• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahın belası şeytan kadın ve kavga

kız kadesa çıkaramadım seni ben :26:

yaa sahi mi,aşk olsun ama :14:

oysa ki biz seni hiç unutmadık.hani eşini talan ettiğin konuda bi de bıçaklasaydın hoş olurdu demiştim ya hatırlasana :26:

onu bunu bırak da hala bu adamın ailesiyle neden uğraşıyosun? sevmiyorsan uzak dur bence,bak sinir hastası olup çıkmışsın.sana da yazık.

Natlus yine aynı şeyleri yapıyorsun,eşinin ailesine ne kadar kızarsan kız,konu başlığı böyle olmamalıydı...

Böyle hakaret surata küllük fırlatmalar hiç hoş değil..

Bence de çOk haklısın...........AYyyy bu ne uslüp , bu ne konuşma tarzı ya.....????????
İnann natlussss çok ayıpladım seni.....:20: :20: :20: sen kocanın kafasını yersin bu çeneyle.......:88:.

Son düzenleme:
Kız eleştirmiyorum düşüncemi söylüyorum, ne yani evlenince aile hal hatır neyin var neyin yok ne ihtiyacın var demicek diye birşeymi var, evlenince ailenin çocukları olmakdan çıkıyormuyuz, senin çocugun evlenince anası babası olarak arayıp neyin var ne ihtiyacın var demiyecek kadar rahat ve geniş düşüncesizmi olucaksın, yapma arkadaşım valla ben ailemden nede çevremden görmedim böyle birşey, evlenince çocuklar evlatlıkdan redmi olunuyor yani.

sen çalışıyorsun eşin çalışıyor..gecinemiyor musunuz?
hem kayinpederiniz size bakmak zorunda değil ki..adam çocuğunu iyi kötü büyütmüş askerlik yaptırmış evlendirmis...birakinda adam ömrünün kalanını istediği gibi yasasin..
evlenince çocuklar red olunmuyor ama evlendikleri zaman çoğu çocuklarda anne-babayı tanimiyor..
onların size yapip yapmadiklarini hesap ediyorsanız kendinizinkileride hesaba koymalisiniz..
mesela neden eşinizi anne babasının yanına tek yolluyorsunuz..onun ailesi sizinde aileniz değil mi? aile olmak birlik olmak değil mi? madem manevi yönünü kabul etmiyorsunuz maddi yondende beklenti içerisine girmeyeceksiniz ...

Eski konunu okudum haksız sayilmazsin ama çok asabisin. Buda seni hakliykenhaksiz duruma sokuyor.

VALLA kim olsa benim gibi asabi olur dua ediyorum ALLAH 'a sağlıgımdan etmesin valla dirayetimi koruyorum, bu durumda bile işe gittim, şuan işdeyim ve yazıyorum ara ara, yani kendimi bıraksam salsam işe güce gidemem,kredi borcumuz var ev aldık ortak ödüyoruz valla bukadar sıkıntıya degmez, şeytan diyor çık işden ödesin görsün evi, bende oturayım evimde ama lanet olsun İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE :15:

yaa sahi mi,aşk olsun ama :14:

oysa ki biz seni hiç unutmadık.hani eşini talan ettiğin konuda bi de bıçaklasaydın hoş olurdu demiştim ya hatırlasana :26:

onu bunu bırak da hala bu adamın ailesiyle neden uğraşıyosun? sevmiyorsan uzak dur bence,bak sinir hastası olup çıkmışsın.sana da yazık.

Kız bacım valla boğarım seni şimcik :) kız ben değil onlar uğraşıyor sırf kocamla kavga edeyim diye kardeşi olcak görümcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ile konuşmuyorum kadın beni çocukları ile sürekli cebimden arayıp duruyor açmıyom arıyor açıyom çocuk sesleri, sonra ay çocuk aramış bilmem ne numaraları kim kimle uğraşıyor sence

Son düzenleyen: Moderatör:
natlusssss kibliyim mi seni:27::27::27::27::27::27:
nasıl aldığın üyeliğini senn :1:

Son düzenleme:
tabiki halini hatirini soracagim da sen ne yiyioruz sorsun gibi seyler yazmissin, ben cocuguna sorarimda cocugum ailem ne yiyiyorum sorsunlar diye beklemez zaten en azindan karnini doyurabilecek kadar olgunlasmistir
bu durummda sormayan taraf degil sorsunlar diyebekleyen taraf biraz genis birazda aciz dir

sen çalışıyorsun eşin çalışıyor..gecinemiyor musunuz?
hem kayinpederiniz size bakmak zorunda değil ki..adam çocuğunu iyi kötü büyütmüş askerlik yaptırmış evlendirmis...birakinda adam ömrünün kalanını istediği gibi yasasin..
evlenince çocuklar red olunmuyor ama evlendikleri zaman çoğu çocuklarda anne-babayı tanimiyor..
onların size yapip yapmadiklarini hesap ediyorsanız kendinizinkileride hesaba koymalisiniz..
mesela neden eşinizi anne babasının yanına tek yolluyorsunuz..onun ailesi sizinde aileniz değil mi? aile olmak birlik olmak değil mi? madem manevi yönünü kabul etmiyorsunuz maddi yondende beklenti içerisine girmeyeceksiniz ...

Sanırım gözlerinde bozukluk var canım benim, bir insana hal hatır sormak, bir ihtiyacın varmı diye sormak maddi beklenti içine girmek demekse sana söyleyecek sözüm yok, ben hangi cümlemde maddi beklenti içindeyim diye yazmışım, sen sanırım başka bir konuya cevap yazıcaktın başkası ile karıştırdın demekle yetiniyorum. BEN BİR KAPI KOMŞUMA bile hal hatır sorarken nasılsın iyimisin bir derdin sıkıntın varmı bir ihtiyacın varmı diye sorarım ben böyle gördüm.böylede zaten bizim türk örf ve adetlerimiz yeri gelince komşu komşunun külüne muhtaçtır dersiniz, ozaman şu tezimi uygulayalım neden komşu komşuya muhtaç olsunki, komşuda kimmiş mi diyelim.

Kız bacım valla boğarım seni şimcik :) kız ben değil onlar uğraşıyor sırf kocamla kavga edeyim diye kardeşi olcak görümcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ile konuşuyorum kadın beni çocukları ile sürekli cebimden arayıp duruyor açmıyom arıyor açıyom çocuk sesleri, sonra ay çocuk aramış bilmem ne numaraları kim kimle uğraşıyor sence

boğarsın bilirim :18:

ben de diyorum ki milletin hırsını bi çare kocandan çıkarma..lafla şiddet uygulama adama,tartaklama..yazık

haklı da olsan konuşma tarzın seni haksız çıkarıyor.azıcık sakin olmayı dene balım bişey kaybetmezsin.

Valla artık allak bullak oldum, bir gün iyi bir gün kötü, konuya geçeyim telefonumu sürekli biri arıyordu tanımadıgım numara açıyom çocuk sesi, boş mesajlar neyse eşime söyledim beni böyle bir numara arıyor tanımıyom dedim, eşim aradı telefona bakın kim çıktı, görümce olcak şeytan, benimkide ezbere bilmiyor kardeşinin telefonunu tabi, bende kayıtlı değil konuşmadıgım için kardeşi ile, uyanık şeytan çocukların eline verip sırf beni gıcık etmek için zorla yüzsüz konuşmak istiyor çocukları alet ediyor, neyse sinir oldum tabi suratımı astım, benimki ne o suratını asıyon dedi, başladık kavgaya, havada uçuştu küllükleri fırlattım yüzüne, ağzına geleni saydı bana bende ona, kardeşi söz konusu olunca banamısın demiyor neymiş surat asmışım diye kavgaya tutuştu benle, bende altta kalırmıyım bende tutuştum, bana getirdikleri nişan çiçegini vazosu ile çöpe koydum akşam kapıya, zaten bir pokada benzemiyor çiçek çiçek değil di zaten vazosu desen 10 cm çapında küçüçük vazoya 1 metre boyunda çiçek koymuşlar, çiçek ayakda durmuyordu arkasına destek koyuyordum durması için, attım bir güzel çöpe iyi oldu, hatıra matıra yok nişan çiçeğimdi gözümde değil artık, hep nasıl atsam diye düşünüyordum sebep oldu, neyse sonra senin ailenden kimse bu eve giremez, küfürler cabası, okadar sinir krizi geçirdimki, babasını aradım ruhsuz duygusuz herifi aramasam daha iyiydi zaten uyuzun teki babası, annesi çıktı telefona babam evdemi dedim yok dedi cebini aradım oda evde kadın çıktı gene, ne oldu dedi gelince beni arasın dedim yüzüne kapadım telefonu ama aglayarak aradım , anasıda aileside gavur gibi, insan merak eder kapatsam bile telefonu merakından arar hadi beni arama oglunu ara sor ne oldu diye, gavur bunlar insan değilki, yeni anladım, benim anam yada babam ses tonumdan ayağa kaldırır dünyayı, bunların ......... yerleri rahat.eşim ailesine düşkün ama ailesi eşimin onlara düşkünlüğü kadar düşkünlükleri yoktur, kaynana hafta sonu oğlum gel der başka neyin var neyin yok bir ihtiyacınız varmı, ne yiyonuz ne içiyonuz, hele babası camiden dışarı çıkmıyor evine gelir yemek hazırlar kaynana yemek yer odası var adamın odaya çekilir ne karısı ne çocukları ile konuşmaz, cami ev arası başka bir haltı yok, hepimiz müslümanız ALLAH c.c sadece camiye ibadet etmek için yaratmadı bizi dimi, tabiki dinimizin gerektirdiği ibadetleri yapanda var yapmayanda, kayınpeder yapsın, ama cami ev başka hayatı yok, oğlu yaşıyormu öldümü ne yapıyor bir derdi sıkıntısı varmı, öyle ibadet ederek sevap kazandıgını sanıyor ama, hiç birşeyle ilgilenmeyerek daha çok günaha giriyor farkında değil, tabiki herkesin kendi yaşam şekli ama yanlışsa yanlış demekde en büyük hakkım, neyse sonra yok senin ailen evime gelemez madem kardeşimle konuşmuyorsun seninkilerde gelemezler hele gelsinler bilmem ne başladı agzına geleni saymaya bende dedimki benim ailem senin ANANIN , BABANIN , KARDEŞİNİN yapmadığı ilgiyi, sevgiyi, şevkati, hürmeti, saygıyı gösterdi sana, maddi manevi her destekde bulundular halada bulunurlar, ama sen nankörsün, sana benden başka sahip çıkıcak evirip çeviricek başka biri yok, ben olmasam ailesi öyle ilgili bir pokdan anlayan insanlar değil, rahat, geniş, hiçbirşeyi kafaya takmayan, amannn herşeye amannn diyen cinslerden 8 ayda nefret geldi bana bu insanlardan, inanın çocukları seven bir insanım ama çocuklardan bile nefret eder oldum görümce denen insanın çocuklarını tanıyınca, insanlardan nefret eder oldum yaa onların yüzünden, normalde şen şakrak, çok konuşkan, güler yüzlü ve tez canlı bir insandım artık kolumu kaldırcak hali kendimde bulamıyorum valla hem çalışıyorum, hem borç ödüyorum, hem evimle ilgileniyorum, hemde bunları taşıyorum, valla eve gidince işden, 3 çeşit yemegimi yapıyorum,benim gibisini bulmuşda , valla artık umrumda değil, kavga gürültü akşam geçti, ben kardeşi ile konuşmuyorum diye benim ailemin yaptıgı iyilikerin karşılıgı bu sözler olmamalı bence, bundan sonra senin benim ailemin evinde artık işin yok ben tek gidicem senide götürmicem zaten zar zor ısrarımla gidiyor, haketmiyor hem laf say aileme hemde evine git çay kahve önüne gelsin ilgi alaka hat safha yok artık sen kendi ailene ben kendi aileme tek gidicez, zaten onun ailesinin evine gitmiyom ben, haketmiyorlar beni çünkü, valla ne yapcam şaşırdım, sabah uyandım baktım sarılmış bana aşkım özürdilerim, işde kavga herkes ediyor, ama biz birbirimizi seviyoz dimi aşkım demezmi, hep aynısını yapıyor kavga edince agza alınmıcak lafla hem bana hem aileme, bende karşılık veriyom ama alttan almam bende basıyom küfürü yalan değil cinnet geçiriyom bana laflar söyleyince, sonradan özürdile ohhhh unutamam ben, özürdilemekle olmuyor, birde demezmi, sen benim herşeyimsin, yok bilmem ne, hiç yüz vermedim sabah migrenim var zaten baş ağrısından çatladım sabaha kadar , bu baş ağrısı ve stresle işe geldim,

Valla tatlım hayretle okudum.. Birincisi her vakitini camide değerlendiren bir insanın böyle davranmaması lazım böylelere varya iflit oluyorumdinden imandan bahsederler yaptıklarıyla konuştukları farklıdır... Bi kere kayınpederin insan olsa alır karşısına konuşur ne oluyo ne derdiniz var diyeee kızınada der sanada der... Hele o kaynanan cadolozz karııı yolarım bak çok sinirlendim.. aaaa bu nedir yaa insanların hayatına müdahale ederek karışarak mutsuz ederk tabiri caizse vampir gibi insanların kanını emerek mutluluğun ben içinee...... Allah onları bildiği gibi yapsın Allaha havale ett ama öbürtarafta iki elin yakalarında olsun.. hattaaa bu dünyadada çeke çeke gitsinler... tabi böyle bir durumu yeri geliyor kendi ailenede anlatamadığın şeyler oluyor içine att att nereye kadar bide bence biraz ilgini alakanı azalt ne o 3 çeşit yemek zıkkım yesin..!!! Ama bunları yaparken çaktırmadan yap yavaştan yavaştan çek ilgini... belli etme aşkım de canım de ama alttan alttan yap yapacağını

Benim kocamda herşeyime karışır kaynanadan beter... kaynanam melek gibii birlikte kuaföre bile gideriz.. baktım benim kocaya iyilik yaramıyo anında 180 derece döndüm şimdinasıl iyii sen bilirsin aşkım bilmem nee gerçek söylüyorum bu erkek milletine yüz vermeye gelmez...

Birde ailene söyleyebiliyomusun sorununu onlarda alakadar olmasın fazla yüz vermesinler..

Son düzenleme:
evet, sanırım senın eltınle sorunarın var
o yüzden her şeyi eltiye bağlıyor olabilirsin.

suratına kül tablaları , vazorlar felan fırlatmak istiyorum.saçından tutup kocasının benim salonumda at gibi tepindiği gibi salonda tepinmek istiyorum :))))))))))

yani bu kadar az bir istek umulur ki kabul edilir :))))))))))

ne biçim kk fenomenisin aa hiç bilgin yok forumdan....
ui oldun zamanında yani üeyeliğin iptal edildi..ve sen kimliğini açık ederek geri geldi seni gene ui yapcaklar...çünkü yasak...

Kız vallamı yemin ederimki bilmiyordum, hem ben kötü ne yazıyomki anlamadım dert yazıyoz işde allahalla..

Sanırım gözlerinde bozukluk var canım benim, bir insana hal hatır sormak, bir ihtiyacın varmı diye sormak maddi beklenti içine girmek demekse sana söyleyecek sözüm yok, ben hangi cümlemde maddi beklenti içindeyim diye yazmışım, sen sanırım başka bir konuya cevap yazıcaktın başkası ile karıştırdın demekle yetiniyorum. BEN BİR KAPI KOMŞUMA bile hal hatır sorarken nasılsın iyimisin bir derdin sıkıntın varmı bir ihtiyacın varmı diye sorarım ben böyle gördüm.böylede zaten bizim türk örf ve adetlerimiz yeri gelince komşu komşunun külüne muhtaçtır dersiniz, ozaman şu tezimi uygulayalım neden komşu komşuya muhtaç olsunki, komşuda kimmiş mi diyelim.

Haklısın valla ben sana hak veriyorum insan evden çıkmış gitmiş oğlunu merak eder. Bu adam morali bozuk kendine bişey yaparmi diye telaslanir. Nasıl ana baba bunlar:45:

Back