Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının mağdur olduğu konuda bile erkeğin pipisinin aciliyetini sorguluyo millet,ne diyelim kiIstanbul da oturan bi arkadaşım yardım için benden ricaetti 7 aylık ikiz erkek bebekleri var sünnet yaptırmak istiyo bildiğiniz güvenilir özel hastanevarmi tam narkoz deyil bölgesel uyuşturan bildiğiniz hastane varsa çok acil
Yahu millet can dersinde siz ve arkadaşınız pipi derdinde. Zaten ne oluyosa ondan oluyo ya neyse. Duyarlılığınız, insanlığınız sıfır madem bari birazcık olsun utanmanız olsunIstanbul da oturan bi arkadaşım yardım için benden ricaetti 7 aylık ikiz erkek bebekleri var sünnet yaptırmak istiyo bildiğiniz güvenilir özel hastanevarmi tam narkoz deyil bölgesel uyuşturan bildiğiniz hastane varsa çok acil
Istanbul da oturan bi arkadaşım yardım için benden ricaetti 7 aylık ikiz erkek bebekleri var sünnet
S*çtın sıvadın deyiminin vücut bulmuş cümlesi (!)Istanbul da oturan bi arkadaşım yardım için benden ricaetti 7 aylık ikiz erkek bebekleri var sünnet yaptırmak istiyo bildiğiniz güvenilir özel hastanevarmi tam narkoz deyil bölgesel uyuşturan bildiğiniz hastane varsa çok acil
Görmezden gelin. Daha fazla yer bulmasın konunun içinde.S*çtın sıvadın deyiminin vücut bulmuş cümlesi (!)
_KuBeYHaTuN_ bi gelişme yok mu ?
kafamda türlü senaryolar dolanıyor.Malesef yok
kafamda türlü senaryolar dolanıyor.
Kötü bir haber almayız inşallah:/
kizlar hic sevmedigim bisey rica ediyorum, 2 gündür foruma giremedim dogru dürüst.. bu olayi eksi de gördüm ama gelismeleri bilmiyorum özetleyebilecek var mi?
Konu sahibi gece intihar edeceğim diye konuyu açtı başta fake sanıldı ama gerçek olduğu kızın kazenle iletişime geçmesiyle ortaya çıktı 183 ekipleri ve polis eve geldi ama kızı alana kadar şerefsiz herif darp etti bütün apartman polis şahit oldu kız hastaneye adi şerefsiz karakola gitti sabah ta kız şikayet etmeyince geri serbest kaldı şahıs. Burada bir arkadaşımız karakola gidip bilgi aldı olay gazetelere vs yansıdı
Alıntıları oku canımBir arkadaşımız yerel gazetecinin söylediklerini aktardı bize 195 inci sayfada var yorumu
konuyu açanın profiline girip yazdığı mesajlardan konuyu anlayabilirsinkizlar hic sevmedigim bisey rica ediyorum, 2 gündür foruma giremedim dogru dürüst.. bu olayi eksi de gördüm ama gelismeleri bilmiyorum özetleyebilecek var mi?
Sağlığının iyi olması da şimdilik şükür sebebi ne yazık ki :/Yok kızın fiziksel sağlığı yerinde şu an için tabiki ama iste nereye kadar yada ya ruhsal sağlığı ?
Alıntıları oku canım