• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahın belası şeytan kadın ve kavga

Tüh yaaa nerde şimdi benim kemancım keşke seni değil onu tanısaydım :70:

sen kendıne süreklı dogru söyluyosun doğru yapıyosun ıyı yapmışsın aferın dıyen bırılerını arıyosun zerre kadar elestırı aldıgında neler yazmışsın öyle yaa... eşine ve ailesınede böyle davranıyosan yazık eşine...... çok fevrı azarlar tarzda konusuyosun...

Mesajına yanıt veremiyorum canım 100 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş sadece diger topicteki arkadaslara yardımcı olmuşun bana da yardım eder mısın diyecektim

Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra KK'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.

Kendisini defalarca attık, defalarca üye oldu bize attığı mesajlarda da sizin bunu çok sevdiğinizi iddia ediyor.

KK Kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum....

Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra KK'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.

Kendisini defalarca attık, defalarca üye oldu bize attığı mesajlarda da sizin bunu çok sevdiğinizi iddia ediyor.

KK Kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum....

popüleritesini ,şaaşalı günlerini özledi sanırım :1::1: 2. konusunu da açtı hemen zaten.:9:

Bizimle kafa buluyor :)

Natlu , hoşgeldin beşgidersin :ssz:

naparsın , benim için bittiniz felan dedin dşye hatırlıyorum , eee tabi böyle site bulamayınca kürkçü dükkanına geri döndün:9:

bence sen ruhunu usutmussun =) ruhun hastalanmis biran evvel tedavi ettirmelisin,
bu evlilik k.valide vs. hepsi sanki bu ruh halinin eseri

siz siz olun şunu unutmayın SİZİN SEVİYENİZE ÇIKAMAYANLARIN SEVIYESINE INMEYIN CUNKU ONLAR O DUSUK SEVIYEDE O KADAR USTADIRLARKİ kaybeden siz olursunuz. Bu kucukseme degil ama bazı insanlar cidden belirgin şekilde duşuk seviyede olabiliyorlar bunlar ister doktor ister ilkokul mezunu olsun. İnsan olamayan
sadece 2 ayak üstünde yurudugunden ona insan denen varlıklar. Hakkınızı yedirmeyin ama onlarında seviyesine inmeyin, bi arkadaşım vardı (erkek) karısının agzı
cok bozuktu, yani yazsam anında süresiz banlanırım hani nasıl desem kocasına her kavgasında babasız cocuklara denen 3 harfli kelimeyi diyordu ki, adamın babası felanda
var, ama adam o kadar iyiydi ki, sonunda kız herkesin ortasında patlak verdi ve arkadaş herkesin ortasında olunca bu olay gururu kırıldı ve onca insanında şahitliginde
karısını boşadı ve ustune ustluk hakaret davası actı ve 15.000 tl kadar da para aldı karısından, ustelik hakime (kadın hakim) kıza oyle bir ders verdi ki , nasıl mı
erkegin sahip oldugu mal varlıgını hakketmeyen bir varlıksınız diyerek, meger cocuk bunca zaman bu anı beklermiş gibi oyle hazırlanmış ki dava dosyasında kız ve ailesi
resmen dumur oldular. Şöyle diyim eve konan guvenlik kamerasını (sesli) unutan kızla yaptıgı tum kavgalar davada delil oldu, ki kızın bildigi bir sistem oldugundan
benden izinsiz kaydetti olayıda çürüdü bu sayede, kız mege surekli cocuga kufur ediyormuş, hatta telefonda ailesi ile yaptıgı konusmaları duysanız, mahkemede
dilimiz tutuldu guvenlik kayıtlarını izlerken. Hakim kadın olunca kız cok umitlendi ama bu goruntu ve seslerden sonra hakimenin verdigi karar kıza bir tokat gibi patladı
ve dedi ki hakime hanım " buda erkege yonelik bir psikolojik şiddet dir ve kadına olanı nasıl onaylamıyorsak buda onaylanamaz" ve şunu demek istiyorum uzun lafın
kısası, insanların tipine bakıp seviyelerini anlayamazsın, anca icine girdiginde gorulur onların seviyeleri.

natlusu biraz tanıtır mısınız arkadaşlar

meşhurmuş hiçbişeyden de haberim yok yaa:50::50:

küçük bir konuyu o kadar büyütmüşsünüz ki...

görümceniz belki bilerek sizi 'işletmiyordur', çocuklar sürekli telefonlar ile oynuyorlar, sürekli birilerini arayıp mesaj atıyorlar. eğer isminiz görümcenizin telefon rehberinde ilk sıralarda ise, yanlışlıkla aranmış olabilirsiniz. olayı bu kadar büyütmeye ne gerek vardı?

aileler bize baksın, destek olsun diye evlenmiyoruz ki, ailesinin yapmadıklarını bu kadar sorun etmeyin. sizin aileniz de birşey yapmak zorunda değil...

eşiniz, sizin hem dışarıda hem de evinizdeki çalışmalarınıza, emeklerinize saygı duymalı. kıymetini bilmeli, bu konuda çok haklısınız.

kendinizi ifade edişinizde sorun var sanırım, yani buraya yazdıklarınızda bile öfkenizi çok net hissedebiliyoruz. kendinizi bu kadar sinire teslim etmeyin, doğru düşünüp doğru kararlar vermenizi zorlaştırır bu. haklı olduğunuz konularda bile, sonuçta haksız duruma düşersiniz. öfke kontrolü şart. en büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz.

Tek diyebileceğim şey “Natlus yine sahnelerde”.. ya da “Natlus geri döndü”

Back