Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh yaaa nerde şimdi benim kemancım keşke seni değil onu tanısaydım
sen kendıne süreklı dogru söyluyosun doğru yapıyosun ıyı yapmışsın aferın dıyen bırılerını arıyosun zerre kadar elestırı aldıgında neler yazmışsın öyle yaa... eşine ve ailesınede böyle davranıyosan yazık eşine...... çok fevrı azarlar tarzda konusuyosun...
Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra KK'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.
Kendisini defalarca attık, defalarca üye oldu bize attığı mesajlarda da sizin bunu çok sevdiğinizi iddia ediyor.
KK Kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum....
Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra KK'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.
Kendisini defalarca attık, defalarca üye oldu bize attığı mesajlarda da sizin bunu çok sevdiğinizi iddia ediyor.
KK Kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum....
Natlu , hoşgeldin beşgidersin
naparsın , benim için bittiniz felan dedin dşye hatırlıyorum , eee tabi böyle site bulamayınca kürkçü dükkanına geri döndün