Allah veriyor cezasını

Aynen canım kadının zaten derdi büyük aslında boşanmayı kabul etseydi belki bu kadar ağlayıp üzülmez di kim bilir. Amin canım herkes nasıl yaşarsan öyle ölürmüş

Hastalık bir etme bulma amacı ya da aracı değildir. Allahtan gelir.
Doğru diyorsun orası öylede işte gaflete düştüm açıkçası ve çocukken dua bile etmiştim inşaAllah sende hasta olursun diye geçmişte kaldı ama işte etkilenince sanki kendim yaşamışım gibi tepki verdin

Bi an çıktı ağzımdan oh olsun dediğim
Olabilir insanlık halidir bir an gelir duygularımıza engel olamayız
İnsan ne ile yaşar tolstoy ne güzel anlatmış
Bazen çok kötü gibi gördüğümüz şey aslında bir amaca hizmet eder

Ayşe teyze de boşansaymış
şimdi bir de adama o bakacak mecbur biraz da boyle heba olur ömrü

bence bunun etme bulma dünyasıyla alakası yok, bizim ülkede erkekler zaten 40 yaşından başlayarak hatta 55-65 arası yoğunlaşan şekilde kalp damar problemleri hatta kalp krizleri yaşıyor, eşini aldatmasa da bu olacaktı muhtemelen
yani kişisel tercih meselesi tabii ama ölümcül bi hastalığa oh olsun denilmez bence

Canım elbette hastalığa sevinmedim oh olsun demedim bu kişi hep bana birşey olmaz ben gencim sağlıklıyım diyordu ve birde aldattığı için hastayken hemde bu denli düşmesine ettin buldun oh olsun dedim ama hastalığa sevinmedim

"Bu dünya kötülük edenin kötülük bulduğu yerdir" Ve ben,bu dünyada ilahi adaletin olduğuna inanıyorum. Hayatta ,mazlumun ve hastanın ahını almayın derler. Biz insanların yaradılış özelliklerinde "tepki verme" duygusu da vardır..Kim olsa yaşanılan bir durum karşısında, hele hele sizin gibi tanık olunan bir olgu karşısında aynı tepkiyi verebilir. Sizin bir yanlışınız yok.Sadece gördüklerinizin ve yaşadıklarınızın sonucunda üzüntünüzün bir nebzede olsa hafifleyeceğine inanarak bulunduğunuz bir telafuzdu kurduğunuz cümle. Buna benzer bir mevzuya da ben, yakın çevremde tanık oldum.Evet dünya etme bulma dünyası,etmezsen bulmazsın...

Aynen canım bu sizler benim yaşadıklarımın şahit olduklarimin birikip dışarı vurmasiydi

anladım canım

Hastalıkların ya da insanların hayatındaki talihsizliklerin bu şekilde kötülüğe bağlanmasını doğru bulmuyorum. Sizin kızgınlığınızı anlıyorum ama, aynı hastalıkları yaşayan , başına talihsizlikler gelen insanlara böyle bir damga yapıştırılmasına karşıyım, dünya iyisi bir sürü insan tanıyorum, ne hastalıklar çekiyorlar, neler yaşıyorlar, böyle şeyler duyduklarında zaten bozuk olan psikolojileri iyice bozuluyor. Hastalıkla iyilik kötülüğün alakası yok.

Canım eksik ifade ettim kendimi asla hasta olduğu için oh olsun işte demedim bu kişi gerçekten ben gencim bana bişey olmaz diye geziyordu yani bir gün bende düşerim hasta olurum kaç yıllık karım demedi ben bu yüzden dedim kendine çok güveniyor du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…