• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Onu yapan abilerin yureklerinden,ellerinden öperim beee
yalnız benim bildiğim, bunun tıkılacağı yer aynı suçtan girenlerin olduğu yer. yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama, yani diğer abiler de tecavüzden giren sapıklar. pek öpülecek yürekleri elleri yok..

hiç öyle düşünmedim phillycim.

ne biliym dövmek olsa tek suçu, döve döve bi hal olsunlar derdim.

çünkü "sana yapılsa hoşuna gider mi" diyoruz ya, tam olarak "nasıl oluyomuş?" duygusunu yaşasın istiyorum böyleleri.
Sizin içinizi soğutabilir belki ama bu akşamki şerefsize varsayalım yapıldı aynı şey. O zaman biz kendi ellerimizle bir suçlu yaratmış oluyoruz. Bahsedilen bu aslında. Yoksa gönlümden geçen etlerini cımbızla tek tek koparmaktır o ayrı mevzu...

sıte sahıbı oldugu ıcın; uyelerın ip bılgılerınden boyle cok vahım durumlarda yetkılılere bılgı verebılır
sahsen ben emnıyetdekı kuzenımı aradım
corlu emnıyetını aradım
155 ı aradım
183 u aradım
herkesden bılgı aldım ne yapabılırız dıye
burdakı yazılanların ekran goruntusunu alıp maıl ıle emnıyete bıldırdım

emınım bırcok kısı aynı seyı aynı anda yapmıstır
zaten @Kazen olmasa muhtemelen kızcagız yasamıyor olurdu resmen hayat kurtardı
Cok buyuk bir sevap işlediniz. ALLAH bin kere razi olsun. Ne guzel insanlarsiniz siz ...

hiç öyle düşünmedim phillycim.

ne biliym dövmek olsa tek suçu, döve döve bi hal olsunlar derdim.

çünkü "sana yapılsa hoşuna gider mi" diyoruz ya, tam olarak "nasıl oluyomuş?" duygusunu yaşasın istiyorum böyleleri.
Tam olarak söylemek istediğim buydu işte yazıyordum ki mesajınızı gördüm...
Evet aynen öyle bir erkeği aşağılamak isterken karı gibi bakın "kadın" bile değil karı gibi ağlama, karı gibi dırdır etme. Böylelerine etek giydirmek lazım vs söylemler kadın olmanın aşağılık birşey olduğunu vurguluyor. Biz yapmayalım bari ya..
Biz kendi haklarımızı savunamazsak başkası kılını kıpırdatmaz

Ataerkillilik dile bulasmis, hayatimizin her yerinde! Kadinlar ve kadinlikla alakali hersey asagilaniyor, erkekten asagi, bayagi bir canli gibi dusunuluyor kadin!. Ve igdedali igdedali nin dedigi gibi bir suru cumle var dilimizde !.

yalnız benim bildiğim, bunun tıkılacağı yer aynı suçtan girenlerin olduğu yer. yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama, yani diğer abiler de tecavüzden giren sapıklar. pek öpülecek yürekleri elleri yok..
sımdı dava surerken ıcerı atılacak ya
dava sonuclanana kadar belkı baska sehır cezaevıne gonderılecek
o zamana kadar kı surec 1 gun bıle ona 10 yıl gıbı olacak

Sizin içinizi soğutabilir belki ama bu akşamki şerefsize varsayalım yapıldı aynı şey. O zaman biz kendi ellerimizle bir suçlu yaratmış oluyoruz. Bahsedilen bu aslında. Yoksa gönlümden geçen etlerini cımbızla tek tek koparmaktır o ayrı mevzu...
diyorum ya kendine yapıldığında nasıl oluyomuş görsün isterdim..

Yesinler birbirlerini ..bunları besliyoruz ya içerde zehir zıkkım olsun .

Ataerkillilik dile bulasmis, hayatimizin her yerinde! Kadinlar ve kadinlikla alakali hersey asagilaniyor, erkekten asagi, bayagi bir canli gibi dusunuluyor kadin!. Ve igdedali igdedali nin dedigi gibi bir suru cumle var dilimizde !.

Kızlarcım herkes gergin, o sinir stresle ataerkil kültürümüzde dile pelesenk olmuş kelimeleri yazabiliyorlar. Siz de haklısınız, eril dil ben de sevmiyorum ama önemli olan kızımızın kurtulması. O şeref yoksununun salınmaması için neler yapabileceğimizi konuşsak daha doğru diye düşünüyorum.

İyi de ne zaman gelecek. Daha kaç tanemiz işkence çekecek. Kaç tanemiz sessiz çığlıklar atmaya devam edecek. Neden bizlerin sesini duymuyorlar. Yada neden işlerine gelmiyor.

Hata nerde?

Yazacak coook şey var ağız dolusu da küfür

Ben adaletin bu dünyanın hiç bir yerinde olduğuna inanmıyorum!!
Yok adalet yok gelmiyor da..
Ah vay edip kahretmekle kalıyoruz kendimizi..
Masumların yaşadıkları
Bıçak yarası bırakıyor kalplerine..
Zalimler fink atıyor ortalıkta ..
Biz adaleti asıl keseceklerden değil de
Başka suçludan adalet bekler olduk....

Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmis seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar! Erkege etek giydirmek ceza falan degildir, etek giymek de kotu bir sey degildir!
Hayır asla onu demek istemedim. Olay ilk açıldığı andan itibaren kendimi yiyip bitiriyorum. Herşeyi kadınlığa yormayın rica ederim.
Zevk alarak yaptığı şerefsizliği kendine yapsınlar istiyorum.
Evet istiyorum.
Erkek gibi güreşsin mi dicem sinirden Allah aşkına.
Herşeyi kadını aşağılamak olarak görmeyin, hiç birşeyle özdeşleştirme yok.
Olay psikolojik fiziksel şiddetken ben kalkıp bunu yapsınlar demedim.
Ben ne yaptıysa ona yapsınlar dedim

Ve diyorum.

Allah biliyor böyle şeylere çok özen gösteririm her zaman. Mesajlarımı görüyorsanız arada sırada görmüşsünüzdür asla ve asla yapmam.

Bu konuda yapmayın.
Lütfen.
Heryerde duyar kasın ama bu konuda yapmayın yeterince yıprandık..

02:10...
bence taaaa üye olduğu gün niyetlenmiş yardım istemeye.
bugün milat olur inşallah onun için. çileyle geçen son günü olsun inşallah

kızlar hepinizden tekrar Allah razı olsun. ben de uyuyayım artık.
IMG_1020.PNG

Back