• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

ama o üye gitti herkesle konuştu
karakola gitti, yerel gazeteye gitti vs
daha fazlası ifşa olur, anasının kızlık soyadına gerek kalmaz
Biz aramızda konuştuk
İçin rahat olsun.
Senin kadar kafamız çalıyor.
Kaç gecedir, yırtıyorum bir kendimi.
Üstüme gelmeyin lütfen.
Haksızlığa uğrayan kimse yok.

Ay çok pardon ben yorumları okumadım gerçekten kusura bakmayın

Lütfen yazin elinizden geldigince iletiseme gecmeye calisin.Instagtam, twitter facebook hesaplari var. Ordan mesaj yorum her sekilde gormelerini saglamamiz gerekiyor.Yarin sabah programlariyla iletiseme gecmeye calisin elimizden gelen tek sey bu

Arkadaslar cozum kadin platformalarina bunu duyurmakta. Geri kalan her sey yetersiz. Elinizden geldigince Muge Anli, Esra Erol ve kadin platformlari sayfalarina ulasmaya calisin iletisime gecmeye calisin. Is onlarda bitecek
aynen katılıyorum.yarın sabahtan itibaren ihbar hatlarına yoğunlaşalım bu platformların

Gerçekten okumadım kusura bakmayın çok özür dilerim ve şuan çok üZüldüm

aynen katılıyorum.yarın sabahtan itibaren ihbar hatlarına yoğunlaşalım bu platformların
Kesinlikle, surekli duyuruyorlar zaten tvden numaralarini. Kisisel ve kurumsal hesaplari da oluyor programlarin pek cok kadin hareketi sayfalari da var mesaj atarak arayarak ses olabiliriz lutfen elimizden gelen her seyi yapalim

Arkadaşlar yemin ediyorumokumadım ilk defa girdim yıllardan sonra gerçekten çok üzgünüm şuan

ben çıkıyorum yoksa arada parazit olan şu üyeye çatıp banlanacağım gene.herkese iyi geceler.sabah ola hayrola derdi annannem.güney...... üye senin yüzünden banlanmaya hiç niyetim yok.senin de uyumaya niyetın yok anladım bari ben gidip uyuyayım

Zahide Yetis instagram hesabini cok aktif kullaniyor arkadaslar ozellikle program esnasinda konuklarina soru yonetliyor oradaki sorulari okuyarak. Oraya pek cok yorum birakarak onun dikkatini cekebiliriz

Back