• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Başına yansırsa kadın dernekleri de harekete geçecektir kızımızın oturduğu ilde ilçede
Keşke tanıdığımız eli kolu uzun insanlar olsa da yavrumuzun geleceği sadece ışık olsun diye uğraşsak

Bu süreç çok sancılı geçecek. Psikolojik destek alması lazım tabi önce uzun bi sure.

Aslında hiçbir insan bunu unutamaz ama biz kadinlar çok güçlüyüz. Biz basarabiliriz. Yeterki cevremizden böyle pislikler yok olsun gitsin.

Peki bu taciz-tecavüz davalarına neden hala kesin bi ceza yok.

Insan hayatı önemli dir tabi ama insan olan için. Keşke yargı düzenleme yapsa bu konuda. Inanki idam artık gözümde tek çözüm haline geldi. kendime bunu söylediğim için kızamıyorum bile. Vicdanım bu konuda kalkıp gidiyor masadan.

Malesef bu dediğinize katılmıyorum.
Bir istismarın cezası başka bir istismarla verilmemeli.
Madem ki yapılan yanlış ve buna tepki gösteriyoruz yanlışa yanlışla tepki vermemek gerektiğini düşünüyorum.
Bu insana yapılanın yanlışlığı gözüme bile görünmüyor maalesef.
Bu beni kötü kalpli yapabilir belki ama karşıdaki mahlukatı insan olarak görmüyorum.

Aman allahım neler olmuş ... Allah razı olsjn hepinizden vallahi... Harika birlik olmuşsunuz

fazlasıyla kaba bir tabir ama, eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar.

bir yanlış bir kez olsa hatadır suçla karşılık verilmesin deriz ki bence uçkur hatalık bişey değil. mantıklı bir şey söylediniz ama bence bu konuda buranın içini anca bu soğutur.

bir değil iki değil Allahın yetimini sana sahip çıkıcam de kapat eve bi güzel ihtiyaç gider zorla, bide ziftlendiğin zıkkımlara alıştır, bide döv, polis varken bile kapıyı kilitle döv. ama sana yapılmasın öyle mi?

bana bu kadar hümanistlik yaramıyor arkadaşım.
ölüm haktır böylelerine

Madem ki yapılan yanlış ve buna tepki gösteriyoruz yanlışa yanlışla tepki vermemek gerektiğini düşünüyorum.

Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmis seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar! Erkege etek giydirmek ceza falan degildir, etek giymek de kotu bir sey degildir!

Son 10-15 sayfayi okudum da ilk sayfalari okuyamadim. Kazen bey kizin adresini nasil buldu ve bakanliga kim şikayet etti?
Kadinlar kulubunde yeni oldugum icin hiç kimseyi tanimiyorum ve burdaki kadinlarin da bu kadar guzel yurekli oldugunu bilmiyordum. ALLAH gonlunuze gore versin ...

ben bugune kadar kizcagizin sesini cikardigina düşünmüyorum. Korkuyordu utaniyor ona yasatilanlarin kendi sucu utanmasi gerekenin kendisi oldugunu düşünüyordu. Yavrum buraya bile çekinerek yazdi. esas süreç bundan sonra başlıyor i serefsizin şerefsiz anası babası akrabaları bilmemneleri bu kızı rahat birakmazlar. Artık baska bir şehre mi gönderilecek ne yapilacak hic bilmiyorum ama güzel şeylerin olacağını düşünüyorum. Ben bu gece insanliga bir kez daha inandım. Umuyorum esaslı bir tedavinin ardından kendine guvenecek kendine yeniden bir hayat kurmayi başaracak. Kalbim neremde atıyor bilmiyorum ama en azından bundan sonraki Güzel gelişmeleri bekliyorum. Medya zaten eksinin takipçisi mutlaka haber yapilacaktir. İnşallah bu kansız da boy boy afişe edilecek. Bu saatten sonra hukuk da peşini bırakmaz diye düşünüyorum. Bu arada @kazen iyi ki ilk etapta pprofili yasakladin. Çünkü burada yüz sayfa da yazsak polisi ara demekten oteye gecemeyecektik. Kızcağız da bu korkuyla ayni işkenceleri yasamaya devam edecekti. İyi ki yazdiniz numaranizi iyi ki sizi aradı.

Canim sosyal medya üzerinden bir ihbarla gelen darp ve tecavüze uğrayan bir bayan vardı sağlığı ile bilgi almak istiyoruz herkes merak ediyor durumunu diyince anlayışla karşılıyorlar ben 4 kerre aradim ses aynı ses sizde arayın takıntılı bu kadın demesinler benden için zırt pırt arar oldum sizlerde arayin ki sosyal medyaya yansıdığı belli olsun herkes işini öyle yapsın
şuan arayamam maalesef ama sabah ben de arıycam bakalım.

bu millet şeyinin derdine son yıllarda ne çok düşer oldu. kıyamet alameti midir yarabbim nedir.

Bu süreç çok sancılı geçecek. Psikolojik destek alması lazım tabi önce uzun bi sure.

Aslında hiçbir insan bunu unutamaz ama biz kadinlar çok güçlüyüz. Biz basarabiliriz. Yeterki cevremizden böyle pislikler yok olsun gitsin.

Peki bu taciz-tecavüz davalarına neden hala kesin bi ceza yok.

Insan hayatı önemli dir tabi ama insan olan için. Keşke yargı düzenleme yapsa bu konuda. Inanki idam artık gözümde tek çözüm haline geldi. kendime bunu söylediğim için kızamıyorum bile. Vicdanım bu konuda kalkıp gidiyor masadan.

Idam hafif kısas gelmesi lazım sonrada idam

Istismar mı yooo bence değil, madem bu tarz şeylerden hoşlanıyor hoşlandığı dilden konuşsunlar, Yanlışa yanlışla tepki vermemek Dönemi'ni maalesef geçtik, şimdi kısasa kısas dönemi, bir hayat karardı bu kız zaten yapayalnızken birde üstüne yaşadığı travmalar bunun Hesabını kim verecek, bunlara hayvan bile diyemiyorum, hiçbir hayvan bu zulmü yaptığını görmedim...

Bundan sonra kimseye ön yargılı olmayalım lütfen direk fakeeee trollll demeyelim nolur :KK43: !!!!!!!!!

Fake üyeler belli oluyor o dalga kokusu alınıyor yazdıklarından. Ben de başta okumadan aaa fake miymiş dedim ama yazdıklarını bir okudum. Net çaresizlik akıyor belli yani, olay gerçek. En baştan anladım. İyi ki Kazen bey banladı da kız ona ulaşabildi, yardım edilebildi. Binlerce şükür.

istismarla değilde idamla karşılık verilebilir mesela. süper ötesi olur. bu pisliklere cesaret edemezler belki.
ölum kurtulusu olur
bence idam densın hergun ıdam edılecegını dusunsun oyle bır omur sursun bırde katıllerın sapıkların arasına yerlestırsınler kendısını oyle bı kogus olsun
tadından yenmez

Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmi seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar!
Tam olarak söylemek istediğim buydu işte yazıyordum ki mesajınızı gördüm...
Evet aynen öyle bir erkeği aşağılamak isterken karı gibi bakın "kadın" bile değil karı gibi ağlama, karı gibi dırdır etme. Böylelerine etek giydirmek lazım vs söylemler kadın olmanın aşağılık birşey olduğunu vurguluyor. Biz yapmayalım bari ya..
Biz kendi haklarımızı savunamazsak başkası kılını kıpırdatmaz

ölüm haktır böylelerine
ölüm değil.

ölüm günahsız insana boş yere hayatın güzelliğinden kopmak.

suçlu zalim pisliklere ise kurtuluştur.

en güzeli sürüm sürüm süründürüp burnundan getirmek.

suçüstü olması mükemmmel oldu.

içleriniz rahat olsun.

Bence buradaki her kadın kendi çocuğunu , ahlaklı, duyarlı, merhamet, vicdan sahibi bireyler olarak yetiştirerek başlamalı bu işe. İslam ahlakı olmalı ... Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla olmamalı

Sadece yanlis degil resmen kadin dusmanligi tekrardan, erkegi cezalandirmanin yolu "kadinlastirmaktan, etek giydirmekten gecer, cunku kadinlar erkekten asagidir. Erkegi kucultmek icinde, kadinlarla ozdeslesmis seylerle eslestirelim" gibi bir alt mesaj icerir bu. Kadinlar farketmeden kullaniyorlar bunu, bundan vazgecin artik sevgili kadinlar! Erkege etek giydirmek ceza falan degildir, etek giymek de kotu bir sey degildir!
hiç öyle düşünmedim phillycim.

ne biliym dövmek olsa tek suçu, döve döve bi hal olsunlar derdim.

çünkü "sana yapılsa hoşuna gider mi" diyoruz ya, tam olarak "nasıl oluyomuş?" duygusunu yaşasın istiyorum böyleleri.

Canim sosyal medya üzerinden bir ihbarla gelen darp ve tecavüze uğrayan bir bayan vardı sağlığı ile bilgi almak istiyoruz herkes merak ediyor durumunu diyince anlayışla karşılıyorlar ben 4 kerre aradim ses aynı ses sizde arayın takıntılı bu kadın demesinler benden için zırt pırt arar oldum sizlerde arayin ki sosyal medyaya yansıdığı belli olsun herkes işini öyle yapsın
Canım hastanenin numarasını ozelden gönderebilir misin bana da?

Son 10-15 sayfayi okudum da ilk sayfalari okuyamadim. Kazen bey kizin adresini nasil buldu ve bakanliga kim şikayet etti?
Kadinlar kulubunde yeni oldugum icin hiç kimseyi tanimiyorum ve burdaki kadinlarin da bu kadar guzel yurekli oldugunu bilmiyordum. ALLAH gonlunuze gore versin ...
sıte sahıbı oldugu ıcın; uyelerın ip bılgılerınden boyle cok vahım durumlarda yetkılılere bılgı verebılır
sahsen ben emnıyetdekı kuzenımı aradım
corlu emnıyetını aradım
155 ı aradım
183 u aradım
herkesden bılgı aldım ne yapabılırız dıye
burdakı yazılanların ekran goruntusunu alıp maıl ıle emnıyete bıldırdım

emınım bırcok kısı aynı seyı aynı anda yapmıstır
zaten Kazen Kazen olmasa muhtemelen kızcagız yasamıyor olurdu resmen hayat kurtardı

Back