- 10 Nisan 2016
- 8.522
- 12.611
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.021
Ayy hadi inşallah gülümmm haber et mutlaka bana gelir bildirim2 tane 3. Gün transferi oldum canım pazartesi günü heyecanlı bekleyişe geçtim artık inşallah güzel haberler alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi inşallah gülümmm haber et mutlaka bana gelir bildirim2 tane 3. Gün transferi oldum canım pazartesi günü heyecanlı bekleyişe geçtim artık inşallah güzel haberler alırım
Bu arada diğerlerinden bir haber var mı?2 tane 3. Gün transferi oldum canım pazartesi günü heyecanlı bekleyişe geçtim artık inşallah güzel haberler alırım
Yazarım aşkım 5 Şubat test tarihimAyy hadi inşallah gülümmm haber et mutlaka bana gelir bildirim
Diğerleri?Bu arada diğerlerinden bir haber var mı?
İşte bizim gezen tavuklar topiğindeki kızlar. Aslında hepsini tek tek ekleyip yazmak istiyorumDiğerleri?
İşte bizim gezen tavuklar topiğindeki kızlar. Aslında hepsini tek tek ekleyip yazmak istiyorum
Biz gruba yazıyoruz halaİşte bizim gezen tavuklar topiğindeki kızlar. Aslında hepsini tek tek ekleyip yazmak istiyorum
Baktığımda çok aktiif olan yoktuda neyse ben birer birer aklımda kalanlara bakimBiz gruba yazıyoruz hala
Ayyy öylemi MashaAllahR Random3 hamiş bebek bekliyor M Mavimiresl Sağolsun her aşamada takip ediyor beni Mucizemmm16 son zamanlarda girmiyor diye biliyorum
Bak bakBaktığımda çok aktiif olan yoktuda neyse ben birer birer aklımda kalanlara bakim
Kuzuuuum nasılsın, nasıl gidiyor? Özlemişiz, gel topiğimize teşekkür ederim canım benim nihayet kavuştuk çok şükür
MashaAllah canım çok şükür.. sağ salim alırsın kucağına inshallahKuzuuuum nasılsın, nasıl gidiyor? Özlemişiz, gel topiğimize teşekkür ederim canım benim nihayet kavuştuk çok şükür
Amin tatlım, darısı sana inşallahMashaAllah canım çok şükür.. sağ salim alırsın kucağına inshallah
Gelicem kuzum.insaAllah
Olsun canım hayat telaşı evdeyiz okullar tatil olunca iki kudurukla ne yapalım hepsi iyi çok şükür sen neler yapıyorsunİyiim canım çok şükür sen nasılsın? Ben de bir ara bizim Ocak topiğine yazmak istedim bir türlü vakit bulamadım. Ne yapıyorsun çocuklar nasıl
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı bir gebelik dilerim insallah minik mucizen seninledir2 tane 3. Gün transferi oldum canım pazartesi günü heyecanlı bekleyişe geçtim artık inşallah güzel haberler alırım
Amin canım Allah razı olsunOlsun canım hayat telaşı evdeyiz okullar tatil olunca iki kudurukla ne yapalım hepsi iyi çok şükür sen neler yapıyorsun
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı bir gebelik dilerim insallah minik mucizen seninledir
Canim ne yaptin nasil gidiyor varmi bi gelismeAmin canım Allah razı olsun
Napıyım ya 5 şubatı bekliyorum heyecanla. Az kaldı İnşallah güzel haberler almayaCanim ne yaptin nasil gidiyor varmi bi gelisme
ne yapim canım işte ramazan geliyor ona hazırlık filan yapıyorummm :))Olsun canım hayat telaşı evdeyiz okullar tatil olunca iki kudurukla ne yapalım hepsi iyi çok şükür sen neler yapıyorsun
merhaba canım hoşgeldin yeni gördüm mesajını ben de çok aktif değilim ama bu aralar sık gelmeye çalışıcam bakalım..Merhabalar kızlar ben geri döndüm hatırlayan olurmu bilmem hala gebelik yok Eylül ayında film çektim çektiğim yer normal derken ben görür görmez bu t rahim dedim birkaç doktora attım t rahim dediler 3 gün önce Adana da Prof.Bülent Haydar Dedeoğlunda Histeroskopi oldum inşallah düşüklerim sebebi budur da çözüm olmuş olur.