- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Böyle denmez evet dememeliydin.Annemin çok eski arkadaşı ayse diyelim adına 15 yıl önce kanser olduğunu öğrendi o zaman 50 yaşındaydı. 2 evladı var şimdi herkes evlendi yuvasını kurdu.
Ayse teyzem kanser hastası olduktan sonra 32 yıllık hayat arkadaşı aldatmaya başladı defalarca hemde. Hatta 6 7 yıl önce bir kadına ev tuttuğunu ve ondan çocuğu olduğunu öğrendik ama ne kadar doğru bilmiyorum kadınları görüyorduk ama bu kadın hangisi belli değil. Ayse teyzenin o haliyle bizim evde defalarca ağlamasına şahit oldum çok üzülüyordum hangi kadın bu duruma düşmek ister kihemde kaç yıllık eşi yüzünden kanser neredeyse her yerine yayıldı bu eşi ise ayse teyzeyi boşanmadı ayse teyze bırakmak istemedi açıkçası çok sevmiş gençken eşini halen seviyor.
Bu gün bir haber aldım bu kisi yani eşi yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyormuş. Kolunda şişme olmuş hastaneye yürüyerek gitmiş acil ameliyata almışlar kan pıhtılaşması olduğu için kan sulandırıcı ilaçlar iğneler vermişler, ameliyatta damarları açmaya çalışırken kalbi durmuş sebebi kalbinde 1 damarın çatlak olması. Kan sızıntısı olduğu için şoka girmiş kalbi durmuş sonra çalıştırmışlar kalbi, yoğun bakıma almışlar. Etme bulma dünyası sen kadını hastayken terket defalarca aldat o kadın senin yüzünden defalarca yoğun bakımda yatsın işte Allah böyle veriyor cezanı dedim diye ailem baba çıkıştı öyle deme yazıktır filan dediler yahu o kadına da yazıktı ama kimse tınlamadı bile ben adama oh olsun dedim diye ben niye suçlu oldum size soruyorum ben yanlış bir tepki mi verdim duyunca??? Ayse teyzenin yaşadıklarını asla unutmadım unutmayacağım o kadın bunları yaşadı hiç kimse üzülmedim biz hariç ben niye üzüleyim bu adama siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz Allah aşkına ya ben mi yanlışım şimdi.
Aslında hasta olduğuna oh olsun demedim ben sadece kendisini hiç hasta olmaz bana bişey olmaz modundaydı ben o yüzden oh olsun dedimBöyle denmez evet dememeliydin.
O adamın yaşadığı kaderindemi vardı yoksa ilahi adaletmi bunu bilemeyiz.
Yorum yapmakta yanlış olur.
Ayrıca düşmüş bi insana oh olsun denmex
Canım niye biliyor musun o kadın çok ağladı ben çocuktum etkilendim çünkü karısını görmedim sadece üzülüp ağlıyormuş sağlığında bi hayrı dokunmadı hasta oldu yine hayrı dokunmadiYani karısı bile boşamamış ve halen seviyorken sen neden o kadar sivrildin ki
Ölmedi canım yoğun bakimdaKimsenin ölümüne oh olsun diyemem heralde mutlaka birileri için özeldir
Nötr kalmayı tercih ederdim
Ne çektiğini allah bilir ama çok ah aldı onu biliyorumÇok haklısın. Yazının sonunda 'Öylece öldü..' yazmışsındır diye korkuyordum. Sürünerek ölsün çünkü.
Canım niye biliyor musun o kadın çok ağladı ben çocuktum etkilendim çünkü karısını görmedim sadece üzülüp ağlıyormuş sağlığında bi hayrı dokunmadı hasta oldu yine hayrı dokunmadi
Fark etmez o haline ölüm döşeğine oh olsun diyememÖlmedi canım yoğun bakimda
Maalesef canım evet ben çok etkilendim onun hıçkıra hıçkıra aglamasındanBence Ayşe teyzen sende derin bir iz bıraktı bu yüzden bu tepkin. Olabalir.
Canım niye biliyor musun o kadın çok ağladı ben çocuktum etkilendim çünkü karısını görmedim sadece üzülüp ağlıyormuş sağlığında bi hayrı dokunmadı hasta oldu yine hayrı dokunmadi
Öyle canım ama işte tutamadım kendimi mi bir an öyle çıktı agzimdanTamam ama kadında seviyorum demiş boşanmamış, Ayşe Hanım da belki başka bir günahından ötürü kanser oldu, böyle bakarsak meseleye ilk günah nerde başladı bilemeyiz,bu bir aile ilişkisi
Sagol canim bende nötr kalayım o zaman çünkü daha çok sayacaktim ailem susturdu beniAdam ölmedi Ayşe Hanım da hayatta,Allah hayırlısını versin kalbini karartma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?