Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
- 53
Iyi de bunun yeri burasimisir?Gerçekten neden boşuna yemin ediyemki rasgele biçeyler yapmaya çalışıyordum yapmaz olaydım
Ben de çok yeni üye oldum iki saat sitede gezindim çözmek için,okuyup öyle yazın en can alıcı konuya reklam yapmak ne kadar mantıklı!!
- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
- 53
Sabah erkenden canlı yayın numaralarını da arayalım mı?zor baģlanılıyor zaten durumu anlatırız,müge anlı esra erol zahide yetisZahide Yetis instagram hesabini cok aktif kullaniyor arkadaslar ozellikle program esnasinda konuklarina soru yonetliyor oradaki sorulari okuyarak. Oraya pek cok yorum birakarak onun dikkatini cekebiliriz
Insallah yardımları dokunur
- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
Ek gelire mi ihtiyacınız var?oturduğunuz yerden para kazanmanın tam zamanı
Bas git manyak misin ??
Son düzenleyen: Moderatör:
İyde bacım sen niye balıklama bdv nin içine reklam la daldin burda yerler adamıHaklısınız hiç mantıklı değil ama ben yemin ediyoruö size konuyu bilsem yaparmıydım yapmaz olaydım ilk ve son olacak kesin
Evet iletisim numaralarini veriyorlar siteleri de var inanin surda bi elli kisi bastirsak mesejlara yorumlara bile ulasabilecegizSabah erkenden canlı yayın numaralarını da arayalım mı?zor baģlanılıyor zaten durumu anlatırız,müge anlı esra erol zahide yetis
Insallah yardımları dokunur
- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
Arkadaşlar çok üzgünüm gerçekten bilinçlı yapmadım konuyu bilmiyordum ve hala daha bilmiyoeum gerçekten
Lütfen kes artık ya yazma araya birşey yazmayın arkadaşlar bisey diyeceğim lutfenbkaynamasin arada
- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
- 53
Okuyun arkadaşım okuyun!!Arkadaşlar çok üzgünüm gerçekten bilinçlı yapmadım konuyu bilmiyordum ve hala daha bilmiyoeum gerçekten
Hatta şu an biraz hava alın ve tekrar okuyun..
- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
İyi tamam affettik git hadi insta da yap reklamını burda yasakArkadaşlar çok üzgünüm gerçekten bilinçlı yapmadım konuyu bilmiyordum ve hala daha bilmiyoeum gerçekten
Önemli bi konudayiz
- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
- 53
Tamam ben sabah ilk iş arıyorum yayınları inşallah faydamız olur inşallahEvet iletisim numaralarini veriyorlar siteleri de var inanin surda bi elli kisi bastirsak mesejlara yorumlara bile ulasabilecegiz
- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
Iyi birsey dede de kafami yastiga rahat koyayim azıcıkLütfen kes artık ya yazma araya birşey yazmayın arkadaşlar bisey diyeceğim lutfenbkaynamasin arada
- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Özet 26 yaşındaki kız intiharı düşünen amcaoglu tarafindan dayak yiyen uyuşturucuya alistirilan tecavüz edilen bir kız ......kazen olayın doğru olduğunu polis ekiplerini gönderdiğini söyledi.... tecavüzcu olayı anladi polisten önce eve girip kızı malesef tekrar darp etti ......çilingirle kapı açıldı karakola gidildi kız şikayetçi olmadı .... malesef psikolojisi iyi değil ve korkuyor. Bir üyeninn yaptığı araştırma sonucu amcaogluyla imam nikahli olduğu psikolojisinin de iyi olmadığı sonucu ortaya çıktı. Şimdi ne durumda bilinmiyor.
- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.145
- 133