- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
26 dk önce siteye girmiş yaniNedemek oluyor bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 dk önce siteye girmiş yaniNedemek oluyor bu?
Hepimiz endiseliyizİnşaAllah canın endişeliyim kaç gündür
ArkadaşlarKan testinin yapilmamasini bende anlamadim ki. Ne bicim doktor bunlar
Ne biliyim ya Allah yardimcisi olsun.bu sadece biri her gun kac kadin bu muameleye maruz kalıyor kimbilir.cezalarimiz hic caydirici değil dayak yemis bir kadina sikayetcimisin diye sorulurmu?yok zevk aliyorum diyecek degil ya.neden iceri tikmiyorlar,bu gibi manyaklarla yaşamak zorundamiyiz.insan bu ya insan...bu şekilde tahrik edici yazmayalım kıza zarar verebilir
Giren o değildiEvet mesaja tıklayınca da yazıyor, okurken yani. Ama birine yazdıysa bize söyler zaten ben konuştum diye bekleyelim bakalım
aynen, her türlü CANa yapılan zulümün yaptırımı olmalı ama malesef bizde yok!Ne biliyim ya Allah yardimcisi olsun.bu sadece biri her gun kac kadin bu muameleye maruz kalıyor kimbilir.cezalarimiz hic caydirici değil dayak yemis bir kadina sikayetcimisin diye sorulurmu?yok zevk aliyorum diyecek degil ya.neden iceri tikmiyorlar,bu gibi manyaklarla yaşamak zorundamiyiz.insan bu ya insan...
Gerci hayvana yapılsada ayni benim gözümde
yanı sıtede msjlar kısmına gırmıs bırılerının yazdıgı ozel mesajı okumus ya da cevaplamısO ne demek ki
yanı sıtede msjlar kısmına gırmıs bırılerının yazdıgı ozel mesajı okumus ya da cevaplamıs
Umarım giren ve okuyan o olsunyanı sıtede msjlar kısmına gırmıs bırılerının yazdıgı ozel mesajı okumus ya da cevaplamıs
Ay nolur yapmayın kaç gündür hop oturup kalkıyorum kızımıza bişey olur diye düşüncesi bile kötü inşaAllah okuyan hogatha dır dediğiniz gibi.Umarım giren ve okuyan o olsun
İçim bi bulandı ya
Ay bravo tatlımBence foruma giren H Hogatha değildi. O karaktersiz bu işin nasıl duyulduğunun peşine düştü bence ve kıza söyletti zorla ve buraya girdi. Eğer birden biz mutluyuz herşey yolunda gibi olağan akışa aykırı bir mesaj gelirse şaşırmam çünkü o psikopat dikkatleri üzerinden çekip olayın unutulmasını sağlamak isteyecektir.
2bin küsür girdi var
Yarısı kadar mesaj
Olsa
Haydi o girdi diyelim
Kısıtlı vakitte okudu okuyabildiğini
Bence onun nicki ile başlık açıp orda etiket yapalım
Yazalım
Ama üzüldüm tüh vah değil
İnş maşallah değil
Gerçek anlamda çıkar yol sunacak olanlar yazsın.
Tabi giren oysa
tabiki her firsati degerlendirmek gerekiyor. Bununda deniyelim .2bin küsür girdi var
Yarısı kadar mesaj
Olsa
Haydi o girdi diyelim
Kısıtlı vakitte okudu okuyabildiğini
Bence onun nicki ile başlık açıp orda etiket yapalım
Yazalım
Ama üzüldüm tüh vah değil
İnş maşallah değil
Gerçek anlamda çıkar yol sunacak olanlar yazsın.
Tabi giren oysa
Yoksa hırsıza kapı açmak olacak
Akrabası diye sikayetci olamadi yabanci olsa olabilirdi belki..tabiki her firsati degerlendirmek gerekiyor. Bununda deniyelim .
Fakat unutmayalim ki kizin en büyük sansi elinden kacti polise sikayetci olmamakla..
Biz de bakarız.. kimsesiz değilki burda kaç kadın sahip çıkar yardimcı oluruzAkrabası diye sikayetci olamadi yabanci olsa olabilirdi belki..
Senin kimsen yok kizim sana biz bakiyoruz dedilerse...
Ya kolay degil.Akrabası diye sikayetci olamadi yabanci olsa olabilirdi belki..
Senin kimsen yok kizim sana biz bakiyoruz dedilerse...