• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kizlar konu gercek mi acaba yoksa yine bazi kişilerin sirf ragbet gormesi icin acilmis konulardan birimo ?

Malum kadinlarimiz tecavüz siddet aclik durumlarında ne olursa olsun yardimlasma fikir verme elinden geldiğince ugrasmaya çalışıyor birilri sirf duygularimizla alay ediyor olmasin kazen bey bakti mi acaba sahte degil dimi...
Baktı hem de evine polis yollandı

Kızlar 41. Sayfaya kadar okudum kazenın kahretsin olay gerçek mesajını gördüğüm an ağladım

Burda destek olan herkesten Rabbim razi olsun. Son durum ne kıza zorla şikayetini geri aldırmislar anlasilan
.son durumu bilen biri yazabilir mi lütfen

Eli kolu bağlı oturmak ne kötü :KK43: keşke çekip alabilsek kızcağızı.

Bu konu adalet sistemindeki koca delikleri bir kere daha gösterdi.
Polis kapıda beklerken Yani yaklaşık yarım saat 45 dakika bu hayvan herif şiddet uyguluyor. Polis bu şiddete şahit oluyor, kadın şikayetçi olmadığı İçin salıveriyorlar adamı. Şaka gibi

Hogatha sorun e rabbim herdaim kullarının yanındadır ve kaldiramayacagi yük vermez unutma dersinki davulun sesi uzaktan hoş gelir dogrudur biz sana sadece duayla yardımcı olabiliriz

Istanbul da oturan bi arkadaşım yardım için benden ricaetti 7 aylık ikiz erkek bebekleri var sünnet yaptırmak istiyo bildiğiniz güvenilir özel hastanevarmi tam narkoz deyil bölgesel uyuşturan bildiğiniz hastane varsa çok acil

Hogatha sorun e rabbim herdaim kullarının yanındadır ve kaldiramayacagi yük vermez unutma dersinki davulun sesi uzaktan hoş gelir dogrudur biz sana sadece duayla yardımcı olabiliriz
Bu bozuk düzene rağmen daha fazlasida olabilir bence
Konuyu gelismeleriyle beraber okumanizi tavsiye ederim.

Istanbul da oturan bi arkadaşım yardım için benden ricaetti 7 aylık ikiz erkek bebekleri var sünnet yaptırmak istiyo bildiğiniz güvenilir özel hastanevarmi tam narkoz deyil bölgesel uyuşturan bildiğiniz hastane varsa çok acil

bunun neresi acil?
bu konu içinde!!!!! şaka mı???

Back