- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
Şeytanın yeryüzüne inmiş haliymiş şerefsiz. Kazen bey, iyi ki ulaştınız, iyi ki ilgilendiniz. Güzel insanlar, teşekkürler. Sayenizde bir genç kızımızın hayatı kurtuldu. Umarım bundan sonraki hayatı daha iyi olur. Psikolojik desteğe ihtiyacı var. Sisyphe o konu nasıl oluyor biliyor musun? Muhtemelen çok verimli olmuyordur diye tahmin ediyorum ben ama.
Astoria bu gece maalesef ilk etapta doktor kontrollerinde geçecek, çünkü ortada bir tecavüz var. Çok da detaya girmek istemiyorum fakat olası gebelik için ilaç vs verilecek. Zor ve yıpratıcı bir süreç fakat bunların yapılması gerekiyor. Sosyal Hizmet uzmanı tüm bu aşamalarda kişinin yanında olmak zorunda. Psikiyatri servisi de zaten ilgilenecektir. Ancak böyle durumlarda Sosyal Hizmetler açısından öncelik kişinin güvenliği, barınması gibi konular üzerine yoğunlaşır. Gerekli işlemler tamamlandıktan ve kişi biraz kendine geldikten sonra psikolojik destek de verilir elbette. Fakat ülkemizde yetersiz olduğu da bir gerçek, süreklilik konusunda sorun oluyor çünkü.