• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Of Allahım nedir bu kaos hogatha canım korkma sakın bizi görüyorsan bizim gücümüzü hisset güzel kardeşim hiç kimseye boyun eğme senin için uğraşan çok insan var yüz çevirme KORKMA lütfen :(

Amcaoglu duyulmasini istemeseydi buraya yazmadan önce de telefonu elinden alabilirdi degilmi? Neden simdi illa elinden alsin ki?

Bence o yaratik biliyor kizin bisey yapmicani yada yapamicani. Konu sahibi de korkudan yazmiyor olabilir sonucta tehdit ve uyusturucu altinda ...

Biz tek çağrı için tetikteyiz
Hepimiz
Tek çıt çıksın
Ben izmirden, başkaları 80 şehirden anında damlarız
Yemin ederim gelemeyecek durumum olursa bile birini gönderirim
O sapkın korksun
Lafta değil, nette değil
Tek tız çığlığı yeter.
Benim rüyama girdi bu mesele.

Of Allahım nedir bu kaos hogatha canım korkma sakın bizi görüyorsan bizim gücümüzü hisset güzel kardeşim hiç kimseye boyun eğme senin için uğraşan çok insan var yüz çevirme KORKMA lütfen :KK43:
Insallah burada yazilanlari görür de cesaretibi toplar kizcagiz

Amcaoglu duyulmasini istemeseydi buraya yazmadan önce de telefonu elinden alabilirdi degilmi? Neden simdi illa elinden alsin ki?

Bence o yaratik biliyor kizin bisey yapmicani yada yapamicani. Konu sahibi de korkudan yazmiyor olabilir sonucta tehdit ve uyusturucu altinda ...
uyuşturucudan kasıt ot vs. olabilir bu tarz şeyler yatıştırıcı görevi görür. Eğer daha ağır bir şey olsaydı bence polis daha farklı davranabilirdi. Sahi neden kan testi yapılmadı orayı bilmiyorum

uyuşturucudan kasıt ot vs. olabilir bu tarz şeyler yatıştırıcı görevi görür. Eğer daha ağır bir şey olsaydı bence polis daha farklı davranabilirdi. Sahi neden kan testi yapılmadı orayı bilmiyorum
Kan testinin yapilmamasini bende anlamadim ki. Ne bicim doktor bunlar

Back