyor müslüman ülke oluğumuz için herşey daha kontrollü annelikte özellikle
bence güzel bir yazı olmuş.ben davranışların hangi milletten olduğuyla ilgilenmedim.ayrıca bu yazılanları açın gezin nette google de araştırın hemen hepsini bizim psikologlarımız bizim dr larımız tavsiye ediyor.bağımlı değil bağlı insanlar yetiştirmeliyiz.
umarım yazılarınızın ya da alıntılarınızın devamı gelir.direkt buraya girer okurum
sevgiler
siz bir konu açmışsınız ama herkesin anladığı farklı. ben de kendim şahit oldum. avusturyada yaşan bir türk ailenin çocukları. arada türkiyeye geliyorlar. öyle güzel yetiştirmiş ki çocuklarını. bir tane 4 yaşında kızı da var. öyle cana yakın ki. hem almancayı hem de türkçeyi çok güzel konuşuyor. annesi onlara hiç bağırmadan ama her şeyi de açıklayarak sorumluluk veriyor. onlar da inatlaşmadan yerine getiriyor. mesela yemek yemesi için zorlamıyor. zaten acıkınca yiyorlar. evde türkçe konuşuyorlar. ana okuluna gidiyor. 2 yaşından beri. orda da almanca konuşuyormuş. şaşkınlıkla şahit oldum. benim de evladım olursa bir gün kızmadan sorumluluk sahibi yapmayı, eğlenerek büyütmek en büyük arzum.
biz türk anneleri laf da söyletmeyiz anneliğimize
arkadaşlar yazıyı paylaşan arkadaşımız zannımca siz de böyle olun demiyor
ben şahsen alacağımı anlayacağımı anladım ortaya karma bir eğitim metodu çıkartıp çok iyi çocuklar yetiştireceğimize inanıyorum
illa alman ,fransız,italyan olması gerekmiyor lütfen olumlu anlayalım
Pardon serapcim su afrodizyak anneye cevap yazacaktım..
saygisiz bı cümle kurmuş kinli minli..
yanlis alıntı yapmisim
Pardon serapcim su afrodizyak anneye cevap yazacaktım..
saygisiz bı cümle kurmuş kinli minli..
yanlis alıntı yapmisim