- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.001
İyi yaptın canımm İyim kuzucummmmm çok şükür sen nasılsın? Doğum oldu tabi değil miNasılsın canım bildirim gelince bi yazayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptın canımm İyim kuzucummmmm çok şükür sen nasılsın? Doğum oldu tabi değil miNasılsın canım bildirim gelince bi yazayım dedim
Ben de iyiyim çok şükür tabi çoktan 7 aylık olcak 25 inde canım uğraş çaba nasıl aksam oluyo anlamıyorum bi yazayım dedimİyi yaptın canımm İyim kuzucummmmm çok şükür sen nasılsın? Doğum oldu tabi değil mi
teşekkür ederim bilmiyorum tam salıyorum bişey oluyo yine başa sarıyorum hayırlısı olsun bakalımAnlıyorum sizi bazen insan okadar bunalıyorki ne yapacağını ne diyeceğini bilemiyor insan. Herşey de bir hayır vardır sakın isyan etmeyin. Zamanı gelmediyse Rabbim en doğrusunu bilir.
Elbette geçici bir moddasıniz, bu gibi durumlarda biraz salmanız kendinize vakit ayırmanız kafanızı dinlemenizi ve bu konulardan biraz olsun uzak durmanızı tavsiye ederim.
Çok sevindim canım Rabbim ikisinide esirgesin sana bağışlasınBen de iyiyim çok şükür tabi çoktan 7 aylık olcak 25 inde canım uğraş çaba nasıl aksam oluyo anlamıyorum bi yazayım dedim
Bak burada en son ne yazmışsın nasib bu seneye imiş canimmm.. seni sayfamdaki gebeler listesine ekledim bileVall ben adet oldum
Beni silin bu aydannnn
Yaa çok teşekkür edermBak burada en son ne yazmışsın nasib bu seneye imiş canimmm.. seni sayfamdaki gebeler listesine ekledim bile
Aminn canım İnshaAllah güzel düşün güze olsun..Yaa çok teşekkür ederm
Herşey nasip nasipten öteye gidemiyoruz
Jerşeyin vakti var demek ki
Allahım şuam sadece sağlıkşı olsun tek dileğim
Hayır hiçbirşey yapmadımAminn canım İnshaAllah güzel düşün güze olsun..
Ne yaptın bu ay özellikle birşeyler yaptın mıydi?
Çok şükür Rabbim istedi oldu.. İnshaAllah darısı başımaHayır hiçbirşey yapmadım
Hatta aksine iyice saldım.
Düşünmedim bile
Normalde ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırır yastık koyardım onu bile yapmadım yattım uyudum
Nasıl denk geldi hala şoktayım
Ay canım benim umarım yaaaÇok şükür Rabbim istedi oldu.. İnshaAllah darısı başıma
Selamun Aleyküm canım ben de 2. Tüp bebek denemesi yapıyorum ama e 2 ilk denemede de sıkıntılıydı bu sefer de aynı yükselmiyor sen naptın neden böyle oluyormuş doktorun bişey söyledi mi?Benim de bı kaç ay öyle olmuştu. Doktor bazı aylar bu şekilde olabilir demişti.
Belki seninde öyle oldu bilemedim. Peki yumurtlama belirtisi varmı. Doktorum güvenlir canım. Sorun benim e2 degerim yükselmiyor.
Canım İnshaAllah güzle sonuç alırsın Rabbim sevindirsin seni kuzumSelamun Aleyküm canım ben de 2. Tüp bebek denemesi yapıyorum ama e 2 ilk denemede de sıkıntılıydı bu sefer de aynı yükselmiyor sen naptın neden böyle oluyormuş doktorun bişey söyledi mi?
Amin canım inşallah ya bu gün biraz moralim bozuk sabah kontrol vardı yumurtalar yavaş büyüyor doktorun istediği gibi değilCanım İnshaAllah güzle sonuç alırsın Rabbim sevindirsin seni kuzum
Huhuuuu kuzucum nasılsınCanım İnshaAllah güzle sonuç alırsın Rabbim sevindirsin seni kuzum
Bıraktım tedaviyi ben. Senin tedavin hayırlı olsun canım bu kez her şey yolunda gidiyor, bunları duyarım sendendileğim buSelamun Aleyküm canım ben de 2. Tüp bebek denemesi yapıyorum ama e 2 ilk denemede de sıkıntılıydı bu sefer de aynı yükselmiyor sen naptın neden böyle oluyormuş doktorun bişey söyledi mi?
Amin inşallah bu gün opu oldum 3 tane yumurta toplandı pko luyum ben bu sayı çok az ama gerekli olan 1 yumurta ve bir sperm inşallah herşey güzel olurBıraktım tedaviyi ben. Senin tedavin hayırlı olsun canım bu kez her şey yolunda gidiyor, bunları duyarım sendendileğim bu
Amin her şey güzel ölüyorAmin inşallah bu gün opu oldum 3 tane yumurta toplandı pko luyum ben bu sayı çok az ama gerekli olan 1 yumurta ve bir sperm inşallah herşey güzel olur
İyiim canım çok şükür sen nasılsın? Ben de bir ara bizim Ocak topiğine yazmak istedim bir türlü vakit bulamadım. Ne yapıyorsun çocuklar nasılHuhuuuu kuzucum nasılsın
Nedir canım son durumlar, Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün.Amin canım inşallah ya bu gün biraz moralim bozuk sabah kontrol vardı yumurtalar yavaş büyüyor doktorun istediği gibi değil
2 tane 3. Gün transferi oldum canım pazartesi günü heyecanlı bekleyişe geçtim artık inşallah güzel haberler alırımNedir canım son durumlar, Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün.