Allahın belası şeytan kadın ve kavga

haklı mısın haksız mısın bilememeyeceğim...

ama tek gördüğüm çare arayan, dert arayan bir kadın değil de,

nefretini eşyalara zarar vererek,

hesapsız hareket eden,

son söyleyeceğini ilk söyleyen bir kadın..

sakin olmazsan hep kaybedersin

Aynenn bacım haklısın valla

Allah eşinize sabır versin.eşinize karsı konusmalarınız cok agır itici ve kırıcı özur dılıycek olan eşiniz degıl sizsiniz bana kalırsa.

yok etmezler bence,bu sefer pek bi pıtırcıksın çünkü :92:

buarda sen şimdi k.validenle falan küs müsün görüşmüyo musun?

Kaynanamla konuşuyorum canım, sadece kız kardeşi olcak şeytanla konuşmuyorum, ben anlamıyorum mesela benim erkek kardeşimde evli, bizim gelin bana yüz vermicek, konuşmıcak, muhatap olmıcak, benden hoşlanmadığını belli edicek, ya ben ne evine adım atarım. ne yüzüne bakarım, nede muhatap olurum, nede aynı ortamda kalırım, bu kadın, beni çocukları ile arattırıyor ayyy çocuklar aradı yanlışlıkla ellerinde telefon vardıda , kaynanama gidince ben onu görmek zorundamıyım, kaynamla aynı sokakda oturuyor kızı, kızı sabah 8 akşam 8 annesinde, hafta sonuda dahil, böyle bir aile görmedim ben ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zekisin ama cep telefonlarının bu özelliği malesef her telefonda yok, sanırım teknolojiden bayağı uzaksın bacım.

her telefonda olmadığını bildiğine göre hangi telefonlarda olduğunu da biliyosundur.. madem hayatından bezdirdi görümcem o özelliği olanlardan bir tane edinseydin diyorum..

O kadar yoğunum ki
Natluscuğumun konularını bile takip edemez oldum

Ah şu şeytanlardan nedir senin çektiğin

Bence kendi işini kendin gör
Eşin madem kardeşine çok düşkün
Onun yanında birşey deme

Belki telefonu yanlışlıkla çocuklar uğraşırken seni arıyordur
Ama eğer eminsen kendin paylaş kozunu
Eşin bi surat asmaya bile kavga çıkartıyor çünkü

Bir de genel olarak sen neden haksız çıkıyorsun biliyor musun
Laflarının dozu yok, hep hakaret argo tarzındasın
Belki karşı tarafın tutumu sne tetikliyor ama
Ağzının ayarını kaçırman seni haklı iken bile haksız duruma düşürüyor

3 çeşit yemek te yapsan fark etmez bu durumda
Sen sen ol evinin huzurunu koru
1 yemekte yapsan akşam ikinize yeter

Aynenn bacım haklısın valla

evet şekerim.. sen şimdi birazdaha uğraşsın kocan barışş ama deidğim gibi yavaştan yavaştan burnundan getirr... erkek milleti mecburrr bayana bağımlılarr anladın sen onu şekerim :)))

bebeğim az da dilinin kemiği yok hani senin ben gibisin ama tutmayı öğrendim ben sende öğren çok faydasını görüyosun...

Allah eşinize sabır versin.eşinize karsı konusmalarınız cok agır itici ve kırıcı özur dılıycek olan eşiniz degıl sizsiniz bana kalırsa.

nedense erkeklerr bağırıp çağırıp küfür edince suçlu değliler ama bi kadın kavgada bağırdı çağırdı küllük fırlattı diye suçlu oluyorr... ben bu fikrinize katılmıyorum...

SÖYLEYENE YADA YAPANA DEĞİL YAPTIRANA YADA SÖYLETENE de bakmak lazım

Son düzenleme:

1.kız erkek dıye bır ayrım yapmadım ben.
2.ben bagırmasına takılmadım sadece eşinin duygularını hiç dusunmeden kendı ailesini yuceltip eşinin ailesini kötülemisinden bahsettim.

KK'ya eğlence çıkmış gene

inşallah gene konu sahibi yüzünden banlananlar olmaz

Kız bacım bunun kaynanasıda, görümceside, kocasıda melake

Cok uzuldum ama sakın ol...
Bazen bosu bosuna ınsanlar ıcın eslerımızle kotu oluyoruz.
Aslında bazen susmayı bılsek yada ıkılı oynasak daha farklı olacak, bn ıkılı oynayamam susma olayınıda ck yptm ama yapmadkları kalmadı . Neysekı esım aılesının nası oldugunu bılıyor.sunu soyleyeyım anla bana 3.kez kullanılan eskı sandık getırdıkler ıkı kısı daha kullanmıs koydum cope! Atacaklarını at gıtsın ama ınsanları camıye gıdıyor dıye elestırme, ınsan tam anlamıyla allaha yaklasınca ahlakı guzel olur, camıye belkıde evdekı kadından kacmak ıcın gıdıyor allah bılır!
Sen esınle aranı guzel tutmaya calıs, 8 aylk evlısın daaha yenı zamanla yorulacaksın,anlayacaksın ugrasılmayacak kadar basıt ınsanlara zaman vermenın ne derece omru zıyan ettıgını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…