• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmis seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar! Erkege etek giydirmek ceza falan degildir, etek giymek de kotu bir sey degildir!
Unutmadan, etek giydirsinler demedim.
Demek istediğim şeyi yazamadım, sol kulağa sağ elimle ulaşmaya çalıştım.

Kizcagiz simdi hastanede kurtuldu ama, ben hala polisler kapidayken onun icerde siddet gordugu anlari dusunuyorum. Aklimdan cikmiyor malesef. Nasil korktu, nasil kotu oldu, nasil aci cekti kimbilir. :KK42:
O serefsiz orda o kizi öldurebilirdi de. Rabbim korudu resmen. Cok sukur.

Arkadaşlar
Sıradan vatandaşlarız
Tek yapacağımız ses çıkarmak
İnş maş diye diye olmuyor
Yazın diyorum habercilere
Yazın
Durduk yere hastaneyi meşgul etmeyin
Sabaha kadar ses çıkarın ki
Gazeteci ordusu yığılsın ilçeye
Kamuoyu aydınlansın

Kizcagiz simdi hastanede kurtuldu ama, ben hala polisler kapidayken onun icerde siddet gordugu anlari dusunuyorum. Aklimdan cikmiyor malesef. Nasil korktu, nasil kotu oldu, nasil aci cekti kimbilir. :KK42:
O serefsiz orda o kizi öldurebilirdi de. Rabbim korudu resmen. Cok sukur.
Gercekten öldurmemesi buyuk mucize nasilsa kurtulamam deyip bisey yapabilirdi kizcagiza

Arkadaşlar
Sıradan vatandaşlarız
Tek yapacağımız ses çıkarmak
İnş maş diye diye olmuyor
Yazın diyorum habercilere
Yazın
Durduk yere hastaneyi meşgul etmeyin
Sabaha kadar ses çıkarın ki
Gazeteci ordusu yığılsın ilçeye
Kamuoyu aydınlansın
Ben her yere yazdim hatta instada kadin haklari sayfalarina bile.. sabaha hepsi ayaklanir

Benim bildiğim kadarıyla tecavüz ve istismar suçuyla yatanlar diğer suçlularla bir cezaevinde yada bir koğuşta olmuyor. Yani tecavüzcüye kendince ceza veren, şişleyen, tecavüz eden, kısasa kısas yapan da zaten aynı suçtan içeri girmiş kişi oluyor. Zaten sapık ve sözde ceza veriyorum diye sapıklığını meşrulaştırıyor. Bir de kahraman ilan ediyoruz böylelerini. En güzeli idam. Suçu kesinse kadına ve çocuğa bunu yapan öldürülmeli. Başka bi tecavüzcüden adalet beklenmemeli.

Haklisin kuzum ama içimizden birine bilgi verse 2 saniye yeter :KK43:

Siz öğrendiniz aslında, şimdi buradan bir sürü kişi arayıp kitler iyice meşgul eder diye düşündüm. Ben bakanlık devreye girdikten sonra kızın sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum, ana yok baba yok garibimin. Önemli olan o şeref yoksununun hak ettiği cezayı alması. Bunun için kamuoyu oluşturmaya çalışalım. Ben haber sitelerine de bildireceğim, duyursunlar. Ekşide de duyuldu, duyulmadıkça ceza alamaz.

Tam olarak söylemek istediğim buydu işte yazıyordum ki mesajınızı gördüm...
Evet aynen öyle bir erkeği aşağılamak isterken karı gibi bakın "kadın" bile değil karı gibi ağlama, karı gibi dırdır etme. Böylelerine etek giydirmek lazım vs söylemler kadın olmanın aşağılık birşey olduğunu vurguluyor. Biz yapmayalım bari ya..
Biz kendi haklarımızı savunamazsak başkası kılını kıpırdatmaz
Iyide karsimizdaki erkek kilikli canavarin boyle inceliklerden anladigini nerden biliyoruz?Bu tipler savunmasiz bir genc kiza tecavuz ederken erkek olmakla erkeklik organlariyla gurur duyar bu sekilde kendilerini guclu hissederler..erkek olmak onlarin en buyuk gurur kaynagidir..organlari yoksa bir hictir onlar..kisilikleri bu dogrultuda gelişir..bu tiplere etek yada dansoz elbisesi giydirmekle tehtit etmek veya bu eylemin yapilmasi onlar icin bir iskence olabilir..o cok guvendikleri erkekliklieri incinir..utanirlar ezilirler..tipki bir böcek gibi sefillesirler...Acikcasi bu ani izlemek bana buyukkk bir zevk verir..ve asla kadin oldugum icin kendimi asagilanmis hissetmem..durum ortada cunku..sorun ve cozum olarak bakarim..bir ozdeslesme yada kadini asagilama yoktur burda.

Siz öğrendiniz aslında, şimdi buradan bir sürü kişi arayıp kitler iyice meşgul eder diye düşündüm. Ben bakanlık devreye girdikten sonra kızın sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum, ana yok baba yok garibimin. Önemli olan o şeref yoksununun hak ettiği cezayı alması. Bunun için kamuoyu oluşturmaya çalışalım. Ben haber sitelerine de bildireceğim, duyursunlar. Ekşide de duyuldu, duyulmadıkça ceza alamaz.

Emniyet müdürü ile de görüşeceğim yarın ben bir kere kendi mevzun için görüşmüştüm yardımcı olmuştu hatırlar heralde

Hayir bir ara deli cesareti gelmişti adresi bilsem oğlumu kucaklayıp gidecektim :KK43: neyse ki kız güvende şuan
Aman canim dikket et telefonla ugrastin oda yeter elimzden bisey gelmiyor.. sansa gecen hafta o hastanede annemin yaninda yatili kaldim kac gun denk gelse suan kapisinda bekliyor olurdum

Aman canim dikket et telefonla ugrastin oda yeter elimzden bisey gelmiyor.. sansa gecen hafta o hastanede annemin yaninda yatili kaldim kac gun denk gelse suan kapisinda bekliyor olurdum

Aynen canim aynen hepimiz elimizden geleni yaptık yapacağız da inşallah adil sonuçlarla döneriz bu işten..

Kızlarcım herkes gergin, o sinir stresle ataerkil kültürümüzde dile pelesenk olmuş kelimeleri yazabiliyorlar. Siz de haklısınız, eril dil ben de sevmiyorum ama önemli olan kızımızın kurtulması. O şeref yoksununun salınmaması için neler yapabileceğimizi konuşsak daha doğru diye düşünüyorum.

Astroia'cigim bizlerin bundan sonra yapacagi tek sey davanin takipcisi olmak, kadin derneklerinde gonullu calismak, ya da bu derneklere bagis yapmak ki; ekonomik ozurlugu olmayan, kendisine destek olunmayan kadinlar baslari sikistiginda kapiyi carpip cikabilsinler de, aylarca yillarca bunlara katlanmsinlar diye.

Dil onemli su an onemsiz gozukuyor gibi geliyor ama bizler buyumus cocuklariz Astoria. Cevremiz ve algisi bizlerin duygusal dunyasini etkiliyor, bizler " seks yaptim hayatim bitti, tecavuze ugradim ben kirlendim, ben mahvoldum, o kiz simdi mahvoldu, nasil toparlayacak vs" yazarak tramvayi derinlestirmekten baska bir ise yaramayiz ondan dil onemli diyorum.

Bak cocuklugumdan bir ornek vereyim sana. Ufak bir bisiklet kazasinda bacagimda bir kesik olustu ama farketmedim bir sizi duydum(ilkokula gidiyorum). Gittim bir baktim bir karislik bir yarik bacagimda, kaba etim kirmizi kirmizi ortada. Usulca corabimi cektim kime soylesem diye dusundum ablama soyleyeyim bari dedim. O ana kadar gayet sakin olan "ay tamam kesilmis gideriz doktora dikilir diyen ben ablamin" off o ne, ne oldu, ne kadar kotu, vs vs laflarindan sonra" , " herhalde bana cok kotu bir sey oldu da ben algilayamadim" diye kiyameti kopardim, ziril ziril agliyorum. Cevremdekilerin korkusu kaygisi, bende ikinci tramvaya sebep oldu. Ondan derdim!, gelir bir gun okur buralari diye. O okumasa baskasi okur diye.
Elimden ne yazik ki baska da bir sey gelmiyor; gonulluluk ve bagis!

Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret sana yazmadim yaziyi ozellikle sadece okuduklarima nazaran yazdim, ondan seni alintilamadim. Kirdiysam o yuzden affola!

Son düzenleme:
Back