• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bende yardımcı olmak isterim konu ne kötü bişey olduğu kesin ama ne

Gerçekten neden boşuna yemin ediyemki rasgele biçeyler yapmaya çalışıyordum yapmaz olaydım
Iyi de bunun yeri burasimisir?
Ben de çok yeni üye oldum iki saat sitede gezindim çözmek için,okuyup öyle yazın en can alıcı konuya reklam yapmak ne kadar mantıklı!!

Zahide Yetis instagram hesabini cok aktif kullaniyor arkadaslar ozellikle program esnasinda konuklarina soru yonetliyor oradaki sorulari okuyarak. Oraya pek cok yorum birakarak onun dikkatini cekebiliriz
Sabah erkenden canlı yayın numaralarını da arayalım mı?zor baģlanılıyor zaten durumu anlatırız,müge anlı esra erol zahide yetis
Insallah yardımları dokunur

Arkadaşlar çok üzgünüm gerçekten bilinçlı yapmadım konuyu bilmiyordum ve hala daha bilmiyoeum gerçekten

Sabah erkenden canlı yayın numaralarını da arayalım mı?zor baģlanılıyor zaten durumu anlatırız,müge anlı esra erol zahide yetis
Insallah yardımları dokunur
Evet iletisim numaralarini veriyorlar siteleri de var inanin surda bi elli kisi bastirsak mesejlara yorumlara bile ulasabilecegiz

YA LUTFEN SU TARTISMALARI KESER MISINIZ BURASI MI YERI? SIMDI MI ZAMANI ?ARKADASLAR YAPMAYIN ETMEYIN YA

Özet 26 yaşındaki kız intiharı düşünen amcaoglu tarafindan dayak yiyen uyuşturucuya alistirilan tecavüz edilen bir kız ......kazen olayın doğru olduğunu polis ekiplerini gönderdiğini söyledi.... tecavüzcu olayı anladi polisten önce eve girip kızı malesef tekrar darp etti ......çilingirle kapı açıldı karakola gidildi kız şikayetçi olmadı .... malesef psikolojisi iyi değil ve korkuyor. Bir üyeninn yaptığı araştırma sonucu amcaogluyla imam nikahli olduğu psikolojisinin de iyi olmadığı sonucu ortaya çıktı. Şimdi ne durumda bilinmiyor.

Back