Allah rızası için vazgeçmek..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani böyle toplu bir ortama konu açıyorsanız dalga geçilmesini göze almalısınız. Açtığınız konu çok radikal bir konu çünkü. Bir kaç kişi dışında kimse de saygısızlık yapmamış çoğu kişi espritüel bir dille cevap vermiş. Bu kdar rahatsız olacaksanız mizahtan konu açmayın bence. Azıcık espriden bir şey olmaz.

Madem birbirinizi seviyorsunuz evlenin canım niçin ayrılıyorsunuz ki?

Şimdi bana göre çoook ama çok saçma ama yazından anladığım kadarıyla kendini inandığın dine çok adamışsın saygı duydum e peki neden evlenmediniz de ayrıldınız ? Hani yaşınız falan küçükse erkek arkadaşın en azından nişanlanmaz mı senle ? Nişanlıyla görüşmekte sıkıntı var mı cidden bilmediğimden soruyorum

Peki bir erkeğin 3 sene boyunda hiç görmediği birini bekleyeceğine inanıyor musun? Veya sen bu sürede birine aşık olmayacağının garantisini verebiliyor musun?

Eğer bunu biz uydursaydık çağ Dışı olurduk ama kuran da geçen bir hükme siz çağ Dışı derseniz dinden çıkarsınız
Ona sen Karar veremezsin ben nasıl bir insanim Allah biliyor..sevdım evlendim kocami aldatmadim allaha sukur pirlanta gibi yuvam var ..pismanda degilim..seven herkes yapsin tanisin tanimadan evlenip basini duvarlara carpmaktan bin kat iyi tanidigini zannettiginde yıllar içinde yapar eğer karaktersizse ama en azindan ögrenirsin hatalarindan ders alirsin ama ben kime ne anlatiyorum.

Bakın müslüman değilseniz Ya da müslümanım sanan bir din cahili ve akıl fukarası iseniz bunu tartışmaya girerek belli etmenize gerek yok bize saygı duyun saçma fikirlerinizi kendinize saklayın ben bunun kuran da geçen bir ayet olduğunu söyledim kabul etmiyorsanız kendi doğrunuzu kendinize saklayın ben konuyu açan kardeşimize fikir verdim size değil ben anlamıyorum ki siz eşiniz olacak kişiyle buluştuğunuzda ne konuşmayı planlıyorsunuz yataktaki performansın nedir falan mı neden 3.kişinin yanında rahat olamasınlar ki he şu var zaten erkek sizin zihniyetinizde bir insan ise dindar bir kızla 3.kişi eşliğinde görüşmeyi kabul etmez kendi yaşadığı hayata göre kendi doğrularına göre bir kız bulur flört ile evlenir zaten 3 kişi ile Allah rızası için görüşmeyi kabul eden erkek dindar bir erkektir Sünneti Seniyyeye uyan bir erkektir ve konuşulan şeyler de namaz kılıyor musun kötü alışkanlıkların var mı aile kavramı senin için ne ifade ediyor vs vs gibi manevi sorular oluyor yani 3.kişiden çekinilecek bir durum olmuyor siz yormayın güzel kafanızı

Üzerinize alindiysaniz karisamam
Üzerime alınmammı gerekiyor insanca uyarmak için?
Biri çıkıp diğerini dini inancı ve kararları için yobaz diye etiketlerse uyarırırım, karşısındaki bana göre de sen dinsizsin cehennemliksin vs. derse yine uyarırım.
Şimdi ben dinsizmiyim yobazmıyım?
İnsanım sadece.insanca yaklaşan bir insanım

Burada dini konuda eğitim almış kişiler de fikir belirtti ama siz hala 'kendinizi bilgili mi zannediyorsunuz' diyerek üste çıkıyorsunuz. Saygı göstermeyi bilmeyen sizsiniz.

Ben karar vermiyorum hanım efendi bu Dünya üzerinde nice Alimler Evliyalar var ben Allahtan korkarım kafamdan uydurmam merak etmeyin ben fetvalarla konuşurum ki zaten ben Efendimiz sav den öğrendim ayet ve hadis inkar edenin dinden çıkacağını anlıyor musunuz hükümü veren ben değilim

Git kocana 3 kadın daha ayarla kuranda erkek başına 4 kadın helal noldu yemedi demi diyorum namuslu gecinen herkes namussuzdur.

Ben sevgiliyken esimle yatak performansi konusmadim cunku yatmiyorduk anladinmi konu sahibi neden korkuyor nefsine guvenmiyor muslumanim allaha şükür ama korkuyor cahil ve yobaz degilim git babanda annenle ayni seyleri yapti inan bana yapti yoksa bana bu yorumu yazan bir beden olmazdin...rezil ve igrenc yorumunda sana murluluklar bazilari karanlikta kalmaya devam etmeli konu sahibi ve siz ...

Hayal dünyasında yaşıyorsunuz iki yıl sevgili olduysanız birbirinizi seviyorsanız uzak duramazsınız. Kendinize uç radikal hedefler koyup da sonra gerçekleştiremeyince eyvah günaha battık diye diye kendinizi yersiniz her görüşmeden sonra. Dini çerçevelere uyuyorsanız görüşmenizde ne gibi bir sakınca olabilir?
Not: dindarım. Eşimle flört ederek çok severek uzun yıllar sevgililik sonrası evlendim mutluyum.

Git gocana 3 kadın daha ayarla bende inanim sana haydee yorma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…