• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Ya ben yeni görüyorum bu konuyu,hayrola ne oldu hiçbir şey anlamadım.Bana bir özet geçer misiniz çok merak ettim:KK43:
Babası vefat ettikten sonra amcaoğlu tarafından tecavüze uğrayıp uyuşturucu içirilmiş bir kadının konusu önce fake zannedildi sonra gerçek olduğu ortaya çıktı, şuan sağ olsunlar üyelerin hepsi olayı sosyal medyaya çeşitli kanallara yaydılar ve ekşi sözlükte de konusu mevcut zaten yukarıdaki üyenin dediği gibi.

_KuBeYHaTuN_ _KuBeYHaTuN_ çevreniz geniş yaşadığınız yerde anladığım kadarıyla, kızın şikayeti olmayınca bir şey de yapılamıyor ama çevrenizle birlikte hareket edip bu kızı bırakmasanız, o bölgedeki kadın örgütlerine bile haber verilse bunlar çok mu ütopik olur acaba? Bizler olduğumuz yerden kıpırdayamıyoruz belki elimizden anca sosyal medyayı hareketlendirmek geliyor ama sizler o bölgede yaşayanlar olarak bir şeyler yapabilir misiniz?
Ya ben yeni görüyorum bu konuyu,hayrola ne oldu hiçbir şey anlamadım.Bana bor özet geçer misiniz çok merak e
Ekşi sözlükte başlığı var oradan okuyabilirsiniz konuyu. Buradan özet geçilemeyecek kadar uzun bir mevzu.
Sözlükteki insanların uydurduğu bir konu olmasın bu?

Bu konuda kıza yüklenen eski ve kıdemli üyeler belki hatırlarsınız eskiden buraların böyle ağası olan bir üye vardı herkese sert yorumlar yapardı hele aldatma konularinda süper ahkam keserdi ve bir gün aldatildi.hem de kocası onu arkadaşıyla aldatmisti. boşandı yada buradakilere öyle dedi bilmiyorum dışardan takip ederdim onu. sonra o kendisini aldatan adamdan hamile kaldı tekrar evlendim dedi.

Bu kadın maddi gücü olan kendine göredik duran ailesi hep yanında olan güçlü bir kadındı ama kendisini defalarca aldatan adamdan çocuk bile yaptı.

Diyeceğim o ki böyle kadınlar bile cesaretsiz davranirken ruh sağlığı yerinde olmayan hayatta yapayalniz kalan bir kızın korkmasi tedirgin ve güvensiz olmasi çok normal.
Elmayra'dan bahsediyorsun sanırım? Bence tekrar aldatıldı ve siteden gitti yada üyelik değiştirdi öyle düşünüyorum.
Bu konuyu açan arkadaşa "yok bipolarmış cafelerde geziyormuş iftira attı haketti vs " diye sallayan arkadaşlar kendinize gelin lütfen. Kızın psikolojik sorunları olsa bile hala yardıma muhtaç, bakın bir sıkıntı yaşıyor ki komşuları dahi onaylamış evde hırgür olduğunu. Aile Sosyal Politikalar bakanlığı bu kadar pasif durmak zorunda mı? Geçenlerde sokakta dayak yiyen kadın gördüm, polisi çağırdım. Adamın gazını aldılar sonra saldılar inanılır gibi değil. Yaptırımlar sözde .

Ya ben yeni görüyorum bu konuyu,hayrola ne oldu hiçbir şey anlamadım.Bana bor özet geçer misiniz çok merak e

Sözlükteki insanların uydurduğu bir konu olmasın bu?

Hayır canım, gerçek.

Sözlük bu konuyu kk dan öğrenip sayfasına taşıdı arkadaşlar. Özet 26 yaşındaki kız intiharı düşünen amcaoglu tarafindan dayak yiyen uyuşturucuya alistirilan tecavüz edilen bir kız ......kazen olayın doğru olduğunu polis ekiplerini gönderdiğini söyledi.... tecavüzcu olayı anladi polisten önce eve girip kızı malesef tekrar darp etti ......çilingirle kapı açıldı karakola gidildi kız şikayetçi olmadı .... malesef psikolojisi iyi değil ve korkuyor. Bir üyeninn yaptığı araştırma sonucu amcaogluyla imam nikahli olduğu psikolojisinin de iyi olmadığı sonucu ortaya çıktı. Şimdi ne durumda bilinmiyor. T torarikar

Son düzenleme:
Komşuları falan kimse Yok mu? Olay her yere taşındı kimse tanımıyor mu bu kızı. Birisi çıkıp dese ben komşusuyum şu an iyi diye. Belki hala şiddet uyguluyor, tecavüz ediyor. Belki öldürdü kadıncağızı. Evini öğrenebileceğimiz kimse Yok mu bu kadını kurtarmamız lazım göz göre göre bir olaya sessiz kalıyoruz elimizden bir şey gelmiyor çok sinir bozucu

Yav bu konuyu elmayraya nasıl getirdiniz
Onun durumu farklı idi,çocuğunun olma ihtimali çok düşük iken hatta yokken hamile kaldığını öğrenmişti.
Bu konu elmayra ile bir mi yav,çokta iyi güzel bir üyeydi forumda eksikliği fark ediliyor.
Neyse zaten ağzı olan konuşuyor bu forumda,%90inini dayaktan sonra bir çiçek paklar sıkıntı kalmaz.:)))

_KuBeYHaTuN_ _KuBeYHaTuN_ çevreniz geniş yaşadığınız yerde anladığım kadarıyla, kızın şikayeti olmayınca bir şey de yapılamıyor ama çevrenizle birlikte hareket edip bu kızı bırakmasanız, o bölgedeki kadın örgütlerine bile haber verilse bunlar çok mu ütopik olur acaba? Bizler olduğumuz yerden kıpırdayamıyoruz belki elimizden anca sosyal medyayı hareketlendirmek geliyor ama sizler o bölgede yaşayanlar olarak bir şeyler yapabilir misiniz?

Ilçede ilgilenenler olacaktır illaki ben gerekli heryeri bilgilendirdim şimdiden sonra onun elinde birazda.... :( inanın aklımdan çıkmıyor zor durumda ve ben daha fazlasını yapamıyorum sizler gibi :(

Ilçede ilgilenenler olacaktır illaki ben gerekli heryeri bilgilendirdim şimdiden sonra onun elinde birazda.... :KK43: inanın aklımdan çıkmıyor zor durumda ve ben daha fazlasını yapamıyorum sizler gibi :KK43:
Eminim sizde çok çaba sarfettiniz zaten burdan takip ettim yazdıklarınızı.Allah sizden de razı olsun duyduklarınızla bizi bilgilendirdiniz. Bir gelişme duyarsanız haberdar edin lütfen herkes benim gibi merak ediyordur zira. Allah yardım etsin...

Eminim sizde çok çaba sarfettiniz zaten burdan takip ettim yazdıklarınızı.Allah sizden de razı olsun duyduklarınızla bizi bilgilendirdiniz. Bir gelişme duyarsanız haberdar edin lütfen herkes benim gibi merak ediyordur zira. Allah yardım etsin...

Amin inşallah bur an önce kurtulur haber mutlaka vericem bir gelişme olursa ki umarım olumlu gelişmeler olur hepimizin temennisi aynı.. teşekkür ederim..

Ilçede ilgilenenler olacaktır illaki ben gerekli heryeri bilgilendirdim şimdiden sonra onun elinde birazda.... :KK43: inanın aklımdan çıkmıyor zor durumda ve ben daha fazlasını yapamıyorum sizler gibi :KK43:
sanırîm sizde aynı şehirdesiniz kusura bakmayın soruyorum ama acaba arkadaşla birebir görüşme şansınız var mı?
ilginiz ve bizi bilgilendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

sanırîm sizde aynı şehirdesiniz kusura bakmayın soruyorum ama acaba arkadaşla birebir görüşme şansınız var mı?
ilginiz ve bizi bilgilendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

Şu an için pek mümkün değil aile öfkeli muhtemelen ve dikkatliler.. ama peşini bırakmayacağım bir şekilde ulaşıp ikna etmeye çalışmayı planlıyorum şikayet için.. aslına bakarsanız bana ulaşabilir de numaram var onda...

Şu an için pek mümkün değil aile öfkeli muhtemelen ve dikkatliler.. ama peşini bırakmayacağım bir şekilde ulaşıp ikna etmeye çalışmayı planlıyorum şikayet için.. aslına bakarsanız bana ulaşabilir de numaram var onda...
çaresizlik çok zor:( biz burda tanımadığımıź birisi için ne kadar üzüldük kimbilir o ne yaşıyor da susmak zorunda kalıyor:( sizden Allah razı olsun.inşallah güzel haberler alırız

Hanımlar,
olayın ilk yaşandığı geceden beri sessizce takip ediyorum yazdıklarınızı, yaşanan şiddet, sonrasında sizlerin çabaları ve gelişmeler...

Bir kadın sizden yardım istedi, el uzattınız sessiz kalmadınız, sonucu belki sizin hayal ettiğiniz gibi mutlu son olmadı ama siz birşeyi başardınız, birlik olursanız dünyayı sallayacağınızı, birlik olursanız ülkenin tüm medya ve tv kuruluşlarını ayağa kaldıracağınızı, birlik olursanız güçlü olacağınızı gösterdiniz.

Bunu siz başardınız, birlik olmanız başardı, birlikte hakaret edip tek yürek olmanız başardı, siz dün gece yarısı bir kadının çığlığıyla şiddete sessiz kalmayacağınızı, şiddete maruz kalan kadınların arkasında olacağınızı ve bunu tüm ülkeye haykıracağınızı, şiddete maruz kalan kadınların güvenebileceği sığınak olduğunuzu gösterip şiddetten kurtulabileceklerine dair inançlarını tazeleyen umut oldunuz.

Yaptığınız hiçbirşey boşa değildi boşa gitmedi, bu olay sayesinde belki onlarca kadın artık yalnız olmadığını, sizin yardım edebileceğinizi, yapabileceklerinizi biliyor.

Siz dün gece bir kadının sesi oldunuz, sizinle gurur duyuyorum.

Kizlar konu gercek mi acaba yoksa yine bazi kişilerin sirf ragbet gormesi icin acilmis konulardan birimo ?

Malum kadinlarimiz tecavüz siddet aclik durumlarında ne olursa olsun yardimlasma fikir verme elinden geldiğince ugrasmaya çalışıyor birilri sirf duygularimizla alay ediyor olmasin kazen bey bakti mi acaba sahte degil dimi...

Canım numaran var ama acaba telefonu kendisinde mi?elinden alınmış olabilir mi?

Back