- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Evet bacım ama UI Yapılan üye ne kız ? :)
Heee meşhurmu olmuşunki kız bacım
Gorumcenle niye konusmuyorsun merak ettim. Birde ben şunu öğrendim kocanla aranın bozulmasını istemiyorsan ailesi hakkında kötü konusmayacaksin. Ben ne zaman kötü bişey desem eşim haksizda olsalar ailesini savunur. Bende kendimi yiprattigimla kalırım. Bahsetme eşine boşver ararsada aramayın beni de kapat.
natlus,
sanırım tanıdığımız eski bir üyesin.
2 seçeneğin var
1_ eşinin ailesini artık hiç umursamaman gerekıyor
2_ eşinden boşanman gerekıyor
bunlardan birini seçebilir veya artık bu sorunları gözün görmemesi lazım.
her şeye sinirlenmemeyi deneyebılırsın
kendıne yapıyorsun farkında değilsin!
Istedigim sayfada gezer istedigim sayfada yazarim. Sen benim yorumlarima yorum yapma cok rahatsizsan
şöyle düşün görümce kardeş, en kötüsü bile eltinin kötüsünden iyidir.not:bugun tersten kalkmış olmalıyım ki her olayı eltiye bağlıyorum
Valla artık allak bullak oldum, bir gün iyi bir gün kötü, konuya geçeyim telefonumu sürekli biri arıyordu tanımadıgım numara açıyom çocuk sesi, boş mesajlar neyse eşime söyledim beni böyle bir numara arıyor tanımıyom dedim, eşim aradı telefona bakın kim çıktı, görümce olcak şeytan, benimkide ezbere bilmiyor kardeşinin telefonunu tabi, bende kayıtlı değil konuşmadıgım için kardeşi ile, uyanık şeytan çocukların eline verip sırf beni gıcık etmek için zorla yüzsüz konuşmak istiyor çocukları alet ediyor, neyse sinir oldum tabi suratımı astım, benimki ne o suratını asıyon dedi, başladık kavgaya, havada uçuştu küllükleri fırlattım yüzüne, ağzına geleni saydı bana bende ona, kardeşi söz konusu olunca banamısın demiyor neymiş surat asmışım diye kavgaya tutuştu benle, bende altta kalırmıyım bende tutuştum, bana getirdikleri nişan çiçegini vazosu ile çöpe koydum akşam kapıya, zaten bir pokada benzemiyor çiçek çiçek değil di zaten vazosu desen 10 cm çapında küçüçük vazoya 1 metre boyunda çiçek koymuşlar, çiçek ayakda durmuyordu arkasına destek koyuyordum durması için, attım bir güzel çöpe iyi oldu, hatıra matıra yok nişan çiçeğimdi gözümde değil artık, hep nasıl atsam diye düşünüyordum sebep oldu, neyse sonra senin ailenden kimse bu eve giremez, küfürler cabası, okadar sinir krizi geçirdimki, babasını aradım ruhsuz duygusuz herifi aramasam daha iyiydi zaten uyuzun teki babası, annesi çıktı telefona babam evdemi dedim yok dedi cebini aradım oda evde kadın çıktı gene, ne oldu dedi gelince beni arasın dedim yüzüne kapadım telefonu ama aglayarak aradım , anasıda aileside gavur gibi, insan merak eder kapatsam bile telefonu merakından arar hadi beni arama oglunu ara sor ne oldu diye, gavur bunlar insan değilki, yeni anladım, benim anam yada babam ses tonumdan ayağa kaldırır dünyayı, bunların ......... yerleri rahat.eşim ailesine düşkün ama ailesi eşimin onlara düşkünlüğü kadar düşkünlükleri yoktur, kaynana hafta sonu oğlum gel der başka neyin var neyin yok bir ihtiyacınız varmı, ne yiyonuz ne içiyonuz, hele babası camiden dışarı çıkmıyor evine gelir yemek hazırlar kaynana yemek yer odası var adamın odaya çekilir ne karısı ne çocukları ile konuşmaz, cami ev arası başka bir haltı yok, hepimiz müslümanız ALLAH c.c sadece camiye ibadet etmek için yaratmadı bizi dimi, tabiki dinimizin gerektirdiği ibadetleri yapanda var yapmayanda, kayınpeder yapsın, ama cami ev başka hayatı yok, oğlu yaşıyormu öldümü ne yapıyor bir derdi sıkıntısı varmı, öyle ibadet ederek sevap kazandıgını sanıyor ama, hiç birşeyle ilgilenmeyerek daha çok günaha giriyor farkında değil, tabiki herkesin kendi yaşam şekli ama yanlışsa yanlış demekde en büyük hakkım, neyse sonra yok senin ailen evime gelemez madem kardeşimle konuşmuyorsun seninkilerde gelemezler hele gelsinler bilmem ne başladı agzına geleni saymaya bende dedimki benim ailem senin ANANIN , BABANIN , KARDEŞİNİN yapmadığı ilgiyi, sevgiyi, şevkati, hürmeti, saygıyı gösterdi sana, maddi manevi her destekde bulundular halada bulunurlar, ama sen nankörsün, sana benden başka sahip çıkıcak evirip çeviricek başka biri yok, ben olmasam ailesi öyle ilgili bir pokdan anlayan insanlar değil, rahat, geniş, hiçbirşeyi kafaya takmayan, amannn herşeye amannn diyen cinslerden 8 ayda nefret geldi bana bu insanlardan, inanın çocukları seven bir insanım ama çocuklardan bile nefret eder oldum görümce denen insanın çocuklarını tanıyınca, insanlardan nefret eder oldum yaa onların yüzünden, normalde şen şakrak, çok konuşkan, güler yüzlü ve tez canlı bir insandım artık kolumu kaldırcak hali kendimde bulamıyorum valla hem çalışıyorum, hem borç ödüyorum, hem evimle ilgileniyorum, hemde bunları taşıyorum, valla eve gidince işden, 3 çeşit yemegimi yapıyorum,benim gibisini bulmuşda , valla artık umrumda değil, kavga gürültü akşam geçti, ben kardeşi ile konuşmuyorum diye benim ailemin yaptıgı iyilikerin karşılıgı bu sözler olmamalı bence, bundan sonra senin benim ailemin evinde artık işin yok ben tek gidicem senide götürmicem zaten zar zor ısrarımla gidiyor, haketmiyor hem laf say aileme hemde evine git çay kahve önüne gelsin ilgi alaka hat safha yok artık sen kendi ailene ben kendi aileme tek gidicez, zaten onun ailesinin evine gitmiyom ben, haketmiyorlar beni çünkü, valla ne yapcam şaşırdım, sabah uyandım baktım sarılmış bana aşkım özürdilerim, işde kavga herkes ediyor, ama biz birbirimizi seviyoz dimi aşkım demezmi, hep aynısını yapıyor kavga edince agza alınmıcak lafla hem bana hem aileme, bende karşılık veriyom ama alttan almam bende basıyom küfürü yalan değil cinnet geçiriyom bana laflar söyleyince, sonradan özürdile ohhhh unutamam ben, özürdilemekle olmuyor, birde demezmi, sen benim herşeyimsin, yok bilmem ne, hiç yüz vermedim sabah migrenim var zaten baş ağrısından çatladım sabaha kadar , bu baş ağrısı ve stresle işe geldim,
üyeliği yöneticiler tarafından iptal edilen demek.
ve ; Kazen'in bu konuda yazısı vardı. sen yöneticilere bildirerek mi üyelik aldın ?????????
Bildiginiz uzere 2. uyelik kesinlikle yasaktir fakat bazi ozel durumlarda esas kullandigi hesabi desifre etmemek amaci ile BIZE BILDIREREK 2. uyelik alinabilir.
2. uyelige sahip uyelerin uye isimleri bu baslikta desifre edilecektir.
2. uyelige sahip olanlarin kullanmak istedikleri esas kullanici isimlerini ve kapatilmasini istedikleri kullanici isimlerini bize bildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde her iki uyelikte kapatilacaktir.
Bilginize\
Not : Siteden ceza aldiktan sonra 2. uyelik alanlarin cezalari esas profillerine islenir ve cezalari 2 kat uzatilir, tekrari durumunda ise uyelikleri tamamen kapatilmasi seklinde uygulanir..
Ayyyy sinirliydim sinirim sayende geçti ayyy kızım sen benim sayfamda dolaşıp yorum değilde boş boş şeyler yazıyorsun, hani neye yorup yaptığını anlasam, yorum yapmadığının sadece mantıksız boş şeyler yazarak konumu ve sayfamı 2 saniye içinde terket diyorum tekrar. daha açık nasıl yazayım...
koca koca insanlarsiniz evlelip barklanmissiniz anne baba niye birseye ihtiyaciniz varmi diye sorsun,birseye ihtiyaciniz varsa kari koca gidin calisin.artik siz anne babaniza sorun birseye ihtiyaciniz varmi diye onlarbu yada kadar ize yeyernce sormus
k.pederin ibadetini elestiriyorsunuz gunahini sevabini hespliyorsunda, burda onlarin dedikodusunu yapmak ne kadar sevap?????
Kız normal şekilde üye oldum ne diyon sen anlamadım, bırak şimdi onu bunu sen delü
Natlusum elma şekerim hoş geldin,özlemişim seni gel sarılalım
canım üslubun yine aynı hep aynı..başlık bile ne kadar nefret dolu olduğunun göstergesi..senin sorunun ne biliyo musun yaşadığın şu sinir harbi..görümcene kızıp eşinden sinirini çkarmışsın yazık adamcağıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?