Hanımlar,
olayın ilk yaşandığı geceden beri sessizce takip ediyorum yazdıklarınızı, yaşanan şiddet, sonrasında sizlerin çabaları ve gelişmeler...
Bir kadın sizden yardım istedi, el uzattınız sessiz kalmadınız, sonucu belki sizin hayal ettiğiniz gibi mutlu son olmadı ama siz birşeyi başardınız, birlik olursanız dünyayı sallayacağınızı, birlik olursanız ülkenin tüm medya ve tv kuruluşlarını ayağa kaldıracağınızı, birlik olursanız güçlü olacağınızı gösterdiniz.
Bunu siz başardınız, birlik olmanız başardı, birlikte hakaret edip tek yürek olmanız başardı, siz dün gece yarısı bir kadının çığlığıyla şiddete sessiz kalmayacağınızı, şiddete maruz kalan kadınların arkasında olacağınızı ve bunu tüm ülkeye haykıracağınızı, şiddete maruz kalan kadınların güvenebileceği sığınak olduğunuzu gösterip şiddetten kurtulabileceklerine dair inançlarını tazeleyen umut oldunuz.
Yaptığınız hiçbirşey boşa değildi boşa gitmedi, bu olay sayesinde belki onlarca kadın artık yalnız olmadığını, sizin yardım edebileceğinizi, yapabileceklerinizi biliyor.
Siz dün gece bir kadının sesi oldunuz, sizinle gurur duyuyorum.